Da li treba banovati Rufima

Da li treba banovati Rufima

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vladika Rufim:
Prikazivanje istine, dokumenata i linkova je najveci udar na srpstvo!
Ne rece dzabe otac srpske nacije Dobrica Cosic, da je laz najveca vrijednost u Srba i da je laz odraz srpske inteligencije i pameti!
Svako ko Svetosavcu kaze istinu, neprijatelj mu je!
Ja to razumijem.
Svetosavlje je bazirano na lazima, prevarama, mitovima i bajkama.

Ако неко каже за мене да сам ...., то је само његово уважено мишљење
Сложићемо се да се не слажемо...

Misha:
Ne razumem zasto uskracujete bilo kome da iznosi svoje stavove ma koliko se ne slazete sa time ne treba nikoga "banovati" ovo je pricaonica - forum zar ne?
Sami dokazujete ovde koliki znacaj pridajete sagovorniku koga navodno svi ignorisete...
Da ga zaista ignorisete ne bi ni otvarali ovu temu...
Rufim se sam diskreditovao kao ozbiljan sagovrnik tako da ga ja ne uzimam za ozbiljno a vi mu ovim primerom samo dajete na znacaju...

On je kontradiktoran i oprecan u svakom pogledu no necu vise o njemu ,sustina je ta da nikoga ne treba "banovati" niti mu uskracivati pravo da iznese svoje misljenje

Миша је потпуно у праву, овим топиком ви дајете омаж неком кога сматрате недостојним дискусије, јесте да је Руфим неозбиљан, али некога тако лако отклањати није у духу правог србства, по тој истој логици би требало да побијемо све оне народе који су нас убијали вековима, а то није тачно, и ја би се први успротивио томе.

Тако да кажем своје НЕ на бановање Руфима.

Човек се барем труди да понуди линкове, доказе, макар били они и лажни/измишљени, што многе од вас вероватно и мрзи да истражујете

Ако у будућности скрене са теме или се почне неприлично понашати, игноришите га као да није ништа написао, а не да отварате топик посвећен њему....
па ко је овде луђи, ви или Руфим...???!!!!

Znate kako, nije lepo traziti da se neko banuje, ali nije lepo ni od toga da ovde, fakticki, vredja. Pominjanje celoga naroda u smislu na koji on to radi, to je uvreda svakome.

Ja sam na par islamskih sajtova bio registrovan i posle samo par poruka, dobijao sam opomene, koje su glasile otprilike ovako: Postovani Muvamed, s obzirom da vas nick provocira ovdje svakoga a ne pripadate Bosnjckom narodu niti islamu, najljuckije vas molimo da se udaljite sa foruma!

I to samo zato sto sam Srbin. A sta da sam tek razvijao teorije kao ovaj Siptar iz Ulcinja?

Eržebet Batori:
Da na miru razgovaramo.....

Замисли, дођеш са посла умаран-а, сви ти над главом, упалиш комп, мало на нет и да се насмејеш овом усташи од руфима, кад оно он банован. УЖАААС
Нека га нека нас мало забавља, када би се наслушала глупости и смешних ствари да нема њега? немој га озбиљно узимати и то ти је то.:)

Novi(ji) clanovi foruma trebalo bi da znaju da su administratori odavno upoznati sa likom i djelom Igracine, te da reaguju onda kada smatraju da je to neophodno...
Viseslav je lijepo naveo neke od problema, koji postoje kod banovanja, te bi svako mogao to da ima na umu...
I trece, zabranjeno je otvarati teme o drugim clanovima foruma...!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back