Да ли вам је лепо када сте сами са собом?

електрика

Zaslužan član
Poruka
123.191
Ево, постављам питање и сама дајем први одговор - Да, уживам у томе да будем сама са собом, да ћутим и да размишљам.

Радо сама шетам, идем на плажу, обилазим радње и књижаре, скитам тек тако. Не осећам се непријатно, него смирено.

najčešće pričam sa samim sobom kad poželim da ne slušam druge iz okruženja svakodnevnog života :)

Мислим да је живот прекратак за све варијанте бивствовања које бих хтела да испробам.

Живети сама - никада нисам имала прилике за то. Можда је то и добро, ко зна.

Мислим да је живот прекратак за све варијанте бивствовања које бих хтела да испробам.

Живети сама - никада нисам имала прилике за то. Можда је то и добро, ко зна.

probao sam obe varijante i mogu reći da su obe dobre svaka na svoj način
obe imaju prednosti i mane, obe u nekom trenutku dosade, pa se želi promena
makar na kratko

Волим да посматрам друге људе када сам сама. Онда сам слободна да слушам и запажам.

Јуче сам присуствовала ружној љубавној свађи на Ади Циганлији. Било ми је непријатно што знају да могу све да чујем.

Страшно.

Najviše posle buke i cike kada sam okružen sa sto ljudi i hiljadu ćudi i pritiscima i sličnim glupostima koje mi uzimaju energiju a ništa ne vraćaju. Onda lepo tako kada niko ne gleda a uradio sam sve obaveze, lepo se samo izgubim iz slike :mrgreen: . Šetam svuda i gde sam bio i gde nisam, puštam mašti na volju, razmišljam o klinačkim danima sa aspekta "kako je to bilo dobro vreme" sećam se dobrih poznanika koje nisam dugo video i jednostavo se utopim u lepa osećanja. Milina

Mož' te se vi tješit' kol'ko 'oć'te, sami fazon ovo ono,
al kad' s nekim dijelite lijepe trenutke i radost, od tog' nema ništa ljepše.

To se podrazumeva kada si sa voljenom osobom ali kada je trenutno nemaš ili vaš odnos spadne na kolotečinu dobro je malo se osamiti pa izvršiti evaluaciju stanja i uvideti gde se nalaziš.

Poslednja izmena:
mnogo cesto sam sam, samo samoca i izolacija spajaju coveka sa samim sobom, sa svojim visim ja. hodam sam ulicama smireno.
ali nekad mislim bolje da hodam sa nekim. ali kad sam sa nekim previse nervozi me, utice na moj licni put, na moju licnu legendu, san, put ka blagu.
razna stetna zracenja i uticaji energija ljudi remete to zen stanje svesnosti, trudim se da izbegavma muziku, filmove, ljude... ali oni nadiru odasvuda
tesko je biti sa nekim i ostati smiren,
ostaje jedino forum kao iluzija da postoji neko na istom nivou svesnosti.u stvarnosti ocigledno nema nikog ko moze da parira.

da ne duzim dalje, ocekujemo hiru da ti odgovori o samohodu. ona je specijalista.
http://www.azlyrics.com/lyrics/whitesnake/hereigoagain125279.html

Ево, постављам питање и сама дајем први одговор - Да, уживам у томе да будем сама са собом, да ћутим и да размишљам.

Радо сама шетам, идем на плажу, обилазим радње и књижаре, скитам тек тако. Не осећам се непријатно, него смирено.

:cool:

Back