da li vam se cesto

malla-slatka

Primećen član
Poruka
917
...desi da se probudite ujutru u fazonu "gde sam?!" opisite neku situaciju

ja sam pre neko vece sanjala da mi je pala ukljucena pegla sa stola,budim se i refleksno pogledam ispod stola da vidim da li je pegla tu :eek: :roll:

isto tako,nestoi sam sanjala(verovatno) i u 3 sata nocu,budim se sa osmehom na licu,2 sekunde kasnije...."a sto sam se ja smejala?!" :mrgreen:

ja sam pre neko vece sanjala da mi je pala ukljucena pegla sa stola,budim se i refleksno pogledam ispod stola da vidim da li je pegla tu :eek: :roll:

isto tako,nestoi sam sanjala(verovatno) i u 3 sata nocu,budim se sa osmehom na licu,2 sekunde kasnije...."a sto sam se ja smejala?!" :mrgreen:

desava se meni da kazem nesto i u trenutku zaboravim sta sam rekla.....i nema trika da se setim dok mi neko drugi ne kaze....
a, takodje, i kad spavam...obicno kad sam komirana....porbudim se i ne znam nista nekih 5 min...ali bukvalo...ni ko sam, ni gde se nalazim...nista! :roll:
:)

ne desava mi se cesto xD
u 90% slucajeva sanjam nesto sto bih volela da mi se desi (npr da se pomirim sa nekim, itd..xD).. ali u podsvesti..:mrgreen: msm ja to ovako necu da priznam,al kad sanjam to,shvatim da je to jace od mene.. ^^ :P
ili ono neke skroz nebuloze, pre neku noc sam sanjala da je keva izvlacila pramenove :lol: xDDD i to ne sa blanshom,nego sa obicnom farbom :lol::lol::lol:
..eto koliko sam retardirana.. :mrgreen:

Veoma retko sanjam,i kad sanjam to su uvrnuti kosmari...obicno se budim mokar od znoja,ili prestravljen...Ali osecaj je nenako extra cudan xD

Cek,i kako recimo kad se uspavate za skolu i zurite,idete ulicom sa dignutim?:neutral:

@tema-desi mi se kad spavam popodne i probudim se oko 5-6,ono mrak napolju i u sobi,i nemam veze ni koji je dan,ni koje je doba dana.

a desavalo mi se jedno vreme konstantno da se budim oko tri,cetiri ujutru i da se tripujem da kasnim u skolu,pa odma skacem,oblacim se,spremam se, i pogledam na sat i imam sta da vidim.

srecom,to mi se vise ne desava

i jednom mi se posle alkoholisanja desilo da sam se probudila kod drugarice u hodniku,u prizemlju,a one su me tu noc stavile u krevet na sprat.
kako i kad sam se stvorila dole,ostaje neresena misterija

Cek,i kako recimo kad se uspavate za skolu i zurite,idete ulicom sa dignutim?:neutral:

@tema-desi mi se kad spavam popodne i probudim se oko 5-6,ono mrak napolju i u sobi,i nemam veze ni koji je dan,ni koje je doba dana.

a desavalo mi se jedno vreme konstantno da se budim oko tri,cetiri ujutru i da se tripujem da kasnim u skolu,pa odma skacem,oblacim se,spremam se, i pogledam na sat i imam sta da vidim.

srecom,to mi se vise ne desava

i jednom mi se posle alkoholisanja desilo da sam se probudila kod drugarice u hodniku,u prizemlju,a one su me tu noc stavile u krevet na sprat.
kako i kad sam se stvorila dole,ostaje neresena misterija
haha,to se meni desilo pre neko vece :D

Back