- Poruka
- 402
Vladika Rufim:Prikazivanje istine, dokumenata i linkova je najveci udar na srpstvo!
Ne rece dzabe otac srpske nacije Dobrica Cosic, da je laz najveca vrijednost u Srba i da je laz odraz srpske inteligencije i pameti!
Svako ko Svetosavcu kaze istinu, neprijatelj mu je!
Ja to razumijem.
Svetosavlje je bazirano na lazima, prevarama, mitovima i bajkama.
Ако неко каже за мене да сам ...., то је само његово уважено мишљење
Сложићемо се да се не слажемо...
Misha:Ne razumem zasto uskracujete bilo kome da iznosi svoje stavove ma koliko se ne slazete sa time ne treba nikoga "banovati" ovo je pricaonica - forum zar ne?
Sami dokazujete ovde koliki znacaj pridajete sagovorniku koga navodno svi ignorisete...
Da ga zaista ignorisete ne bi ni otvarali ovu temu...
Rufim se sam diskreditovao kao ozbiljan sagovrnik tako da ga ja ne uzimam za ozbiljno a vi mu ovim primerom samo dajete na znacaju...
On je kontradiktoran i oprecan u svakom pogledu no necu vise o njemu ,sustina je ta da nikoga ne treba "banovati" niti mu uskracivati pravo da iznese svoje misljenje
Миша је потпуно у праву, овим топиком ви дајете омаж неком кога сматрате недостојним дискусије, јесте да је Руфим неозбиљан, али некога тако лако отклањати није у духу правог србства, по тој истој логици би требало да побијемо све оне народе који су нас убијали вековима, а то није тачно, и ја би се први успротивио томе.
Тако да кажем своје НЕ на бановање Руфима.
Човек се барем труди да понуди линкове, доказе, макар били они и лажни/измишљени, што многе од вас вероватно и мрзи да истражујете
Ако у будућности скрене са теме или се почне неприлично понашати, игноришите га као да није ништа написао, а не да отварате топик посвећен њему....
па ко је овде луђи, ви или Руфим...???!!!!