gost 129086
Buduća legenda
- Poruka
- 27.221
Do nekog forumaša ili neke forumašice, pratite njihove postove i komentare iako ne uzvraćate, a pitanje je zašto vam je stalo i zbog čega?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Do nekog forumaša ili neke forumašice, pratite njihove postove i komentare iako ne uzvraćate, a pitanje je zašto vam je stalo i zbog čega?
naravno da ne tražiš, al isto ti se 'vata...
samo nakon nekog vremena obrati pažnju na broj pregleda...![]()
Izgleda da je tebi stalo do nekog forumasa.![]()
Pa jeste do par.
Jer ih znam.
Stalo mi je do onih koji redovno ostavljaju lucidne i pametne komentare,a naročito
koji plasiraju izvesnu dozu humora...
Neke od njih kad primetim,obavezno pročitam šta pišu,ma bilo i poduže...Da i simpatični su
mi takvi...
pratim samo teme a ne ljude
ljudi i kad su pametni, nisu pametni za sve
pa slaba vajda od toga
Vidiš kako je to neobjašnjivo ti ljudi koje mi ne znamo, i kad nam dan nosi veliki teret i ne znamo šta ćemo sa sobom a ti forumaši nesvesno u stanju da nas podižu do neba.Dovoljna je jedna rečenica.![]()
nisam skonto, al dobro ću pročitam više puta, pa valjda skontam...
pratila sam jednog, možda bolje za njega da nisam..
uvalila mu se ljudski i rodila mu dete..
ne buni se![]()
ne znam, nije retkost da se dvoje ovde spanđaju, a onda i raskantaju
mi se venčali, ej
Ma šta kažeš? Ovde li je gužva oko spanđanja?Hvala na obaveštenju!
Moje lepe čestitke.![]()
Ja znam za 7,8 slučajeva minimum, a čak ni ne posećujem ljis, tamo je kako je jedan član reko "jebbarnik"![]()
не реткост...
чудо невиђено.
мушко затруднело и породило се.
Ja znam za 7,8 slučajeva minimum, a čak ni ne posećujem ljis, tamo je kako je jedan član reko "jebbarnik"![]()
pa ne važi to samo za ljis...i pdf žene su ista priča...samo što je tamo to malo uvijeno u oblande...kako bi reko...prodaje se finoća...pazi se na rečnik, zgražavanje na određene reči koje s na ljisu tolerišu i tako...proseravanje...
et tema...postojalo je nekoliko njih čje sam postove pratio...