muzjak
Poznat
- Poruka
- 8.000
A po Svetom pismu?По Бонтону је непристојно јести на улици, у аутобусу поготово.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A po Svetom pismu?По Бонтону је непристојно јести на улици, у аутобусу поготово.
A po Svetom pismu?

Ne jedi u javnom prevozu, ni rob tvoj, ni vo, ni magarac tvoj.[/QUOTE
По Бонтону је непристојно јести на улици, у аутобусу поготово.[/QUOTE
Ma , super je bonton Sofi,, nego, jesi li ti ikada bila gladna u gradu i žuriš negde, pa jedva čekaš da gricneš nešto s nogu, onako u hodu ili u busu![]()
Po meni je to vrhunski primitivizam. Danas sam izašao iz busa jer nisam mogao da podnesem dve devojke kako jedu pljeskavice na oči celog busa. miris mesa, i kojekakvih dodataka kombinovan sa mirisima autobusa, plus prizor mi je naterao želudac do grkljana.
![]()
Po meni je to vrhunski primitivizam. Danas sam izašao iz busa jer nisam mogao da podnesem dve devojke kako jedu pljeskavice na oči celog busa. miris mesa, i kojekakvih dodataka kombinovan sa mirisima autobusa, plus prizor mi je naterao želudac do grkljana.
![]()

U zatvorenom prostoru bi se svako ugusio od raznih dodataka,ako je napolju nije mi gadno samo mora da se pazis da se ne umastis i izmazes.Desilo mi se odavno jos bila sam 8 razred isle smo drugarica i ja da gledamo Hari Potera 1.deo,Ona je kupila onaj chips sa ukusom grcke salate,kad ga je otvorila,pojavio se oblak zagusljivosti belog luka fuuuuujjjjj,meni je pripalo muka ja mislim da je zasmrdela celu salu,ispeglala sam se kad sam dosla kuci .![]()

![]()
Jednom je pored mene seo mladić koji je prvo izvadio salatu (one fancy upakovane salate koje se kupuju gotove) pa kad ju je u slast pojeo, izvadio je pasulj! Isto tako, fancy zapakovan.Ја након сваке вожње ГСП-ом осећам потребу да се оперем.Ко у таквој јазбини бактерија може мирно да једе, стварно није у кохеренцији са мојим поимањем естетике пожељног понашања.
Но, у ГСП-у чешће (и јаче) смрде неопрани људи, него *џанк фуд* обогаћен бактеријама.
Bar su jele pljeskavice!Jednom je pored mene seo mladić koji je prvo izvadio salatu (one fancy upakovane salate koje se kupuju gotove) pa kad ju je u slast pojeo, izvadio je pasulj! Isto tako, fancy zapakovan.
Брате, сестро бактерије су бела кафа.Ја након сваке вожње ГСП-ом осећам потребу да се оперем.Ко у таквој јазбини бактерија може мирно да једе, стварно није у кохеренцији са мојим поимањем естетике пожељног понашања.
Но, у ГСП-у чешће (и јаче) смрде неопрани људи, него *џанк фуд* обогаћен бактеријама.

Јесам.По Бонтону је непристојно јести на улици, у аутобусу поготово.[/QUOTE
Ma , super je bonton Sofi,, nego, jesi li ti ikada bila gladna u gradu i žuriš negde, pa jedva čekaš da gricneš nešto s nogu, onako u hodu ili u busu![]()
То што сам навела како је по Бонтону не значи да га се придржавам.
Наравно, јело у гсп-у не долази у обзир али ходајући грицкати неки кроасан, немам баш ништа против.
Ovo je 21.vek!!!!Po meni je to vrhunski primitivizam. Danas sam izašao iz busa jer nisam mogao da podnesem dve devojke kako jedu pljeskavice na oči celog busa. miris mesa, i kojekakvih dodataka kombinovan sa mirisima autobusa, plus prizor mi je naterao želudac do grkljana.
![]()
Kakve veze ima sto je neko u busu pojeo dorucak bez portikle,viljuske,noza i salvete....
Ovo je 21.vek!!!!Kakve veze ima sto je neko u busu pojeo dorucak bez portikle,viljuske,noza i salvete....
![]()
Елем, прасизам.Битно је да нема паразита, све остало је снобизам.

Док за мном ништа не испада и док не успоравам *мејнстрим* народа журног кући, не видим разлога да некоме смета моја улична пре`рана.Наравно, јело у гсп-у не долази у обзир али ходајући грицкати неки кроасан, немам баш ништа против.
Bar su jele pljeskavice!Jednom je pored mene seo mladić koji je prvo izvadio salatu (one fancy upakovane salate koje se kupuju gotove) pa kad ju je u slast pojeo, izvadio je pasulj! Isto tako, fancy zapakovan.![]()
... a tek kada se ti proteini malo slegnu, pa počnu da gruvaju, sve do poslednje stanice !!!Sportista neki, gruva se proteinima.

Ne jedem u AUTOBUSU NIKADA. Na ulici i može da mi se desi ali uglavnom nešto sitno poput recimo male čokoladice ili slicnog. KUPOVNE pljeskavice i slične proizvode NE JEDEM NIKADA.Po meni je to vrhunski primitivizam. Danas sam izašao iz busa jer nisam mogao da podnesem dve devojke kako jedu pljeskavice na oči celog busa. miris mesa, i kojekakvih dodataka kombinovan sa mirisima autobusa, plus prizor mi je naterao želudac do grkljana.
![]()
bem ti burek alo moram da ga nosim u kesi do kabineta pa da ga tamo jedem....skroz odvugne....
burek se jede vreo, toliko da pece jezik....a to mogu samo neposredno po iylasku iz buregdzinice. niz ulicu.....
i zabole me sto nekom smeta
i meni smetaju ljudi koji smrde, puse, idu neoprani...
pa onako lepo curi niz bradu, rukav, jaknu..
na ulici ne bode nozdrve nikome..isparava..gadno bi bilo da je sa mesom, pa onaj miris luka isparava na malom prostoru..
preko puta maxija gde idem u nedeljnu nabavku, nalazi se preduzimljivi privrednik..prvo je otvorio restoran kuvane hrane..pa sad vidim ( a i osetim) panoe sa reklamom na ulici za original mantije..
znaci - mirise dinstani luk u kolicinama - na tone.. pretpostavljam da ga ubacuje u sva kuvana jela..
super sto se on setio da sebi obezbedi egzistenciju, ali ne bih volela da mi je komsija i da ne mogu da otvorim prozor od stana zbog njegove delatnosti..
u pozeskoj postoji veliki ``kiosk`` brze hrane..
dovoljno je da se zaustavim samo na semaforu, pa da mi auto bude pun mirisa preprzenog pregorelog ulja u kome se sprema hrana..
ne preterujem, gusi zaista..
ne znam kako ga stanari zgrade trpe..
bem ti burek alo moram da ga nosim u kesi do kabineta pa da ga tamo jedem....skroz odvugne....
burek se jede vreo, toliko da pece jezik....a to mogu samo neposredno po iylasku iz buregdzinice. niz ulicu.....
i zabole me sto nekom smeta
i meni smetaju ljudi koji smrde, puse, idu neoprani...
pa onako lepo curi niz bradu, rukav, jaknu..
na ulici ne bode nozdrve nikome..isparava..gadno bi bilo da je sa mesom, pa onaj miris luka isparava na malom prostoru..
preko puta maxija gde idem u nedeljnu nabavku, nalazi se preduzimljivi privrednik..prvo je otvorio restoran kuvane hrane..pa sad vidim ( a i osetim) panoe sa reklamom na ulici za original mantije..
znaci - mirise dinstani luk u kolicinama - na tone.. pretpostavljam da ga ubacuje u sva kuvana jela..
super sto se on setio da sebi obezbedi egzistenciju, ali ne bih volela da mi je komsija i da ne mogu da otvorim prozor od stana zbog njegove delatnosti..
u pozeskoj postoji veliki ``kiosk`` brze hrane..
dovoljno je da se zaustavim samo na semaforu, pa da mi auto bude pun mirisa preprzenog pregorelog ulja u kome se sprema hrana..
ne preterujem, gusi zaista..
ne znam kako ga stanari zgrade trpe..
burek nije burek ako ne curi niz bradu
burek je sa sirom, ostalo su izmišljotine
bar je ovaj moj šugav grad grad sa najboljim burekom na svetu i takmičenju u kvalitetu istog zvanim buregdžijada
varijacije burek sa mesom, prazan burek, burek sa ljutim papričicama burek sa šampinjonima su manaj ili veća uvreda bureka
a najveća je jedenje istoh iz tanjira nožem i viljuškom
burek se jede direkt iz masnog papira koji služi posle da se obrišu usta i eventualno brada
i mit.