- Poruka
- 29.534
Tako je...Ima veze sa sledećom rečenicom.
Zar ti se ne čini da se iza sve te svetlosti novog doba i priče o lepoti i bogatsvu krije debela tama i beda...![]()
koje novo doba?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je...Ima veze sa sledećom rečenicom.
Zar ti se ne čini da se iza sve te svetlosti novog doba i priče o lepoti i bogatsvu krije debela tama i beda...![]()
New Age,kako god da ga shvatila.Pogledaj malo medije i reklame...
Inače slika ima veze i sa profilkom...![]()
rekao bih da je ljepota uvijek bila važna![]()
Nije tacno,........................lepota je vrednost koja nam je nametnuta s polja od onih koji zele celokupno drustvo da formiraju po jedinstvenom sablonu. U potrosackom drustvu u kome zivimo, lepota je pored kuce, auta, kompjutera, samo predmet za trgovinu.
Nekad je bilo vazno imati jedan auto i jedan televizor,......................sad je vazno imati i po tri, koliko god to bilo nepotrebno i suvisno. Tako i sa lepotom
To je veoma interesantnoSugeriše da ja ne uživam zapravo u dobrim nogama neke fine mace zato što mi se inače uživa, i što volim fine batačiće, već zato što su me neke zle čike iza zavjese, preko marketinških karafeka, ubjedile da ja to volim. A zapravo, ja volem sve none svijeta, jer je ljepota nametnuta vrijednost, i nije važno..eee, kako ono Paćino opisuje batake.."nije mi važno da li su none slične grčkim stubovima, ili klimavim klavirskim nogama, jer ono što je izmedju njih.."
Neke studije i ispitivanja su pokazale da vecina muskaraca voli malo popunjenije dame, a nemali broj voli cak i one xxL, ali nemaju ili ne zele vezu ili brak bas zbog misljenja okoline. Te fine mace o kojima sanjas nesumnjivo imaju jednu perfektnu figuru, ali kao sto rekoh vecini muskaraca one imaju premalo na rebrima. i meni licno kao zeni se vise svidjaju zene sa malo vise oblina i malo puniji muskarci...........znaci samo stvar ukusa![]()
ok, daj pokaži te svoje noge, pa da vidimo na čemu smo![]()
Jedna devojka sa foruma koju smatram vrlo mudrom mi je jednom rekla da je spoljašnja lepota dokaz unutrašnje...