da li vam se desilo

Sasvim je normalno ako nekog voliš da svakog dana misliš na njega ili bar POMISLIŠ

Ali ovde je u pitanju virtualna, forumska ljubav...dakle, mislis i volis nekoga kom mozda ne padas na pamet ni u desetoj pameti...

Realno... muskarac forumas moze virtualno da ljubavise sa deset zena u isto vreme..i svaka zena mu se kune da ga voli, da ga zeli, da je on ovo ili ono, pravi itd...
Moze i obrnuto..svejedno, znaci, kako god da okrenes, meni je to jezivo...:lol:

Drugo je kad upoznas nekoga pa ga u nekom smislu zavolis i tako to...

Poslednja izmena:
Cesto ljudi „vole“ nekoga, a da ga kao coveka uopste ne poznaju.

Biolozi trvde da je ljudski organizam programiran da se zaljubi svakih 7 godina i to ima veze sa opstankom i odrzanjem tela. Jer svo to pojacano lucenje hormona podmladjuje organizam i ima pozitivan uticaj na psihu. Postajemo poletni, vredni, planiramo, ostvarujemo, poboljsavamo zivot.

Cesto ljudi „vole“ nekoga, a da ga kao coveka uopste ne poznaju.

Biolozi trvde da je ljudski organizam programiran da se zaljubi svakih 7 godina i to ima veze sa opstankom i odrzanjem tela. Jer svo to pojacano lucenje hormona podmladjuje organizam i ima pozitivan uticaj na psihu. Postajemo poletni, vredni, planiramo, ostvarujemo, poboljsavamo zivot.

..aha, znaci taman mi je vreme da se zaljubim...:lol:

Kazes: "Cesto ljudi „vole“ nekoga, a da ga kao coveka uopste ne poznaju."

Slazem se, moguce je da se zaljubis u nepoznatog coveka, reci su uostalom najmocnije oruzje na svetu...ipak, to ti je isto
kao da si nacrtala nekog muskarca po svom ukusu tipa lep, visok, zelenih ociju, markantan, pozeljan, seksi i zaljubis se u tu sliku
onog trenutka kad slika progovori...:lol:..sto je nemoguce jelte...

DeeLite, je l i tebi vreme da se zaljubis? Vidis da kod Barbi sad nailazi taj period, pa mozda nesto bude... :p

Salu na stranu Barbi, da, zaljubis se u izgled i jos ponesto od karaktera. Ali pravu, celokupnu sliku, vidimo tek kasnije. Mozda cak ni tada... :)

phe... ja sam prva koja se ne zaljubljuje u izgled...bilo nekada ne ponovilo se...:lol:
Zaljubljujem se bre u realno stanje stvari...u vrapca u rukama a ne u goluba na grani....:malav:

pa šta se onda ono gore slažeš

- - - - - - - - - -

DeeLite, je l i tebi vreme da se zaljubis? Vidis da kod Barbi sad nailazi taj period, pa mozda nesto bude... :p

Salu na stranu Barbi, da, zaljubis se u izgled i jos ponesto od karaktera. Ali pravu, celokupnu sliku, vidimo tek kasnije. Mozda cak ni tada... :)

lepo je kad živiš u zabludama

Back