Da li trebaju Crnogorci, Hrvati i Bosnjaci napraviti jedan blok?

ЕУ односно С.А.Д. су направили блок. Црна Гора не може са чланицом ЕУ, може само да остане у изолацији или да се придружи Отвореном Балкану.

Отворени Балкан (алб. Ballkan i Hapur, мкд. Отворен Балкан) је привредно и политичко подручје три државе чланице на Балкану: Албаније, Северне Македоније и Србије. Укупна површина износи 131.935 km2 са становништвом од скоро 12 милиона. Службени језици су албански, македонски и српски. Административни центри су градови Београд, Скопље и Тирана. Успостављањем Отвореног Балкана, све три државе чланице имају за циљ повећање трговине и сарадње, као и унапређење билатералних односа.

Crna Gora pripada EU i Americi po prirodi stvari.

Како ветар дува ... колико до јуче сте припадали СССРу и Русији. А да се ти питаш, припадали би Исламској Држави у албанском кантону.

Mi smo bili uz Staljina protiv Tita u jednom trenutko jer smo bili protiv beogradske hegemonije, imali smo politiku protiv srbije od srednjeg vijeka od Duklje na dalje.

Mi Crnogorci i Albanci smo najvise proamericki narodi na Balkanu! Nama je vjera jedino Albanizam i Crnogorstvo!

Mi smo bili uz Staljina protiv Tita u jednom trenutko jer smo bili protiv beogradske hegemonije, imali smo politiku protiv srbije od srednjeg vijeka od Duklje na dalje.

Mi Crnogorci i Albanci smo najvise proamericki narodi na Balkanu! Nama je vjera jedino Albanizam i Crnogorstvo!
Која шизофренија и србофобија ... чак и код усташе Тита видиш неку великосрпску београдску хегемонију. Ти си болесник...

Која шизофренија и србофобија ... чак и код усташе Тита видиш неку великосрпску београдску хегемонију. Ти си болесник...

Normalno....zato neki crnogorski komunisti zeljeli 1948 nezavisnu komunisticku Crnu Goru

Da li trebaju mi Crnogorci, Hrvati i Bosnjaci da napravimo jedan zajednicki blok protiv istoka?

Posto vidju da imamo iste interese, ciljeve za EU i demokratiju, a sa istoka stalno nam stizu prijetnje i problemi - da li je vrijeme da napravimo zajednicki blok i da se konsolidujemo? Sto vi mislite? Cak mi jezicki smo najblizi, svi zborimo ijekavicu, iako mi Crnogorci imamo puno vise albanskih rijeci.

Pogledajte prilog 1657598
Moze i Albanija da se ukljuci, posto to su nama Crnogorcima krvna braca, kako vele italijani - Jedna faca, jedna rasa! 🇲🇪 🇦🇱 🦅
Ne izmisljaj nikakve pretnje ni problemi vam ne prete "sa istoka" osim paranoje u tvojoj glavi.
Jednostavno se pomiri sa cinjenicom da ste nebitni i prestani sa simtomom "Small dog barking syndrome".
Sad kad vas Rusi uzmu pod svoje ima da se preko noci izlecite od svih frustracija i kompleksa inferiornosti.
:D

Poslednja izmena:

Back