Da li vam je odvratno kada neko jede na ulici ili u autobusu?

Ja imam 144 kg i u zivotu sam jeo sve sem masne ponjave i go.vneta, al' nikada mi se nije desilo da jedem u autobusu i ako sam bio opsesivni zderac! Jednostavno, istrpim glad dok ne dodjem u stan i onda uzmem "kilo, kilo i kilo" ( kilo 'leba tj. 2 vekne, kilo hrane i kilo slatkisa ili litar soka) i stavim to na veliki posluzavnik, odnesem u sobu, legnem sa tim na krevet i jedem a ujedno gledam i tv.

Ja imam 144 kg i u zivotu sam jeo sve sem masne ponjave i go.vneta, al' nikada mi se nije desilo da jedem u autobusu i ako sam bio opsesivni zderac! Jednostavno, istrpim glad dok ne dodjem u stan i onda uzmem "kilo, kilo i kilo" ( kilo 'leba tj. 2 vekne, kilo hrane i kilo slatkisa ili litar soka) i stavim to na veliki posluzavnik, odnesem u sobu, legnem sa tim na krevet i jedem a ujedno gledam i tv.
Pa, otvori temu o tome, doći će gomila sveta da čita i piše !!! :D

najbolje ako imas kola i ne moras da ides gradskim prevozom.
На неким локацијама је постало немогуће користити сопствени ауто као превоз, што због гужве, што немогућег паркирања, тако да опаска је прилично туМпава.

Пре неки дан је један дечко поред мене жвакао пљеску са једно, чинило ми се, кило лука.
Помишљао сам да се пребацим на 2. место, ал еботе, баш би било упадљиво да бегам јер је бас био полупразан.
Ал шта ту сад, он гладан, седи, никога не диреа, кад је појео престао и дсмра..

Није све одвратно, али јесте непристојно. Ја никада нисам могао да једем на улици или било где осим за столом. И то не зато што сам можда то требао да знам из бонтона, већ једноставно ми је то изгледало неспојиво.
Онима којима то тако не изгледа, можда би требали да се држе бонтона. :mace:

A možda malo i kompleksi rade..... sad kad pročitah šta ovaj bucko gore napisa, setih se kako me je brat doveo ispred srednje škole prvi dan a ja jedem perecu za doručak, sedimo u parku. Prošlo vreme, reko' aj da se pomerimo u dvorište a on "nećeš valjda da te odmah vide kako ždereš" :lol:
Inače je deb'o, oduvek. Ne voli da ga drugi gledaju dok jede. Ne volim ni ja, ali nije mi baš toliko bitno kad sam gladna. U srednjoj sam van kuće bila po 12 sati, zbog daljine. Mora se jesti, ne vidim razliku između parka i školske klupe. Park bar opere kiša ponekad.....
A pošto nije baš prijatno živeti na kiflama, kilažu sam svela na nešto ispod 43.
**** takav bonton.

PS takođe nemam običaj da jedem na ulici (sad, kad ne moram), pogotovo u busu.

Back