Да ли треба кажњавати оне који преко јавних гласила позивају на бојкот избора?

ДА ЛИ ТРЕБА СУДСКИ КАЖЊАВАТИ ОНЕ КОЈИ ЈАВНО ПОЗИВАЈУ НА БОЈКОТ ИЗБОРА?

• Да

glasova: 6 27,3%
  • Не

glasova: 14 63,6%
  • Не знам

glasova: 1 4,5%
  • Не знам / немам став

glasova: 1 4,5%

• Ukupno glasova
    22
  • Anketa je zatvorena .
ШТА ТИ ЈЕ СМЕШНО ..УСРАШО...:besan2: :think:

Пре свега ми је смешно што се ложиш на бајања циганштуре из ЈУЛ-а Милана Миленковића коме не смета "окупација" када са његовом организацијом под називом "Српски пут" држи трибине по Србији, па када му је трибина слабо посећена, он каже - "то је због окупације". Када су избори, а пошто нема теоретске шансе да сакупи потписе, Миленковић каже "ако гласате у окупацији, ви сте издајници". А шта би казао да може сакупити потписе тј када би му његов Вулин дао паре (и) да омасови своју организацију? Вероватно би из његовог (уличног) вокабулара врло брзо нестале речи "бојкот" и "окупација".

Србија је потписала два споразума: ИПАП (Индивидуални акциони план партнерства) и СОФА споразум (Status of Forces Agreement) којом је на демократским изборима изабрана српска влада америчкој војсци дала већа права на територији целе републике Србије него што би Пентагон имао чак и да је Србија чланица НАТО. Тако да то о америчкој бази у Урошевцу, а као "аргумент" да је Србија "окупирана", можеш да протуриш само овим гастосима овде који се ложе на Миленковићеве приче о "окупацији" - можда им тиме Миленковић помаже да лакше убију носталгију за родним селом док пре подне перу прозоре а поподне разносе пице америма, канађанима, аустралијанцима, енглезима, швабовима...

Poslednja izmena:
Поштено...:lol:

"Поштено" те откачио Миленковић јер си потписао Народну резолуцију коју је покренуо пуковник Јевтовић, а уз коју су стали Милан Брдар и остале патриоте. А циганштура чак и то проглашава као акт "колаборације" у "условима окупације"! Осим избора на свим нивоима, и то је као по њему "сарадња са окупационим системом".
А како рече Брдар, "јбте копао је и рукама и ногама", јуловац Милан Миленковић преко свог интернет радија против потписивања Народне Резолуције. Зашто?

Зато што се Народна резолуција нагло почела претварати у покрет, а против Вучићевог режима који ће да ускоро призна Косово јер за то има подршку Запада. Значи небитно што је одавно прошло оних седам законских дана у којима сакупљање потписа мора да се обави да би резолуција по закону била валидна и да би могла да дође пред скуштинску већину - што је такође Миленковићев "аргумент" против Народне резолуције, осим што је, како он "лепо" баја то, "сарадња са окупаторским системом" . Значи претвара се у масовни покрет грађана предвођених једним војним безбедњаком, а који може да засмета режиму - који се боји у односу на Вучића освешћених патриота - и то у скорој будућности.

Народна резолуција као покрет је имала онај почетни ветар у леђа. Јасмина Буква и пуковник Јевтовић су на Глишићевој "Снази народа" водили контакт емисије где су се слушаоци телефонским путем укључивали у програм, разговарали са пуковником Јевтовићем, иначе херојом Кошара, и сви до једног тражили да упишу свој ЈМБГ и да тако именом и презименом стану против предаје Косово и Метохије. Значи не као безлична маса симпатизера неког професионапног "патриоте" типа рецимо Бошка која ето што је "уз дверјане", тиме показује "свој став" - то режиму не смета. Режиму смета када хиљаде грађана "увати лудило" да дају своје податке из личне карте за Народну Резолуцију и тиме и друге ослабађају страха од режима. ТО се имало сасећи у корену. И то креће да ради твој Миленковић, а ти као патриота потписо` и поред "Миланчетовог" упозорења "о чему се ту ради"... и то те коштало седења у његовом крилу... нема више оно "ћао сине" и то.

Елем, лично ја сам да не буде забуне против те Резолуције јер ја отворено кажем да је то национал-шовинистичко лудило, а да ми треба да се отарасимо Косова и што пре у ЕУ да се води макар и да смо били чланови ако иста пропадне... да не буде што каже један усташа у "Бујици": "најбоље да се Србија бави Косовом, несувислом темом, и да тако не уђе у ЕУ." И мој став је јасан. А твој Миленковић, коме су преци овде дошли са Турцима да им буду џелати и да набијају "рају" на кочеве, класичан је јуловски смрад и велики преварант. И он позива на бојкот и избора и Народне резолуције, а за рачун Вулина. А сутра ће за неког десетог, као што није имао проблема да на напредњачком Радио Фокусу, у његовој емисији "Црвени хоризонт", да позива грађане да гласају за СНС - тада вероватно, у време "БоТе", није било "окупације". И зато се таквима та работа мора забранити. Или да се уведу казне ко не гласа, а "Миланче" нек` се бави својим занатом...

Poslednja izmena:
Пре свега ми је смешно што се ложиш на бајања циганштуре из ЈУЛ-а Милана Миленковића коме не смета "окупација" када са његовом организацијом под називом "Српски пут" држи трибине по Србији, па када му је трибина слабо посећена, он каже - "то је због окупације". Када су избори, а пошто нема теоретске шансе да сакупи потписе, Миленковић каже "ако гласате у окупацији, ви сте издајници". А шта би казао да може сакупити потписе тј када би му његов Вулин дао паре (и) да омасови своју организацију? Вероватно би из његовог (уличног) вокабулара врло брзо нестале речи "бојкот" и "окупација".

Србија је потписала два споразума: ИПАП (Индивидуални акциони план партнерства) и СОФА споразум (Status of Forces Agreement) којом је на демократским изборима изабрана српска влада америчкој војсци дала већа права на територији целе републике Србије него што би Пентагон имао чак и да је Србија чланица НАТО. Тако да то о америчкој бази у Урошевцу, а као "аргумент" да је Србија "окупирана", можеш да протуриш само овим гастосима овде који се ложе на Миленковићеве приче о "окупацији" - можда им тиме Миленковић помаже да лакше убију носталгију за родним селом док пре подне перу прозоре а поподне разносе пице америма, канађанима, аустралијанцима, енглезима, швабовима...

СИШИ БРЕ ЦИГАНШТУРИ...:hehe:

САМО БРЕ ЛУПАШ...:lol::lol::lol:

Треба ли да уведу " Полицијски час " као 41-ве ...да би теби слепцу ..ОКУПАЦИЈА - постала :eek: ВИДЉИВА...:think:

СИШИ БРЕ ЦИГАНШТУРИ...:hehe:

САМО БРЕ ЛУПАШ...:lol::lol::lol:

Треба ли да уведу " Полицијски час " као 41-ве ...да би теби слепцу ..ОКУПАЦИЈА - постала :eek: ВИДЉИВА...:think:
Виш` како си ти интелигентан јбте. Некадашњи мамин вундеркинд, десничар, а сада средовечни пратилац циганштуре из ЈУЛ-а, ма човече ти си баш мера за "Миланчета", да те воли бре да те пази да те љуби свуда:per:иди се пријави се код "Миланчета" да му будеш диџеј-волонтер, овај нови не зна па му крчи стално.. а можда теби дозволи да убациш по неку јер си чудо маме ми!

Back