Поштено...
"Поштено" те откачио Миленковић јер си потписао Народну резолуцију коју је покренуо пуковник Јевтовић, а уз коју су стали Милан Брдар и остале патриоте. А циганштура чак и то проглашава као акт "колаборације" у "условима окупације"! Осим избора на свим нивоима, и то је као по њему "сарадња са окупационим системом".
А како рече Брдар, "јбте копао је и рукама и ногама", јуловац Милан Миленковић преко свог интернет радија против потписивања Народне Резолуције. Зашто?
Зато што се Народна резолуција
нагло почела претварати
у покрет, а против Вучићевог режима који ће да ускоро призна Косово јер за то има подршку Запада. Значи небитно што је одавно прошло оних седам законских дана у којима сакупљање потписа мора да се обави да би резолуција по закону била валидна и да би могла да дође пред скуштинску већину - што је такође Миленковићев "аргумент" против Народне резолуције, осим што је, како он "лепо" баја то, "сарадња са окупаторским системом" . Значи претвара се у масовни покрет грађана предвођених једним
војним безбедњаком, а који може да засмета режиму - који се боји у односу на Вучића освешћених патриота - и то у скорој будућности.
Народна резолуција као покрет је имала онај почетни ветар у леђа. Јасмина Буква и пуковник Јевтовић су на Глишићевој "Снази народа" водили контакт емисије где су се слушаоци телефонским путем укључивали у програм, разговарали са пуковником Јевтовићем, иначе херојом Кошара, и сви до једног тражили да упишу свој ЈМБГ и да тако именом и презименом стану против предаје Косово и Метохије. Значи не као безлична маса симпатизера неког професионапног "патриоте" типа рецимо Бошка која ето што је "уз дверјане", тиме показује "свој став" - то режиму не смета. Режиму смета када хиљаде грађана "увати лудило" да дају своје податке из личне карте за Народну Резолуцију и тиме и друге
ослабађају страха од режима. ТО се имало сасећи у корену. И то креће да ради твој Миленковић, а ти као патриота потписо` и поред "Миланчетовог" упозорења "о чему се ту ради"... и то те коштало седења у његовом крилу... нема више оно "ћао сине" и то.
Елем, лично ја сам да не буде забуне против те Резолуције јер ја отворено кажем да је то национал-шовинистичко лудило, а да ми треба да се отарасимо Косова и што пре у ЕУ да се води макар и да смо били чланови ако иста пропадне... да не буде што каже један усташа у "Бујици": "најбоље да се Србија бави Косовом, несувислом темом, и да тако не уђе у ЕУ." И мој став је јасан. А твој Миленковић, коме су преци овде дошли са Турцима да им буду џелати и да набијају "рају" на кочеве, класичан је јуловски смрад и велики преварант. И он позива на бојкот и избора и Народне резолуције, а за рачун Вулина. А сутра ће за неког десетог, као што није имао проблема да на напредњачком Радио Фокусу, у његовој емисији "Црвени хоризонт", да
позива грађане да гласају за СНС - тада вероватно, у време "БоТе", није било "окупације". И зато се таквима та работа мора забранити. Или да се уведу казне ко не гласа, а "Миланче" нек` се бави својим занатом...