- Poruka
- 237.427
Gde si to video? Prvi put čujem za to.Pumpe nude placanje goriva na rate a vi bi da uvozite samo euro 5 i 6 bolest ne bira
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde si to video? Prvi put čujem za to.Pumpe nude placanje goriva na rate a vi bi da uvozite samo euro 5 i 6 bolest ne bira
prosle godine sam to video ali kako god nismo ni sad postali bogati preko nociGde si to video? Prvi put čujem za to.
Joj, mani me s njim, kažem ti šta manje zagađuje, a za benzinca ti je i mnogo jeftinija generalka.Vidi ja sam otvarao motore sam i znam dobro o čemu pričam ali ti drviš po vučićevoj direktivi.
Jeste kad se strancima pušta da kod nas fabrikama zagađuju tako kako kod kuće ne bi smeli ni u pismu, a onoga što je juče puklo u Bejrutu kod nas ima još mnogo više.Zagadjenje raspalih gradova je namanji problem koji imamo,na 2 metra ima djubreta koliko se ne vidi u jednoj celoj uredjenoj drzavi,a cela srbija je deponija
Па нек праве нове.E pa sad to bi već bila druga krajnjost. Postojeći automobili stare, mora se obnavljati.
Треба забранити увоз аутомобила уопште.
Какви бре страни аутомобиил. Држава се распада по шавовима.
Овим темпом смо гори од Кубе. За сваку тону тог метала што пређе линију државне границе, мора гомила девиза да оде преко те линије. А те девизе се не штампају овде, већ се или добијају за извезену робу или се задужујемо.Pa da budemo kao Kuba, Golf 5 a unutra motor od Fergusona
Istina, al barem se igramoОвим темпом смо гори од Кубе. За сваку тону тог метала што пређе линију државне границе, мора гомила девиза да оде преко те линије. А те девизе се не штампају овде, већ се или добијају за извезену робу или се задужујемо.
Овим темпом смо гори од Кубе. За сваку тону тог метала што пређе линију државне границе, мора гомила девиза да оде преко те линије. А те девизе се не штампају овде, већ се или добијају за извезену робу или се задужујемо.
Ко је сам зарадио новац? Ту већ отпада 90% количине новца.To je tacno ali samo za ove sto su dobili na poklon posao preko partije pa sada trose novac iz drzavne kase oni koji su sami zaradili svoj novac imaju potpuno pravo da ga potrose kako zele.
da , ali ako nam je prosecna starost uvezenog vozila 5 god , ta gomila lima ce kostati 8 hilj evra , recimoОвим темпом смо гори од Кубе. За сваку тону тог метала што пређе линију државне границе, мора гомила девиза да оде преко те линије. А те девизе се не штампају овде, већ се или добијају за извезену робу или се задужујемо.
Не разумем рачуницу.da , ali ako nam je prosecna starost uvezenog vozila 5 god , ta gomila lima ce kostati 8 hilj evra , recimo
dok sada ta gomila lima kosta 1 hilj..
manje ce se uvoziti , ali ce vise para otici
a i taj lim na otpadu kosta 100 evra , sto znaci da je srbija 900 evra po vozilu u minusu
posle ce biti 7900
Jest al ćemo vozit privatno još gore krševe nego što sad vozimo.Не разумем рачуницу.
Колико год да кошта та гомила лима, за 50 година ће вредети 0 еура.
То значи да је тих 8000 ЕУР неповратно прешло нашу границу. А ми немамо могућност да штампамо евре.
Jest al ćemo vozit privatno još gore krševe nego što sad vozimo.
Takav nam je standard, afrički.