Boljarin
Buduća legenda
- Poruka
- 28.390
Da li.....?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo nekih, ne svih
Imala sam koleginicu koja je bila riznica informacija
I kad krene da prosipa, ja samo zatvorim klspnu i iskljucim se
Na kraju sam morala da joj kazem kad krene sa pricom - stop, stani! Ne zankma me
Jer je stvarno pocela smaranjem da mi sisa energiju
Mene zaista ne interesuje pa neka ispadnem lazno moralna 100x. Mislim, ne interesuje me zivot komsije, prodavacice iz radnje, postara... A ni poznatih licnosti ako se ne radi i biografiji koja je zaista zanimljiva za procitati. Ovo ceprkanje po smecu, iskakanje iz zbunja i sl., to ne.
Ipak, desi se da mi neka pojava privuce paznju pa se zapitam. Kao ona frizerka koju tip prati do i sa posla sto sam pisala. To je nemoguce ne primetiti i ne pomisliti kako se oseca tako sputana.
Interesuje me zivot meni bliskih ljudi, narocito drugarica i sestara. Stalo mi je do njih, delimo i lepo i ruzno i bitno mi je kako se osecaju i sta je na to raspolozenje uticalo. Pricamo bukavalno o svemu () ali to opet ne znaci da se trpamo jedna drugoj u zivot. Desilo se da se drugarica zabavljala sa momkom 4 god. a da ga nisam licno upoznala iako sam znala sve o njemu. Da se namenski nalazimo nismo imali potrebu, kada su bila neka okupljanja mimoilazili smo se i eto... Isto tako, drugarica je sagradila kucu i preselila se, i prvih godinu dana nisam otisla do nje. A zajedno smo gledale namestaj, plocice,... konsultovala se sa mnom. Posle me mrzelo a neko bi trcao da vidi kako je. Jel ti je lepo? Jeste. Zadovoljna si? Jesi. To je vazno!
I tako...
Da li.....?
Hohoho a sada velika revija moralnih gromada
Da vidimo koga sve NE interesuje tudj zivot da se malo smejem![]()
apsolutno
nista sladje od tracarenja
Stavi casu na zid da bolje cujes
svadjali su se opet jutros ona nesto sve histerisala ali nisam razumeo shta![]()