Da li vam je prehlada prepreka za intimnost

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
392.200
Prema podacima u Srbiji, 60 % bi bilo intimno sa partnerom dok 40% gradjana ne bi ni za živu glavu

Kako je kod vas , obzirom da smo u zimskom periodu kada su kijavice i prehlade gotovo normalna stvar

Da li bi se ljubili i imali seks sa partnerom koji je prehladjen ( ima kijavicu, kašlje ? :)

Наравно да бих. Прво, хормон среће ти јача имунитет и тешко да ће прећи и на тебе. А презнојавтањем ће и болестан пре оздравити.
Најбоље да бежим из кревата од болесног партнера. Мајко мила, у шта смо се претворили.

a bas je uzitak da se seksas sa nekom koja ti kija u lice i izbacuje projektile iz nosa tokom odnosa :D

neka hvala..treba ispostovati i nju da se lepo odmori i oporavi..bice prilike za seks :D

a i kako ce raditi oralni seks kad joj je zapusen nos..treba da se ugusi pa da je imam na dusi :kez:
ti kao napokon iskomplikovao..za laku kijavicu ili kašalj može i dogi.. pa nece da ti duva u lice
si citao sta je Bogi napisala za hormon srece :)

Наравно да бих. Прво, хормон среће ти јача имунитет и тешко да ће прећи и на тебе. А презнојавтањем ће и болестан пре оздравити.
Најбоље да бежим из кревата од болесног партнера. Мајко мила, у шта смо се претворили.
Bas time mene draga od prvih dana pa do danas izliječi...

Ja kukam dan dva, ona sjedne preznoji me dodatno i ko nov sjutra!

Ebes vakcinu za kovid, vaginomicin rjesava

Prvi put sam se bunio misleći nije mi do ničeg... Ona rece samo ti lezi...

Back