Da li vam kradu čepove od gasa na benzinskim pumpama ?

Ona Marge

Veoma poznat
VIP
Poruka
11.287
U toku ove godine, juče mi je , nakon sipanja na benzinskoj pumpi nestao i četvrti čep. Danas odem na tu istu pumpu, svi se prave blesavi, a to je pumpa na kojoj točimo gas u tri vozila, imamo njihovu karticu lojalnosti i samo tamo idemo zbog povoljnosti koje nude i kvaliteta goriva.
Šta sada da im radim ?
Meni nije problem da sama natočim i da zavrnem taj glupavi čep, ali na toj pumpi je zabranjeno samoposluživanje. I stvarno mi je glupo da uvek proveravam da li je vraćen čep, a iskreno, ni ne setim se toga , jer računam da točioci rade svoj posao.

Aha...i onda se preve blesavi sutradan, mada čujem da ih na nekim pumpama prodaju po 100 dinara (te zaboravljene)
I objasni mi kako ih zaborave, kako nikad ne zaborave da stave čep na rezervoar od benzina.
Mom drugu su zaboravili da vrate čep od rezervoara. A to smo shvatili tek kada se parkirao ispred moje zgrade. Nekih 40 km od te pumpe.

Ako su i slučajno zaboravili...što ne verujem...sigurno bi se setili sa kojeg vozila su ga zaboravili, jer, ne postoji ni jedan drugi punto u Subotici narandžaste boje sa velikim slikama morskih zvezda i školjki i belim plastičnim kofer krovnim nosačem. Unikatan je jer sam ga ja tako napravila. I, svake nedelje barem dva puta tankujem sa tim vozilom.

Ја се увек сагнем да проверим, али не да ли су га украли, или заборавили, него да ли су га добро заврнули, често мајстора точиоца мрзи па га заврне само до пола, ич ме није блам што то радим, никад ми још нису украли ни заборавили, али сам ја једном украо један чеп што је био остављен на аутомату пумпе, :rumenko:, вероватно мајстор заборавио да га врати, можда је то чак и чеп постављача теме :D

Ako su i slučajno zaboravili...što ne verujem...sigurno bi se setili sa kojeg vozila su ga zaboravili, jer, ne postoji ni jedan drugi punto u Subotici narandžaste boje sa velikim slikama morskih zvezda i školjki i belim plastičnim kofer krovnim nosačem. Unikatan je jer sam ga ja tako napravila. I, svake nedelje barem dva puta tankujem sa tim vozilom.
Што му врелом жицом не избушиш рупу и не прикачиш га на ланчић ако ти већ толико муке задаје, и ако већ имаш те неке звездице и шљокице и ако ти пунто има лакиране нокте?

Што му врелом жицом не избушиш рупу и не прикачиш га на ланчић ако ти већ толико муке задаје, и ако већ имаш те неке звездице и шљокице и ако ти пунто има лакиране нокте?
Nisu zvezdice i šljokice, nego velika morska zvezda, prava fotografija poluljigave zvezde i kamenih školjki, nije ono što si zamislio, nisam ja taj tip. Ali lanac nije loša ideja, zanitujem ga negde na šasiju...jooooj, već vidim muža kako se
nervira na moje ideje 59937931_10217056889826973_3282943997424697344_o.jpg

Nisu zvezdice i šljokice, nego velika morska zvezda, prava fotografija poluljigave zvezde i kamenih školjki, nije ono što si zamislio, nisam ja taj tip. Ali lanac nije loša ideja, zanitujem ga negde na šasiju...jooooj, već vidim muža kako se
nervira na moje idejePogledajte prilog 613086
Ама какво нитовање на шасију, други крај привежеш на цев преко које иде пуњење плином, рецимо уз помоћ најобичније шелне, никакво бушење ни нитовање.

nervira na moje idejePogledajte prilog 613086
Moj brat to ima, on vozi na plin.

Ама какво нитовање на шасију, други крај привежеш на цев преко које иде пуњење плином, рецимо уз помоћ најобичније шелне, никакво бушење ни нитовање.
Aha, "razumem", proslediću uputstva mužu :) on će verovatno znati kako to da uradi

Back