da li vam se cesto

Cek,i kako recimo kad se uspavate za skolu i zurite,idete ulicom sa dignutim?:neutral:

@tema-desi mi se kad spavam popodne i probudim se oko 5-6,ono mrak napolju i u sobi,i nemam veze ni koji je dan,ni koje je doba dana.

a desavalo mi se jedno vreme konstantno da se budim oko tri,cetiri ujutru i da se tripujem da kasnim u skolu,pa odma skacem,oblacim se,spremam se, i pogledam na sat i imam sta da vidim.

srecom,to mi se vise ne desava

i jednom mi se posle alkoholisanja desilo da sam se probudila kod drugarice u hodniku,u prizemlju,a one su me tu noc stavile u krevet na sprat.
kako i kad sam se stvorila dole,ostaje neresena misterija

Tako nekako
Al meni je veci trip da npr keva primeti, nego neki slucajni prolaznik, iovako je bolesno perverzna, i vec dovoljno mraci

Nego dao dg na temu

Jednom mi se desilo na ekskurziji da mesecarim, zaspao sam u sobi, i probudio se na fotelji, odma kod recepcije :O

Cek,i kako recimo kad se uspavate za skolu i zurite,idete ulicom sa dignutim?:neutral:

Da, ali onda obučeš neku malo dužu trenerku, duks, šta već, da priktriješ srramotu

ma, šta ja serem

da, idem ulicom s dignutim

i jednom mi se posle alkoholisanja desilo da sam se probudila kod drugarice u hodniku,u prizemlju,a one su me tu noc stavile u krevet na sprat.

Somnabulizam, samo to

meni se dešavalo nekoliko puta, samo - ne nakon alkoholisanja

Meni se deshavala chudna stvar...
Vratio sam se posle duzeg boravka iz Engleske kuci....
1. krenuo da sanjam na engleskom
2. kad se probudim krenuo po inerciji da pricham na engleskom... tipa... dobro jutro, sta ima za dorucak, da kevi trazim casu vode i sl...
:D

2. kad se probudim krenuo po inerciji da pricham na engleskom... tipa... dobro jutro, sta ima za dorucak, da kevi trazim casu vode i sl...
ne vidim sta je tu cudno
posle dvodevne komunikacije iskljucivo na engleskom(sa jednom osobom,govorno podrucje ostalo na zalost,isto:() pocela sam da mislim na engleskom,posle dve nedelje i da sanjam i slucajno se obracam drugima
prirodan proces,nista weird-ali sam faca,uprkos tome/kul

cudno je to sto nisi poceo da sanjas jos tamo

Poslednja izmena:

@tema-desi mi se kad spavam popodne i probudim se oko 5-6,ono mrak napolju i u sobi,i nemam veze ni koji je dan,ni koje je doba dana.

a desavalo mi se jedno vreme konstantno da se budim oko tri,cetiri ujutru i da se tripujem da kasnim u skolu,pa odma skacem,oblacim se,spremam se, i pogledam na sat i imam sta da vidim.

srecom,to mi se vise ne desava

:think: Da li ti je bila poderana suknja, pantalone itd?? :D

Inace ja sam srecan jer skoro svaki dan sanjam nesto. GLuposti zive. Ima toliko snova da sam pola zaboravio sta sam sanjao u zadnjih nedelju dve. Recimo sanjao sam da sam se macevao pa nabadao sa nekim crncem od 3 metra, zatim da skacem sa krova bivse osnovne skole i onda letim, zatim sam sanjao da sam bio u vezi sa nekom devojkom 96-o godiste (lol). Ali ne znam likusu, ni kako se zove ni kako izgleda, ali u snu znam da je 96-o godiste. I mi odemo za vreme drugog svetskog rata da krademo lekove u apoteku, a u apoteci doktor haus :/

Sanjao sam i da sam bezao od smaka sveta, da smo ja i ortak bezali od zlih nindzi, a ja bio naduvan, pa sam seo na stepenice i rekao drugu da sam se prenaduvao i da ne mogu vise.

A ove besmislene snove zaboravim istog dana :D

EDIT: Sinoc sam nesto sanjao i secam se da sam se cimnuo u snu i nabio se u zid i nastavio da spavam xD

Meni se desavala CUDNIJA stvar i to u vise navrata.

Kad sam bio u Engleskoj, ustanem jednom ujutru, dodjem u dnevnu sobu i pitam ljude "Koliko je sati?". Na srpskom naravno.

I oni me svi gledaju zbunjeno.

I ja opet "S-sati.. koliko je sati?"

I oni "Wut?"

"KOLIKO JE SATI?"
"How do you mean!?"
"Sati, koliko je SATI, bem vas gluve"

Dok se ne rasvestim i setim da ne govore srpski.

juu,nocas....bio meni upaljen tv,i ja utonem u san na bukvalno 5min,probudim se i pocne da me hvarta panika:"aaa,nikako ne smewm zaspati" O.O pa mi bilo i muka usput,sta se meni nocas desilo o.O a,mrzim tako odspavam popodne i onda se [probudim sva pogubljena,nmg sebi da dodjem -.-

Mojoj kevi se jednom desilo da je zaspala popodne, i ustala oko sedam (uvece), pogledala na sat, spremila se i otisla na posao. Kad je dosla, skontala je da je vece a ne jutro i vratila se ispaljena kuci.
Smejala sam se grokotom naravno

Meni ne, ja mu pre izlaska lepo kazem "Milojko smiri se, sedi, lezi" i on se smiri...a da moze toliko dugo da bude dignut zbog nekog bzw razloga, onda nam ne bi trebala viagritaa... :P
A i ne vidi se da l' je dignut ili ne ako se nose farmerke... -.-

da, da ono kao sanjas 5 dana za redom i posle 2 nedelje nista :D

Da, da, to je zato sto je previse snova odsanjao... :lol:

meni se desava,da mi se 3 noci zaredom nastavljaju snovi....haha,kao serija,pa svaku noc nova epizoda :D

I meni se to desavalo...i to mi je naj/vrh fora...a bilo bi mocno kad bih u snovima bio svestan toga da sanjam i da mogu neke stvari u snovima da ucinim budno...npr. mnogo puta se desi da vidim neki papir u snu, i kao citam sa tog papira, ali nikad ne vidim sta pise...a mozda je br. od neke 'cke... :(

Back