Da li vam je iz godine u godinu sve bolje ?

Da li ste ove godine osetili licni ekonomski napredak?

• Da, situacija je bolja iz godine u godinu.

• Ne, situacija je gora u odnosu na proslu godinu.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Jao što je bilo supew kad je mobilni telefon bio statusni simbol.
Pa kad ti zazvoni a ti se javiš i kažeš:"Pwedsedniče, pogwešili ste bwoj".
A sad ovaj intewnet pod demokwatama toliko jeftin da svaki dileja piše kako pati.
Pogotovo što njegova stwanka nije pobedila.

Dodaj i neshto o uspesima ekonomije,prodaji klozetskih sholja zemljama 3. sveta i isti si Milorad Komrakov u svom lichnom komentaru i osvrtu na strane platjenike koji dovode u pitanje blagodeti koji nam je omogucio nebeski otac BoTa.

Anketa zato i nije javna, jer bi tek tada morali da glasaju za opciju da im je neuporedivo bolje da nebi izdali stranku i ideale, isto tako vazi za ove druge, pa mislim da ce ljudi koliko toliko posteno glasati bez bojazni da ce ih neko prozvati za izdajnika jer odstupa od grupe, bez obzira za koju opciju glasaju :D

Ne verujem da bi glasali da im je neuporedivo bolje javno i bez blama kad osim ako nisi dobio na lutriji(ne onoj 1000 evra mesechno) ili oplachkao banku jako jako teshko da je ova vlada toliko nenadyebivo unapredila standard u odnosu na onu proshlu retrogradnu da evo po rezultatima ankete za samo 100 dana vetj pola gradjana osetja blagodeti.Ma verujem da je tako Iron me provalio ja sam samo mLoooogo ljubomoran shto je ovaj klovn a ne onaj drugi.

пошто долазим повремено у србију приметио сам малу стагнацију у задњих две године.задњи пут сам био пре годину дана.од 2000. се почело нешто кретати на боље што је и логично међутим сад ми се чини да је дошло до малог застоја.хтео сам градити кућу али пошто су цене скочиле по том питању неких 30% иако је евро пао од тада одустао сам.да будем искрен мени више одговара већи курс евра али подржавам јачање динара због народа у србији а ми напољу ће мо се већ некако снаћи.

Back