Da li vas interesuju detalji tudjeg zivota?

Da li vas zanimaju detalji tudjeg zivota?

• Da

• Ne

• Ponekad

• O pojedincima

• Samo o javnim licnostima

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ne. Aktivno se čak i trudim, drugima da omogućim da o sebi kažu što manje, a da komunikacija uspe. Srž razmene izmedju dva čoveka nije da mu ja zadjem u creva, nepozvan. Čak i pozvan.
Mislim, pogledajte društvene mreže danas - creva. Televizija - creva. Muzika - rektum.
A nema tu suštine. Samo banalnosti. Ne gleda se tuda čovek. Ne snima se EEG sa dupeta, rodjaci.

mene više čudi želja da se svoj život podeli sa nekim nepoznatim, što je slučaj sa fejsbukom...kod mnogih se fejs sveo na to da se svaka sličica radi zbog fejsa a ne za porodičnu uspomenu, da se svaka sličica potom okači na fejs da je svi vide, da je komentarišu, da je lajkuju (i ta pomama za lajkovima mi je nejasna, al to je već druga priča i nije tema)...po sistemu ako nije viđeno kao da se nije ni desilo...misim neam ja ništa u svom životu tako tajanstveno i zanimljivo (štaviše), samo ne razumem potrebu da se privatnost tako na takav način izlaže...šta se to s ljudima izdešavalo poslednjih godina pa imaju tu potrebu...da li su im životi tako isprazni i šuplji pa sličicama pokušavaju da zavaraju pre svega sebe pa posle i druge...misim koga to zanima...mene ne zanima nečiji provod sa mora, sa planine, gde je bio, šta je radio, s kime je bio, šta je jeo i tako te trivijalnosti
misim dobro to je opozit od tuđeg interesovanja za nečiji život, al opet je bavljenje nečijom privatnošću pa eto računam da i o tome kažem po koju šuplju
a ko zna možda je do mene pa sam operisan od trenutnih trendova :sad2:

mene više čudi želja da se svoj život podeli sa nekim nepoznatim, što je slučaj sa fejsbukom...kod mnogih se fejs sveo na to da se svaka sličica radi zbog fejsa a ne za porodičnu uspomenu, da se svaka sličica potom okači na fejs da je svi vide, da je komentarišu, da je lajkuju (i ta pomama za lajkovima mi je nejasna, al to je već druga priča i nije tema)...po sistemu ako nije viđeno kao da se nije ni desilo...misim neam ja ništa u svom životu tako tajanstveno i zanimljivo (štaviše), samo ne razumem potrebu da se privatnost tako na takav način izlaže...šta se to s ljudima izdešavalo poslednjih godina pa imaju tu potrebu...da li su im životi tako isprazni i šuplji pa sličicama pokušavaju da zavaraju pre svega sebe pa posle i druge...misim koga to zanima...mene ne zanima nečiji provod sa mora, sa planine, gde je bio, šta je radio, s kime je bio, šta je jeo i tako te trivijalnosti
misim dobro to je opozit od tuđeg interesovanja za nečiji život, al opet je bavljenje nečijom privatnošću pa eto računam da i o tome kažem po koju šuplju
a ko zna možda je do mene pa sam operisan od trenutnih trendova :sad2:

Dobro brate na Fejs se kace i osobe koje ne spadaju u kategoriju porodicnih ljudi, ima tamo svaceg neceg. :rumenka: :) Kad bi npr. silni Spanci i Italijani mogli da vide moju komsinicu M. u bikiniju, standard joj ne dozvoljava da letuje na tim destinacijama, a ima sta da pokaze ljudima, i tu je Fejs, i svima bude lepo. :)

Interesuju me tuđi životi i njihovi detalji, ukoliko su mi interesantni.

A mogu mi biti interesantni ako su potpuno različiti od mog života pa mi daju jednu širu perspektivu, ako su identični mom životu pa mi daju mogućnost poređenja/predviđanja/analize sopstvenih odluka, ako su delimično različiti sa identičnom situacijom ili delimično slični sa različitom situacijom.

Hranjenje tuđim detaljima čisto hranjenja radi mi nije interesantno, ali je uvek interesantno staviti sebe/svoje stavove/svoje odluke na mentalni tas sa tuđim stavovima i odlukama, i izmeriti.

Back