Da li vam je stalo?

Jeste. :)

Ne zamerite ljudi, ako nekog izostavim, ili možda i zaboravim, krećem nasumično, ne po intenzitetu naklonosti prema osobi :

Postavljačica teme, ova draga Jorgovanka, nightmare :), Eva Braun :D , Dragiša ili moj Talenat :D, Dilajt :lol:, Perafitilj :mrgreen:, ima ih mnooogo, Tool :heart:, vivijen, :lol:, zaboravih Bea :D, maher :) , oto :), nelica moja :zag:, garantovano sam izostavila mnoge....ne zamerite ljudi, kad se setim , ja dopišem. ;), Kiki GNR, TITIRITI, Kosta ...

Joooj, cica mico :zag: :heart: mene spomenula na spisku, hvala ti draga :D niko te neće zameriti, svi te vole. ;)

Volim da pročitam šta su pisali forumaši koji su mi zanimljivi ( muški & ženski rod), ali nemam problem da uđem u diskusiju sa njima, bez obzira da li razmišljamo slično ili ne.

E to se zove sloboda diskusije, razmena mišljenja o svemu, ne mora da svi budu istomišljenici, drugačija shvatanja ponekad su nam pomažu da bolje razumemo.

Neke ljude volim da čitam, jer imaju fascinantan um, neke ljude doživljavam kao prijatelje, jer imaju životno iskustvo, neke baš cenim i poštujem, jer su jako mudri i odmereni,, jer su dobronamerni, i divni ljudi ...a ostale i ne primećujem. Čak i kada ih prenikovane...prepoznam. Odnosno, prepoznajem. Da.

Te ljude, gore navedene, cenim i poštujem, vredujem. U njihovim rečima i mislima, uživam.

Ali, način kao što ti pitaš, stalo, kao stalo, stalo...emotivno...da crkavam, da upijam nečije reči, koje imaju moć da me razbole i ozdrave...Ne.

Na taj način mi nije stalo.

Na da mi nije stalo, prejaka je to reč..nego mi je ravno.

Što da mi bude stalo?

:hvala:

Sa ovim se sasvim slažem

Ima nekoliko osoba koje "pratim" te. obratim pažnju
na to što pišu, jer su nam za mnige stvari stavovi bliski.

Back