Da li trebaju Crnogorci, Hrvati i Bosnjaci napraviti jedan blok?

Da li trebaju mi Crnogorci, Hrvati i Bosnjaci da napravimo jedan zajednicki blok protiv istoka?

Posto vidju da imamo iste interese, ciljeve za EU i demokratiju, a sa istoka stalno nam stizu prijetnje i problemi - da li je vrijeme da napravimo zajednicki blok i da se konsolidujemo? Sto vi mislite? Cak mi jezicki smo najblizi, svi zborimo ijekavicu, iako mi Crnogorci imamo puno vise albanskih rijeci.

Pogledajte prilog 1657598
Moze i Albanija da se ukljuci, posto to su nama Crnogorcima krvna braca, kako vele italijani - Jedna faca, jedna rasa! 🇲🇪 🇦🇱 🦅
Već su u bloku a Crnogorci su u tom bloku najslabija karika,najslabiji član i najviše izloženi opasnosti da budu izgenocidisani.

Da li trebaju mi Crnogorci, Hrvati i Bosnjaci da napravimo jedan zajednicki blok protiv istoka?

Posto vidju da imamo iste interese, ciljeve za EU i demokratiju, a sa istoka stalno nam stizu prijetnje i problemi - da li je vrijeme da napravimo zajednicki blok i da se konsolidujemo? Sto vi mislite? Cak mi jezicki smo najblizi, svi zborimo ijekavicu, iako mi Crnogorci imamo puno vise albanskih rijeci.

Moze i Albanija da se ukljuci, posto to su nama Crnogorcima krvna braca, kako vele italijani - Jedna faca, jedna rasa! 🇲🇪 🇦🇱 🦅
vala kako saradjujete sa hrvatima na vodovodu herceg novog mogu misliti kao bi saradjivali kada se zapuca

jos vam samo fale ti pomenuti schiptari pa da budete ko salivena druzina :hahaha:

Милограц, Мило је одавно пензионисан. Ако хоћеш да будеш "црвени курват", лепо се пресели у Загреб.

Back