Da li vam se partner stidi kada je go?

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Ja se uvek stidim da budem go pred zenom.... :sad2:

Nikada se nisam na to navikao.... :nono3:

Neki se stide da imaju viska sala na stomaku, drugi se stide da im je chvarak mali, treci se stide sto su jako dlakavi, a cetvrti zato sto ih zena mnogo zagleda...:zbalavi:

Uglavnom mislim da se goli muskarci vise stide od golih zena... :hehe:

A sta vi mislite? :lol:

Богу хвала, доживео сам удобне године када више не морам да се потресам због таквих ситница. Уосталом, за разлику од нас, женама је очито много битнија функционалност (као и неке сасвим друге ствари) него опуштен стомак. Док траје, траје. Ја сам за сада задовољан.

Neki se stide da imaju viska sala na stomaku, drugi se stide da im je chvarak mali, treci se stide sto su jako dlakavi, a cetvrti zato sto ih zena mnogo zagleda...:zbalavi:

i ja se stidim :rumenko: :malav:

Mislim da se devojke vise stide :manikir:

Ja se svakoj skinem na Cam dok one vrlo retko :aha:

Vole da gledaju mene golog :zper: a ne vole da se pokazu :ljutko:

Ove nase msm :mrgreen:

One preko... hmm .. ne moras im ni reci :rotf: one me cekaju Naked :heart:

Poslednja izmena:
A jesi li pokusala da mu nacrtas da ti to smeta i da te nervira?Onako,kad si smirena i natenane?

pa nije bas da mi smeta,al mislim da bi zelja za seksom bila veca kad ga ne bih gledala golog i kad nije vreme seksa
rekla sam naravno ,ali on je od onih sto kaze,ja bih tebe gledao uvek golu,sta to ima veze:confused:
pa ja ne bih.al dobro nije to nesto tako vazno:bye:

ne stidi se, ali eto iz nekog reda izbegava...misim istrči na brzinu, brzo se obuče...
ja sam u staju da nakon kupanja šetkam po kući go, nju to izluđuje, al šta ću joj...
zašto bi se iko ikoga stideo, kad živimo zajedno i znamo svako svakome i najsitniju bubuljičicu, dlačicu, mladeščić, flekicu...svaki deo tela joj znam kao i ona moje telo što zna...prema tome nema razloga za stidom...

bilo bi lepse da se malo vise stidi
da ne seta go od kupatila do spavace kad smo sami,da se malo zakloni kad se presvlaci
kako da imam zelju za seksom kad se skine,kad sam ga gledala golog previsu puta i kad nije bilo vreme za seks

Seks se ne upražnjava prema vremenu.
Unapred određenom.
Ko te to nakaradno učio ?

Ako se pogrešno naučeno ne može eliminisati,
onda upamti - seks je dragstor....
Ili 988, ili 94.....
Radi 24 h na dan, 365 dana u godini.

A, to što mu visi kad se vrzma po kući....?
Ne diži paniku !
Mora da se otkačio semering !

Boze Blajbi...:lol:
Ma jok ne stidim se..volim da se skinem ili da me skine golu...pa kako nam bude...:mrgreen:

Back