Aston M
Aktivan član
- Poruka
- 1.614
Da li biste rekli za sebe da umete da živite?
Zašto da, zašto ne i šta po vama znači umeti živeti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
umem ne radim a uzivamDa li biste rekli za sebe da umete da živite?
Mislim da ne umem.....samo znam, da određena vrsta posvećenosti nekome ili nečemu, i zaborav na samoga sebe....je neka vrsta sreće...samo kada o sebi nisam razmišljala i posvetila se odrećenoj stvari, da sada ne iznosim ovde, sam bila ne potpuno srećna, ali srećna....
Niko ne ume. Svi učimo do kraja života.
Kao što se učimo emotivnim odnosima, vaspitanju dece, svemu..I stalno grešimo .Mladosti je svojstvena melanholija, srednjem dobu depresija, starosti još uvek ne znam šta, ali saznaćemo svi kad stignemo tamo.
Veruj mi da ja umem da zivim....kako samo umem...!...Ali sto rece Remark - "idealistima je potrebno i mnogo novca da bi ostavrili svoje ideje"...ili tako nesto...
Nema to veze sa novcem, već sa stavom prema životu.Da bi imao pozitivan odnos prema životu nije ti neophodan preveliki novac.Čovek može da uživa u svojoj bašti, cveću, kućnim ljubimcima, lepom danu, dobroj knjizi...bilo čemu.
Naravno da ja ne nipodaštavam novac kao elementarnu potrebu, ali on sam u velikoj količini ne donosi sreću.Naprotiv,često sa sobom nosi i lažne prijatelje, decu demotiviše za učenje i rad, stvara ti od porodice lak plen za narko dilere,profitere i grebatore svake vrste.
Kao što rekoh ne umemo da živimo, ali je najvažnije da se ne plašimo života. Da se ne plašimo udaje , jer će možda biti promašaj, da se ne plašimo rađanja dece, jer nećemo imati čim da ih iškolujemo i izdržavamo, da se ne plašimo promene radnog mesta, jer će možda biti gore..Suština čovekovog neuspeha u životu je STRAH koji ga koči u napretku.
Pa ima toga, ali ja nisam shvatila temu kao zivotnu, nego kao provod, smeh, zabavu, radost. U tom smislu sam odgovorila.
Nesto kao uzivanje u sadasnjosti.