Da li vam je tržni centar shopping ili izlazak?

Pinocchio

φίλος
Supermoderator
Poruka
27.804
Da li praktikujete izlaske u tržni centar, ne samo zbog šopinga već i radi šetnje, kafenisanja/klope u kafiću/restoranu?

Da li provedete pola dana kada odete u šoping? Lagano, od prodavnice do prodavnice, pa pauza za kafu… pa opet prodavnice… pa pauza za klopu… pa opet da se pogleda nešto… ili kupite šta vam treba i to je to.

Tržni centar – šoping ili izlazak?

Некад одем само на кафицу, некад погледам неки филм. Мада, ретко. Кафица може било где, а филмова нема квалитетних у данашње време.

Не волим да шопингујем. То радим кад морам.
Ima jedan popularni u gradu u koji idem samo zbog bioskopa. Osećam blagu anksioznost šetajući tim šoping molom. :roll: 4 dolaska - 3 filma i jedan poslovni obilazak.

Uglavnom sa striktnim spiskom radi štednje.

Skoro sam išla da kupim zvučnik jednoj dragoj osobi... I usput baš se mislim, nemam želju da ulazim u razne radnje. Odem u 1 ili 2 koje volim i stop. Volim osećaj kad dođem kući i vidim da sam kupila sve potrebno i dobro.
Obilazak radnji mi prija samo sa decom. Više uživam njih gledajući kako se "provode" nego što gledam okolo. U stvari, sada kada razmislim, stvarno, samo sa njima mi i prija.

Ako mogu da biram - ni jedno, ni drugo. Redovno se unervozim od gužve i gledam da što pre kupim to po šta sam došla, što nije najpametnije jer u brzini mogu da napravim loš izbor.
Mislim da sam svega par puta u životu sela da nešto popijem ili pojedem u tržnom centru, najviše od toga walter ćevape u Bigu dok su još valjali.

Понекад морам у ТЦ леба да купим, пођем у тренерци и патикама са цегером, јамачно.
А тамо већина дотерана, ташнице преко руке :roll:

Боље подносим оне велике као БИГ , могу да седим напољу и чекам између радњи.

Moja deca mrze kupovinu, jedva ih nagovorim za cipele i patike jer moraju da probaju

Većinom kupim online, posebno waikiki
Ćerku sam letos odvela na silu u tržni centar i rekla joj da ne idemo dok ne nađe patike. I njoj je smaranje.

Ali kada je sa bratom, onda oni od toga naprave zabavu. Naravno, to je moguće samo jednom do dva puta godišnje uz unapred dogovoren termin :D

Понекад морам у ТЦ леба да купим, пођем у тренерци и патикама са цегером, јамачно.
А тамо већина дотерана, ташнице преко руке :roll:

Боље подносим оне велике као БИГ , могу да седим напољу и чекам између радњи.
E to, ako moram da se cifram i sređujem ako mi do toga nije, izeš uživanje.

Da li praktikujete izlaske u tržni centar, ne samo zbog šopinga već i radi šetnje, kafenisanja/klope u kafiću/restoranu?

Da li provedete pola dana kada odete u šoping? Lagano, od prodavnice do prodavnice, pa pauza za kafu… pa opet prodavnice… pa pauza za klopu… pa opet da se pogleda nešto… ili kupite šta vam treba i to je to.

ne podnosim tržne centre. izbegavam ih u širokom luku.

ako moram da pazarim posećujem dve tri prodavnice za koje pouzdano znam da ću naći ono što tražim
zara home, massimo dutti, zara ili sephora.
protrčim kupim ili ne i bežim na svetlo dana.

Kad odem kod mojih cura u NS to je već podrazumjevano. Možemo mi to pokupovati sve i u komšiluku, ali zarad izlaska odemo do tržnog. Ne sve redom, bez žurbe samo određene radnje i na kraju sjednemo na kafu,sok.

Ne posećujem. Sem prodavnica tehničke robe, ako baš na toj lokaciji imaju to što tražim.

Kafe ne pijem na takvim mestima.

Pa nije ovo vreme pre xyz godina kada su bila 2 trzna centra u gradu i to na NBG.
Pa vam treba, datum, vreme, organizacija za kupovinu ili izlazak.
Meni je sada tc na pisometar, tako da je tu za svakodnevne potrebe od kupovine u maksiju, kupovine po radnjama, zbog hrane i izlaska u bioskop.
Sve te potrebe odjednom.

Back