Da li u Srbiji postoji mogucnost gradjanskog rata ?

Da li je u Srbiji moguc gradjanski rat ?

• DA

glasova: 9 31,0%
  • NE

glasova: 20 69,0%

• Ukupno glasova
    29
  • Anketa je zatvorena .
Nema šanse Šogun. Strela ti je fino objasnila i zašto.
Eventualno, ukoliko ovi naši političari pokušaju da nas iskoriste u borbi za vlastite interese može da se desi da privremeno zanemarimo međusobna neslaganja, da se udružimo, naoružamo pokvarenim jajima i trulim paradaizma, postrojimo ih pred Skupštinom - i pošteno isflekamo.

:kiss:

Nisam mislio na oruzani sukob gde se sukobljavaju dve vojske pod dve razlicite komande, vec vise na 6. Oktobar, gde bi se sukobili gradjani protiv vlasti i onih koji podrzavaju tu istu vlast.

Ко би предводио те грађане? И ко би предводио ове друге? И чиме би се сукобили?
Песницама? Каменицама? Бејзбол палицама? :think:

9-dorz bush zadovoljno trlja ruke
10-cia konstatuje-operacija srbija uspesno obavljena,
11-u pokusaju vojske srbije(nato) da me regrutuje za rat u iranu saljuci po mene 2 crnca da mi uruce pozim,bezim za crnu goru krijuci da sam srbin i pokusajuci da uzmem cg drzavljnsto,medjutim oni me provaljuju da sam srbin i prijavljuju interpolu,koji me kao neposlusnog srbina proglasava opasnim teroristom
12-bezim u rusiju i pokusavam da uzmem drzavljanstvo ali i oni me proglasavaju nepozeljnim jer je nato proglasio rat rusiji sa kojim je srbija u savezu.....i onda me ssalju u gvantanamo sa preostalim teroristimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

13) budis se iz nocnih mora, sav mokar od znoja....
14) pijes saku "bensendina"
15) nastavljas da spavas......:grin:
16) ona 2 crnca se vracaju u san, ali sa nekim drugim namerama,,,,,:):):)

Back