86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Значи, ако хоћу да сачувам живце не смем више на ову тему 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posvedočiće @marloni da su fajzerovane opasnema daj nema veze sa tobom.
ih... na dve ruke sam ih odbio samo li cujem da su rnk bodene...Posvedočiće @marloni da su fajzerovane opasne
on ih je recimo, veoma razumno, obilazio u širokom luku.
ovaj se nije čuvao i upao u zamku![]()
verujem tiih... na dve ruke sam ih odbio samo li cujem da su rnk bodene...![]()
pamet u glavu za sledeci put...kada saopstavas teske istine, prvo ga uvatis za njeznjika da ne moz da se iskobeljaverujem ti, imala sam slučaj da je neko bukv odskočio od mene kada je to čuo.
u pravu sipamet u glavu za sledeci put...kada saopstavas teske istine, prvo ga uvatis za njeznjika da ne moz da se iskobelja![]()
a ledjno?a bas je uzitak da se seksas sa nekom koja ti kija u lice i izbacuje projektile iz nosa tokom odnosa
neka hvala..treba ispostovati i nju da se lepo odmori i oporavi..bice prilike za seks
a i kako ce raditi oralni seks kad joj je zapusen nos..treba da se ugusi pa da je imam na dusi![]()
Ubila si baku.Jednom sam ne znajući, misleći da je obična kijavica, nekome prenela koronu. Pa se razboleo, a posle mu i baba umrla od toga![]()
imas reputaciju ubice babaverujem ti, imala sam slučaj da je neko bukv odskočio od mene kada je to čuo.
Kod mene je uvek stabilno.Prema podacima u Srbiji, 60 % bi bilo intimno sa partnerom dok 40% gradjana ne bi ni za živu glavu
Kako je kod vas , obzirom da smo u zimskom periodu kada su kijavice i prehlade gotovo normalna stvar
Da li bi se ljubili i imali seks sa partnerom koji je prehladjen ( ima kijavicu, kašlje ?![]()
Ne ide. Kad si bolestan, nisi ni za sta...Prema podacima u Srbiji, 60 % bi bilo intimno sa partnerom dok 40% gradjana ne bi ni za živu glavu
Kako je kod vas , obzirom da smo u zimskom periodu kada su kijavice i prehlade gotovo normalna stvar
Da li bi se ljubili i imali seks sa partnerom koji je prehladjen ( ima kijavicu, kašlje ?![]()
Ne biPrema podacima u Srbiji, 60 % bi bilo intimno sa partnerom dok 40% gradjana ne bi ni za živu glavu