Da li vam nedostaje stari DNEVNIK2 i stari Aca?

Da li su bili bolji stari Dnevnik2 i stari Aca?

• Jeste

• Da

• Naravno

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svakako da nedostaje. Onda su srpski neprijatelji bili iskreni, danas sve nesto u rukavicama.

images

Svaki put kad gledam Acu Sa Naočarima čekam da oplete po NATO saradnicima i plaćenicima kojima EU šalje pare
Valjda će sutra da kaže nešto na tu temu... Večeras ama baš ništa...
i kako nam je Rusija jedini EXIT kad se uduvamo

Мени недостаје Визија коју смо следили са Зораном.

A ti otvori temu a ne da peezdiš kad se objave imena serijskih ubica od državnog nam značaja
Narod nema leba da jede a služba da uklanja nepodobne?
Daj ti meni leba pa uklanjaj one što mi ga otimaju
A ne da rokate ove što neće u muljačinu,

Od koga ste to naučili da mi je znati?
Pa to što tvoji rade radili Nemci u drugom svetskom ratu,
al ne svojima nego drugima.

Neki put se pitam da nisu Antine ustaše u pitanju?

Шта си бре то пробеседио за Господина Звекија?

Meni nedostaje stari Aca i niko više :rida:
Ovaj novi Aca Sa Naočarima izgleda oće u NATO moj bato...
i u EU da živimo i radimo po tmo nekim uredjenim pravilima...
a ne ovako kako smo navikli pa ko se snadje sa kombinacijom...
čekaj da isključim telefon zove kum da mu vratim pare
kum je svetinja al kod Cigana

Мени не треба. Испунио је оно што сам очекивао.

E a kad će Srbi da shvatu da je bitno da imadeš zemlju a ne našarani papirići?
Sad NJemački Topčider štampa novi evri pa kad se menja da se utvrdi gde koliko ima

Ovi, da ih ne pominjem, pokupovali pola sveta a naš Srbin skuplja papir
Dodje do 100 pa zgrči i ne pušta... i mobilni će da proda... samo da zgrči našaran papir
koji ne vredi ništa ni ovako a ni onako

Poslednja izmena:
Meni nedostaje stari Aca i niko više :rida:
Ovaj novi Aca Sa Naočarima izgleda oće u NATO moj bato...
i u EU da živimo i radimo po tmo nekim uredjenim pravilima...
a ne ovako kako smo navikli pa ko se snadje sa kombinacijom...
čekaj da isključim telefon zove kum da mu vratim pare
kum je svetinja al kod Cigana

Зашто си против ЕУ? Зар не желиш већу плату, правну државу, људска права, демократију?
Мислиш да може да се живи од национализма и шовинизма?
То смо већ једном пробали и резултат је велика неликвидност привреде, као и превише породичног насиља.

Зашто си против ЕУ? Зар не желиш већу плату, правну државу, људска права, демократију?
То смо већ једном пробали и резултат је велика неликвидност привреде, као и превише породичног насиља.

Pa porodično nasilje je obrnuto proporcionalno od privrede
Što je privreda jača porodičnog nasilja je manje
Kad privreda radi onda muško ide u firmu pa udri 8 sati i dodje umoran kući i nema snage za ženu
Ovako kad nema privrede a navik'o na 8 sati i žena dobro dodje
Ali sad je prvobitna kumulacija kapitala pa žene nek se strpe
Pa onda radnički prebačaj...

Poslednja izmena:

A zar ti stvarno veruješ u tu priču?
Pa svi iz EU kukaju na istu. Mislim na običan Narod - ne na političare. Njima svima lepo

Pa porodično nasilje je obrnuto proporcionalno od privrede
Što je privreda jača porodičnog nasilja je manje
Kad privreda radi onda muško ide u firmu pa udri 8 sati i dodje umoran kući i nema snage za ženu
Ovako kad nema privrede a navik'o na 8 sati i žena dobro dodje
Ali sad je prvobitna kumulacija kapitala pa žene nek se strpe
Pa onda radnički prebačaj...

Извини, ја те не разумем баш најбоље... Чини ми се да ниси присталица модерног, грађанског друштва. А такво друштво заснива се на европским вредностима. Можда се и шалиш, не знам... У Европи су мушкарци и жене равноправни и тамо нема насиља. Чак и да нема других предности уласка у ЕУ то би био сасвим довољан разлог да се свим силама потрудимо да докажемо европским партнерима да заслужујемо да уђемо у породицу европских народа.

A zar ti stvarno veruješ u tu priču?
Pa svi iz EU kukaju na istu. Mislim na običan Narod - ne na političare. Njima svima lepo

Схватио сам јуче да је све то руска и иранска пропаганда, и да су наши политичари у опозицији под јаким утицајем недемократских режима. Довели су ме у заблуду и ја због тога нисам крив. Али, сада када сам схватио о чему се ради, допинећу колико могу нашем европском путу. Ако свако од нас уради мало, то ће бити много и сигуран сам да ћемо почети предфазу преговора која је први корак ка условном датуму.

Obojica, i Milorad i Aca Vučić su ljudi na svom mestu. U ratnim vremenim ljudi nisu isti kao u miru.

A DOSovska se bagra trudila da naruži mnoge dobre i vredne ljude. Često su uspevali, pamtiću taj DOS celog života s mržnjom i gađenjem. Sve vrednosti su okrenuli naopako i žestoko ojadili Srbiju. Zlo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back