- Poruka
- 442
on ti je zandarmerija... kad god mi treba nije tu![]()
Ti to mene opet podjebavaš!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
on ti je zandarmerija... kad god mi treba nije tu![]()
нисмо створени да будемо сами, неприродно, стварамо илузију да нам је лепо бити сам.
Idiot Sale, vidiš šta mi radi. Zbog njega mi se pola žena udvara misleći da sam ja on!
узми кобасицу па га звекни по глави![]()
Bas si lijepu temu otvorila. Bravo.Ево, постављам питање и сама дајем први одговор - Да, уживам у томе да будем сама са собом, да ћутим и да размишљам.
Радо сама шетам, идем на плажу, обилазим радње и књижаре, скитам тек тако. Не осећам се непријатно, него смирено.
Ima dana kad ne uspijem ostati sama i tada se osjecam jako umorno.Da, potrebno mi je dosta vremena da provedem sama sa sobom, svakog dana.
Ako mi je to uskraceno, osecam se rastrojeno... nisam sva svoja^^
Ne, ovdje smo sa svojim slabostima i to kako neko rece u postu ispod tvog, na jedan vrlo eksponirajuci nacin.дал смо и овде сами са собом?
Sta znaci "zen"?mnogo cesto sam sam, samo samoca i izolacija spajaju coveka sa samim sobom, sa svojim visim ja. hodam sam ulicama smireno.
ali nekad mislim bolje da hodam sa nekim. ali kad sam sa nekim previse nervozi me, utice na moj licni put, na moju licnu legendu, san, put ka blagu.
razna stetna zracenja i uticaji energija ljudi remete to zen stanje svesnosti, trudim se da izbegavma muziku, filmove, ljude... ali oni nadiru odasvuda
tesko je biti sa nekim i ostati smiren,
ostaje jedino forum kao iluzija da postoji neko na istom nivou svesnosti.u stvarnosti ocigledno nema nikog ko moze da parira.
I ja. Potpisujem.Da, volim samocu, imam dovoljno hobija i interesovanja da me okupiraju,a i bolje radim kada sam sam, niko me ne nervira.
Mada uzelim se i ljudi posle nekog vremena, cisto da popricam sa nekim.
Lijepo receno.Ljudi nas oblikuju, samoca definise.
Tacno.Onaj ko ne može sam sa sobom, ne može ni sa kim..
Slazem se.Svaki covek na kugli zemaljskoj,treba trenutke samoce da se sabere,
razmisli,da se preispita,i da donese odluke...ako toga nema vrlo je tesko pravilno
razmisljati i odlucivati u zivotu.Treba ponekad u toku dana razmisliti i o svojim recima i postupcima
prema drugim ljudima..i doneti odluke,da li smo pravilno postupili i dali mozda treba nekome da se izvinimo.
To je mnogo lakse uciniti ako smo sami,i suocimo se sami sa sobom.
Za mene to je neko neopisivo stanje svesti, spoznaje, mira, u kome se sve uklapa i ima smisla i tece kako treba. ovde nesto kao ovo prvo, talas.. http://vukajlija.com/zenSta znaci "zen"?
Moras imati prijatelje u realnom zivotu koji te razumiju, ne mozes sam i ne moze "samo forum". To je nezdravo, stvara virtuelnu zavisnost, ali to je nova tema. Potreban je balans kako neko rece...
Zen ((japanski: 禪|禅, japanski prijevod za Chán (tradicionalni kineski: 禪|禪; pojednostavljeni kineski: 禅|禅), sanskrit: dhjana – meditacija, meditativno zadubljenje) je jedna od škola kineskog mahajana budizma koja je na Zapadu postala poznata pod svojim japanskim imenom
Uvek je bilo i biće najlepše udvoje.
Svi koji tvrde da uživaju u samoći jedva bi dočekali
da se bace nekom u zagrljaj.
Uživanje u samoći je izgovor koji koriste usamljeni.![]()
Не говорим о усамљености него о повременом бивању самом јер баш тако желим.
Код куће ми булумента, ништа лепше него šmugnuti u solo provod
Salažem se, ništa lepše nego šmugnuti iz bulumente u provod,
ali ovo solo, ne zvuči baš dobro, a imam i problem da zamislim
kako to izgleda.![]()