Da li vam je stalo?

Poslednja izmena:
Stalo mi je do onih koji redovno ostavljaju lucidne i pametne komentare,a naročito
koji plasiraju izvesnu dozu humora...
Neke od njih kad primetim,obavezno pročitam šta pišu,ma bilo i poduže...Da i simpatični su
mi takvi...

Vidiš kako je to neobjašnjivo ti ljudi koje mi ne znamo, i kad nam dan nosi veliki teret i ne znamo šta ćemo sa sobom a ti forumaši nesvesno u stanju da nas podižu do neba.Dovoljna je jedna rečenica. :)

pratim samo teme a ne ljude
ljudi i kad su pametni, nisu pametni za sve
pa slaba vajda od toga

Dabome, zanimljivo je to kako to jedna ista osoba u isto vreme može da bude pametna i budala. :D

Ja znam za 7,8 slučajeva minimum, a čak ni ne posećujem ljis, tamo je kako je jedan član reko "jebbarnik" :)

pa ne važi to samo za ljis...i pdf žene su ista priča...samo što je tamo to malo uvijeno u oblande...kako bi reko...prodaje se finoća...pazi se na rečnik, zgražavanje na određene reči koje s na ljisu tolerišu i tako...proseravanje...

et tema...postojalo je nekoliko njih čje sam postove pratio...

pa ne važi to samo za ljis...i pdf žene su ista priča...samo što je tamo to malo uvijeno u oblande...kako bi reko...prodaje se finoća...pazi se na rečnik, zgražavanje na određene reči koje s na ljisu tolerišu i tako...proseravanje...

et tema...postojalo je nekoliko njih čje sam postove pratio...

A to je ono kada se igraju 'žmurke'. ;) a ti li si opasan igrač na onom terenu? :aha:

Back