bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 40.779
E da.
Poslednji put mi je to bio najbliži wc
Poslednji put mi je to bio najbliži wc

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

za to ima puno ljepših mjesta, recimo Bukmarker (Delfi ako se dobro sjećam) u Kralja MilanaPonekad jeste, deo izlaska
Ne volim mnogo TC-ove ali kad si raspoložen možeš svašta da vidiš, nađeš, makar i ne kupovao....možda kafa samo ili obilazak knjižare

I u Knezuza to ima puno ljepših mjesta, recimo Bukmarker (Delfi ako se dobro sjećam) u Kralja Milana![]()
Kafu mogu ali samo ukoliko nađem neki tihi usamljeni kutak. Suviše mi je "pipli" tamo.Idem kad mi nešto treba. Kupovina, bioskop, klopa, ali baš retko kafa i kuliranje sa društvom.
U tržnom centru se na ulazu osećam kao ovca u toru, a na izlazu kao ošišana ovca.Da li praktikujete izlaske u tržni centar, ne samo zbog šopinga već i radi šetnje, kafenisanja/klope u kafiću/restoranu?
Da li provedete pola dana kada odete u šoping? Lagano, od prodavnice do prodavnice, pa pauza za kafu… pa opet prodavnice… pa pauza za klopu… pa opet da se pogleda nešto… ili kupite šta vam treba i to je to.
Tržni centar – šoping ili izlazak?
Blizu mene je šoping centar. Dođe mi da ga zapalim.Da li praktikujete izlaske u tržni centar, ne samo zbog šopinga već i radi šetnje, kafenisanja/klope u kafiću/restoranu?
Da li provedete pola dana kada odete u šoping? Lagano, od prodavnice do prodavnice, pa pauza za kafu… pa opet prodavnice… pa pauza za klopu… pa opet da se pogleda nešto… ili kupite šta vam treba i to je to.
Tržni centar – šoping ili izlazak?