- Poruka
- 48.596
meni idu na qurac oni koji bez ustrucavanja pocnu d apropituju, i jos se ljute ako se izderem. inace ja sam jako fina i tiha i kulturna i onda se samo transformisem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e moj Dee, skroz si u pravu... bilo mnogo bolje sa telefonima sa brojčanikom![]()
mene više čudi želja da se svoj život podeli sa nekim nepoznatim, što je slučaj sa fejsbukom...kod mnogih se fejs sveo na to da se svaka sličica radi zbog fejsa a ne za porodičnu uspomenu, da se svaka sličica potom okači na fejs da je svi vide, da je komentarišu, da je lajkuju (i ta pomama za lajkovima mi je nejasna, al to je već druga priča i nije tema)...po sistemu ako nije viđeno kao da se nije ni desilo...misim neam ja ništa u svom životu tako tajanstveno i zanimljivo (štaviše), samo ne razumem potrebu da se privatnost tako na takav način izlaže...šta se to s ljudima izdešavalo poslednjih godina pa imaju tu potrebu...da li su im životi tako isprazni i šuplji pa sličicama pokušavaju da zavaraju pre svega sebe pa posle i druge...misim koga to zanima...mene ne zanima nečiji provod sa mora, sa planine, gde je bio, šta je radio, s kime je bio, šta je jeo i tako te trivijalnosti
misim dobro to je opozit od tuđeg interesovanja za nečiji život, al opet je bavljenje nečijom privatnošću pa eto računam da i o tome kažem po koju šuplju
a ko zna možda je do mene pa sam operisan od trenutnih trendova![]()
Da li.....?