Kladionice svakako, slot klubove i kockarnice/kazina ne bih zabranio iako ne kapiram baš taj užitak, svakako bih sa mnogo novca radio pametnije stvari nego da sedim noćima i čekam dobitak da bih opet to isto ulagao pa opet čekao jer sam navučen itd. Ali ko hoće nek ide, čak su slot klubovi ako se ne preteruje dobra mesta za bleju i druženje. Kao klinci smo išli kod jednog gazde što je znao mog druga dobro tj. familiju, ali nismo igrali. Kasnije kad se odraslo je to društvo igralo pomalo na slot aparatima ali je meni to smor i nisam išao, mada je bilo okej druženje pre toga.
Kladionice su smorčina medjutim, i generalno sport ne volim, a sećam se srednje i tih likova što su se ložili na to, smarači žešći, popunjava tiket pa ide da uplati posle škole, nidje veze. Bolje da su blejali u parku ili napuštenoj fabrici nekoj ili u stanu nego da se troše po kladžama i nagadjaju kad će da ubodu ona sranja prvo drugo treće iz jedan u dva ili kako već ide to.
Meni je prejaka estetika kazina u Džejms Bond filmu gde Le Chiffre-a igra Mads Mikkelsen (stavio sam ga i na avatar kao legendarnog Hannibala), ali lično nema šanse da bih onakve uloge stavljao da imam pare. U stvari ne bih ni sto evra, jako cenim novac i ne kapiram to uopšte. Mogu da platim ko zna šta umesto toga. Ali fina je estetika jer je otmeno, trgovci oružjem, tajni agenti, omatoreli bogatuni sa mladim ribama itd...