Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ja bi voleo da se to desi curi kad je samnom u krevetu, ona me probudi svojim stenjanjem a ja kad vidim da ce svrsiti brzo ga gurnem i kazem. Ko je los yebac?
Ja bi voleo da se to desi curi kad je samnom u krevetu, ona me probudi svojim stenjanjem a ja kad vidim da ce svrsiti brzo ga gurnem i kazem. Ko je los yebac?
Kakav oblik kontrole u snu to su budalaštine!
........................................................................................
Kad se setim kako je to bilo, platio bih da se ponovi....Desilo mi se 5-6 puta sigurno ali dosta davno......
Desava mi se.Bas regularan orgazam.I bivsi bio ljubomoran na to,njemu nikad nije.Hehe.Nego to sto rece Ljuba ima logike.Sve se desava u glavi.A mozak je divna sprava koju mi neznamo da koristimo dovoljno.Definitivno bi moglo,samo treba dovesti svest na taj nivo.
pa meni se desavalo da sanjam eXtra sEx i znam i u snu da svrsavam i da ce biti gadno dole ali gle ujutru nema lepljivog,nema mokrog......chudno......i ja reko brzo da proverim dal je sve u redu sa pevcem....kad...ono.....sve u redu....lazna uzbuna : ) bash chudno.......al sto je jos cudnije.....nisam sanjao takve snove vec duze vreme.....ne samo takve nego....nista bre ne sanjam....
pa sad citam sve redom, sanjali ne sanjali vama se po ceo dan i noc samo kara....ja to uhvatim dasu i svrsim ocas posla.......niti se mislim bre da li sam spavala ili ne..........)))