Da li ulicu prelazite na crveno?

problem je sto masovno pesaci ne postuju pravila..od vozaca se ocekuje da ih postuje a pesaci to ne rade...ja bih uveo i pojam..bahati pesak...

Ja sam i vozac i pesak i ne valja sto tako razmisljas.
Jedan od razloga zasto ja izbegavam raskrsnice je upravo taj sto te iz 4 strane ganjaju vozaci, a na ravnom putu samo sa 2.
Plus me gazili na zebri jednom uspesno i 2 puta sa mojim zaleganjem, znaci neuspesno..

Kao posledica toga, nikad ne krecem preko ulice dok se vozilo ne umiri, bilo zeleno , crveno , uopste me ne interesuje, niti na dve trake na zeleno nastavim posle prve bez stajanja nasred pesackog da vidim sta je u drugoj liniji....
Dakle uopste ne verujem semaforu, zebrama i ostalim stvarima.

A ti isti pesaci mene docekaju kad treba negde voziti , pa mi ne smeta kad cepaju preko crvenog, samo malo dodas gas na prazno , turiras i oni ukapiraju...da te propuste..
UVEK PESAK IMA PRVENSTVO, uvek...

Da si imao dobrog instruktora, to bi odmah prihvatio...

Ja sam i vozac i pesak i ne valja sto tako razmisljas.
Jedan od razloga zasto ja izbegavam raskrsnice je upravo taj sto te iz 4 strane ganjaju vozaci, a na ravnom putu samo sa 2.
Plus me gazili na zebri jednom uspesno i 2 puta sa mojim zaleganjem, znaci neuspesno..

Kao posledica toga, nikad ne krecem preko ulice dok se vozilo ne umiri, bilo zeleno , crveno , uopste me ne interesuje, niti na dve trake na zeleno nastavim posle prve bez stajanja nasred pesackog da vidim sta je u drugoj liniji....
Dakle uopste ne verujem semaforu, zebrama i ostalim stvarima.

A ti isti pesaci mene docekaju kad treba negde voziti , pa mi ne smeta kad cepaju preko crvenog, samo malo dodas gas na prazno , turiras i oni ukapiraju...da te propuste..
UVEK PESAK IMA PRVENSTVO, uvek...

Da si imao dobrog instruktora, to bi odmah prihvatio...

Ima za normalnog vozaca kojih je sve manje,od malih mogu se uce deca da gledaju levo i desno da li mogu preci bezbedno,to je pravilo saobracaja i ako je na pesackom zeleno svetlo,a bas obracam paznju na to koliko se svi kurce u fazonu zeleno mi je i slobodno mogu da pustim muda gledajuci u telefon i slusajuci muziku,i eto hronike

Пешака прелазим, скоро па редовно, чим видим нема кола, одох...

Сем кад идем са госпођицом, онда уредно чекам зелено.

Колима никада нисам прошла кроз црвено.

Да ли је ико на теми одговорио да увек чека зелено?

Back