leki1
Iskusan
- Poruka
- 6.199
човек ладно преузео из History of Croats
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
човек ладно преузео из History of Croats
toliko veliku da pricaju srpskim jezikomHrvati imaju velju istoriju, stariju od Srbah
koliko nemas svesti ni da primecujes sopstvene reci
Veliš ti za Hrvatetoliko veliku da pricaju srpskim jezikom![]()
Hajde još malo mitomanije o jeziku, pokatoličenim Srbima, privremenoj državi Hrvatskoj itd....koliko ti imas mrznje
zato ces ti uskoro u Argentinu kao tvoji preci gde su pobegliKraljestvo Hrvatsko 925–1102
Tada jos Nemanjici nijesu ni u planu![]()
Već su u bloku a Crnogorci su u tom bloku najslabija karika,najslabiji član i najviše izloženi opasnosti da budu izgenocidisani.Da li trebaju mi Crnogorci, Hrvati i Bosnjaci da napravimo jedan zajednicki blok protiv istoka?
Posto vidju da imamo iste interese, ciljeve za EU i demokratiju, a sa istoka stalno nam stizu prijetnje i problemi - da li je vrijeme da napravimo zajednicki blok i da se konsolidujemo? Sto vi mislite? Cak mi jezicki smo najblizi, svi zborimo ijekavicu, iako mi Crnogorci imamo puno vise albanskih rijeci.
Pogledajte prilog 1657598
Moze i Albanija da se ukljuci, posto to su nama Crnogorcima krvna braca, kako vele italijani - Jedna faca, jedna rasa!![]()
![]()
![]()
ti cetinjani su toliko ludi da ce prvo izmedju sebe da se porokajuVeć su u bloku a Crnogorci su u tom bloku najslabija karika,najslabiji član i najviše izloženi opasnosti da budu izgenocidisani.
O, da, baš ti imaš autoritet u tome da pricas. Pa ti bi mogao da dobiješ Nobelovu nagradu za izmišljanje stvari koje ni u snu ne bi smislioKo nam prica o mitomaniji
vala kako saradjujete sa hrvatima na vodovodu herceg novog mogu misliti kao bi saradjivali kada se zapucaDa li trebaju mi Crnogorci, Hrvati i Bosnjaci da napravimo jedan zajednicki blok protiv istoka?
Posto vidju da imamo iste interese, ciljeve za EU i demokratiju, a sa istoka stalno nam stizu prijetnje i problemi - da li je vrijeme da napravimo zajednicki blok i da se konsolidujemo? Sto vi mislite? Cak mi jezicki smo najblizi, svi zborimo ijekavicu, iako mi Crnogorci imamo puno vise albanskih rijeci.
Moze i Albanija da se ukljuci, posto to su nama Crnogorcima krvna braca, kako vele italijani - Jedna faca, jedna rasa!![]()
![]()
![]()
Sekula , ovde niko ne deli tvoj misljenje ispadas pgluKo nam prica o mitomaniji
A sta je to pisac hteo da kaze.Ma on još samo nije shvatio da bi njegov vrhovni vođa prvi urlikao i plakao (kao što smo imali prilike vidjeti) da se to dogodi.
Милограц, Мило је одавно пензионисан. Ако хоћеш да будеш "црвени курват", лепо се пресели у Загреб.Da li trebaju mi Crnogorci, Hrvati i Bosnjaci da napravimo jedan zajednicki blok protiv istoka?
![]()
![]()
u visiniKoja je razlika?
![]()
Милограц, Мило је одавно пензионисан. Ако хоћеш да будеш "црвени курват", лепо се пресели у Загреб.