Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Или постоје строга ограничења, само најближе породилиште нпр.?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ако имаш право на избор зашто мораш доктора да убеђујеш? Скупо?Jedino ako uspem da ubedim dr da mi da uput za neko beogradsko porodilište... a to je .... skupo...![]()
Ако имаш право на избор зашто мораш доктора да убеђујеш? Скупо?
Атакуалпа каже да не смеју. само може у оквиру филијале.Naravno da smeju da biraju.
Атакуалпа каже да не смеју. само може у оквиру филијале.
Атакуалпа каже да не смеју. само може у оквиру филијале.
Ne smeju...hm pre bih rekla ne mogu...nije to bas isto....nije zakonom zabranjeno, samo otezano...ali ako se zatekne u Beogradu i porodjaj pocne, sigurno je nece deportovati u Smederevo, nego ce je poroditi ovde.
To je pitanje osiguranja ili birokratije, a ne zabrane.
Mozes da dobijes uput, a mozes i da platis....znaci moze i smes...ako hoces za dzabe ides tu gde jesi.
kao i kod privatnog lekara, ako placas primaju te svuda, ako ne, gde i kada ti zakazu.
Свакодневно на стотине трудница разговарају у "Кутку за труднице" а овде немају времена да напишу две три реченице.![]()
Свакодневно на стотине трудница разговарају у "Кутку за труднице" а овде немају времена да напишу две три реченице.![]()
Неко где супруг сме да присуствује порођају. Ми смо из Старе Пазове.I, napiši koje te porodilište zanima pa ćemo možda videti da se nešto sredi![]()
Pa na ovo pitanje samo da ti odgovore one žene koje su se u skorije vreme porađale. Ja sam iz opštine Pećinci, ali sam oba deteta rodila na Zvezdari, jer sam ja tako htela. Ali to je bilo pre 18 i 14 godina.
Mada znam da i sada, pored toga što nam je "matično" porodilište u SM, u Pećincima daju uput i za Zemun. I znam ovde na forumu jednu trudnicu iz tvoje opštine koja će da se porodi u BG.