Da li vas interesuju detalji tudjeg zivota?

Da li vas zanimaju detalji tudjeg zivota?

• Da

• Ne

• Ponekad

• O pojedincima

• Samo o javnim licnostima

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Zavisi. Da, kada su u pitanju bliske osobe. Ne, ako se misli na detalje iz seksualnog života.
Ma, mene ustvari interesuje desetak ljudi u mom okruženju. Prema ostalima sam samo ljubazna. Ako mi nešto i ispričaju, intimno i škakljivo - zaboraviću u roku od dva sata.
A ako se mislilo na detalje iz privatnog života javnih ličnosti - e, to me uopšte ne zanima!

Mene zaista ne interesuje pa neka ispadnem lazno moralna 100x. Mislim, ne interesuje me zivot komsije, prodavacice iz radnje, postara... A ni poznatih licnosti ako se ne radi i biografiji koja je zaista zanimljiva za procitati. Ovo ceprkanje po smecu, iskakanje iz zbunja i sl., to ne.
Ipak, desi se da mi neka pojava privuce paznju pa se zapitam. Kao ona frizerka koju tip prati do i sa posla sto sam pisala. To je nemoguce ne primetiti i ne pomisliti kako se oseca tako sputana.
Interesuje me zivot meni bliskih ljudi, narocito drugarica i sestara. Stalo mi je do njih, delimo i lepo i ruzno i bitno mi je kako se osecaju i sta je na to raspolozenje uticalo. Pricamo bukavalno o svemu ( :mrgreen::rumenko:) ali to opet ne znaci da se trpamo jedna drugoj u zivot. Desilo se da se drugarica zabavljala sa momkom 4 god. a da ga nisam licno upoznala iako sam znala sve o njemu. Da se namenski nalazimo nismo imali potrebu, kada su bila neka okupljanja mimoilazili smo se i eto... Isto tako, drugarica je sagradila kucu i preselila se, i prvih godinu dana nisam otisla do nje. A zajedno smo gledale namestaj, plocice,... konsultovala se sa mnom. Posle me mrzelo a neko bi trcao da vidi kako je. Jel ti je lepo? Jeste. Zadovoljna si? Jesi. To je vazno! :) I tako...

Samo nekih, ne svih
Imala sam koleginicu koja je bila riznica informacija
I kad krene da prosipa, ja samo zatvorim klspnu i iskljucim se
Na kraju sam morala da joj kazem kad krene sa pricom - stop, stani! Ne zankma me
Jer je stvarno pocela smaranjem da mi sisa energiju

Видиш како Чмичак доји и не жали се; напротив, хвали се тиме...:D

zavisi, ima fascinantnih ljudi i zena, i fascinantnih osoba

i sam imam veoma neobicne i zanimljive uspomene

zanimaju me i vedri i neposredni ljudi i zene, suprotnost od seratora i kontrasa na forumu

i naravno idu mi na ja ja oni kojima ispricam nesto u tri recenice a oni mi odgovore paljbom od 133 recenice, uvek je njihovo boplje, uvek su se bolje proveli, njihova vagina ili pesnis su veci!?, kao sto im je posuda za zamrzivac taperver a ne neka budjava

Poslednja izmena:
Mene zaista ne interesuje pa neka ispadnem lazno moralna 100x. Mislim, ne interesuje me zivot komsije, prodavacice iz radnje, postara... A ni poznatih licnosti ako se ne radi i biografiji koja je zaista zanimljiva za procitati. Ovo ceprkanje po smecu, iskakanje iz zbunja i sl., to ne.
Ipak, desi se da mi neka pojava privuce paznju pa se zapitam. Kao ona frizerka koju tip prati do i sa posla sto sam pisala. To je nemoguce ne primetiti i ne pomisliti kako se oseca tako sputana.
Interesuje me zivot meni bliskih ljudi, narocito drugarica i sestara. Stalo mi je do njih, delimo i lepo i ruzno i bitno mi je kako se osecaju i sta je na to raspolozenje uticalo. Pricamo bukavalno o svemu ( :mrgreen::rumenko:) ali to opet ne znaci da se trpamo jedna drugoj u zivot. Desilo se da se drugarica zabavljala sa momkom 4 god. a da ga nisam licno upoznala iako sam znala sve o njemu. Da se namenski nalazimo nismo imali potrebu, kada su bila neka okupljanja mimoilazili smo se i eto... Isto tako, drugarica je sagradila kucu i preselila se, i prvih godinu dana nisam otisla do nje. A zajedno smo gledale namestaj, plocice,... konsultovala se sa mnom. Posle me mrzelo a neko bi trcao da vidi kako je. Jel ti je lepo? Jeste. Zadovoljna si? Jesi. To je vazno! :) I tako...

Po meni je to ruzna osobina, do detalja secirati partnera pred prijteljima.

Isto koliko me zanima ceo svet oko mene.

Tako učimo, izvlačiš pouke iz tuđih iskustava, ne moraš sve sam da probaš da bi razumeo neke pojave. Detalji nisu bitni, bitna je suština, a to nije isto sa onom radoznalošću koja ima negativnu konotaciju, zabijanje nosa u tuđi život. Uvek sam spremna da saslušam ako mi neko priča na prihvatljiv način.

Zlonamerna ogovaranja ne volim, ali razmenu iskustava putem priče volim.

Retko mi se upali lampica da mi se neko učini zbog nečega zanimljivim, tada postajem ljubopitljiva i počnem da mozgam kako da dobijem neku informaciju, a da to deluje nonšalantno, da mi glas zvuči ležerno, kao pitam onako, nešto me posebno i ne zanima.

Ko je živeo u provinciji gde se ljudi mahom znaju i mogu da budu upućeni jedni na druge, zna koliko se tu rasipa informacijama i poluinformacijama. E te priče me jako zamaraju, ko je šta zbog čega uradio i ko kako živi. Samo se isključim kad to slušam i klimam glavom, znaš li tog i tog, majka mu radi ovde, žive tu, e taj je... Klik.

Back