Da li tolerisete svoje komsije i preko cega nikada ne biste presli?

• Začetnik teme Začetnik teme D1cA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imam komsije koji drze macke, ali ih nehrane.
Pa te iste macke lupaju meni na prozor da im dam da jedu!
Nasjgore je ujutru kad mi se najvise spava.
Iako volim macke to ne mogu tolerisati ali komsijama ne vredi govoriti!

To su neodgovorni i loši ljudi.
Nabave psa ili mačku, ali mu kasnije ne daju ni hranu, niti vodu.
Svima bi lakše bilo da su nabavili sliku.
Životinju smo sami birali i imamo obavezu da brinemo o njoj !

Како ти то туђе мачке лупају на прозор? Шта ти дробиш, леба ти?

Како ти то туђе мачке лупају на прозор? Шта ти дробиш, леба ти?

Kod nas komsije sa prizemlja imaju macku koja je preko dana u kuci a nocu izadje napolju a kada zeli da udje popne se na balkon a sa balkona na prozor od sobe i vjerovatno im lupa ili mjauce, ja sam samo vidjela da je neko ustao i otvorio prozor da ona udje... mozda je i kod D1cA slican slucaj samo macka nije njegova

Komsinicu sprat ispod mene kada uhvati ludilo ne prestaje po nekoliko sati - vristanje, bacanje posudja, razbijanje namestaja... Pricalo je nas nekoliko sa njenim muzem i rekli smo da cemo zvati policiju, na sta je on sledguo ramenima i rekao "dobro". Da ne pricam o tome da je nekoliko puta izletela na hodnik zgrade i niz stepenice zavrljacila nesto, niko zivi posle toga ne sme stepeniste da koristi :sad2:

:zcepanje: zamisljam kako kuckaju na prozor :D

Pa nema sta da prelazim/ne prelazim, kao da se ja pitam sta moze a sta ne..vec sam pominjala jedna jedina stvar mi smeta, zivim u zgradi pa moram biti relativno tolerantna inace, ali imamo baba-mackaru dole u prizemlju, i toliko smrdi u ulazu, da se crkne..u stan joj ulaze i izlaze macke kad god pozele, ima verovatno i crkotina, ko ce ga znati, ja kapiram da je takva vrsta skupljanja zivotinja psihicka bolest, ali ono je katastrofa, i ne znam kako ne odreaguje kucni savet..

Najbolje je biti tolerantan.Lako je naci mane ljudima........Nemam bas srece sa komsilukom od prvog dana.......ali idemo dalje,nemaju ljudi zivce,sve im smeta.....kad sam doselio istog dana mi je lipao predsednik kucnog s.smetala mu galama,a mi unosili stvari i popravljali ponesto u kupatilu,sitna deca i tako to....nece ni danas da me pogleda....ludilo.....izgleda ljudima treba puno da se naviknu na nove,tu smovec cetri godine,
Necu im oprostiti ofarbali hodnik u svetlo plavo ko u Zabeli i Padinskoj,strasno......
Imam i jamacu u zgradi,ona jenajbolji lik u zgradi,izgleda jeslabo hrane,dolazi mi na vrata,ja je pustim u stan ,cak spava nekad u nasemkrevetu,fina jena krajicku kreveta prenoci preko cebeta,pre toga joj damoda pojede hranu zamace whiskes ili tako nesto,dok jede svadrhti od srece...

Pa ne lupa bukvalno, nego stane na prozor sa spoljasnje strane, okrece se tu mjauce, grebe prozor i to postaje sve cesce i cesce..

pa nisi trebao da ih hranis
uopste ne mora da znaci da ih komsije ne hrane nego dodju samo tu da se grebu

a ja ne prelazim preko pravljenja buke u zlo doba...ajde razumem nekad neka zurka, al da svaki dan i svaku noc,pravis buku ko u shumi da zivis,pa misim stvarno
za neke stvarno nije zgrada...i bas moraju iznad nas da zive :lol:
da popizdis
mada sam vec i navikla...sad zaspim i pored njihovog lupanja

Najbolje je biti tolerantan.Lako je naci mane ljudima........Nemam bas srece sa komsilukom od prvog dana.......ali idemo dalje,nemaju ljudi zivce,sve im smeta.....kad sam doselio istog dana mi je lipao predsednik kucnog s.smetala mu galama,a mi unosili stvari i popravljali ponesto u kupatilu,sitna deca i tako to....nece ni danas da me pogleda....ludilo.....izgleda ljudima treba puno da se naviknu na nove,tu smovec cetri godine,
Necu im oprostiti ofarbali hodnik u svetlo plavo ko u Zabeli i Padinskoj,strasno......
Imam i jamacu u zgradi,ona jenajbolji lik u zgradi,izgleda jeslabo hrane,dolazi mi na vrata,ja je pustim u stan ,cak spava nekad u nasemkrevetu,fina jena krajicku kreveta prenoci preko cebeta,pre toga joj damoda pojede hranu zamace whiskes ili tako nesto,dok jede svadrhti od srece...

Hvala Bogu, tebi ništa ne smeta.
nego, odakle ti znaš koje boje su hodnici u Zabeli, Padinjaku ? :zcepanje:

Kod mene ispod imam debile,znaci mladja zena ostavila majci da joj cuva decu da ova ode da radi sezonski van zemlje,deca razmazena raspustena ono sindrom sve je moje radim sta hocu lupanje kad hoce,pun ulaz bicikala i svega leti,ma strasno.Evo proslu noc je nesto lupalo bar pola sata i mali je plakao ispod i sve....Da izludis skroz :eek: Ne ja ne mogu da im kazem posto su i u fazonu sve tudje znamo a svoje krijemo.Da ne zaboravim "patrolu" oko zgrade i ispitivanje kad neko ide negde.Nekad sam im odgovarala a sad samo kazem idem da se rekreiram :D

stizem ja juce bajsem ispred zgrade i baba od 300god koja zivi do mene samo joj usi vire iz groba veli,nije ovo bici staza,ja stao i kazem,ne vidite dobro pogledajte bolje ima obelezeno da je ovde staza,valjda me prepoznala pa ode odma

Sviđaš joj se. :zper:

Komsinicu sprat ispod mene kada uhvati ludilo ne prestaje po nekoliko sati - vristanje, bacanje posudja, razbijanje namestaja... Pricalo je nas nekoliko sa njenim muzem i rekli smo da cemo zvati policiju, na sta je on sledguo ramenima i rekao "dobro". Da ne pricam o tome da je nekoliko puta izletela na hodnik zgrade i niz stepenice zavrljacila nesto, niko zivi posle toga ne sme stepeniste da koristi :sad2:

:zcepanje:

:hahaha1:

To sa komšijama se sve fino :mrgreen: reši u prvih mesec, mesec i po dana. :cool: Ne tolerišem bezobrazluk, msm vraćam istom merom :rotf:

Nas je nakon par nedelja u novom stanu, napao komšija koji živi iznad (preCednik stanara glavom i bradom :roll:) bez ikakvog posebnog razloga.

Msm, razlog je svako renoviranje, to ga boli jako :lol: E, tada smo renovirali kuhinju, pa je hteo da divlja onako bez veze, ne zna ni on sam zašto.

Sve je rađeno u normalno vreme (lupanje dva reda pločica), a slepac uveče banuo da davi zbog buke od popodne.

Zvao ga sin na posao i rekao da se zgrada ruši. Debil + je loptom polomio neki zidni sat, pa prosu ćaletu moronu priču da je zbog nas (buke) pao.

Komšija, inače ludak, mislio klinci smo (muž i ja tada po dvadeset godina oboje imali), pa može da se iživljava. Došao da smara, preti inspekcijom, policijom, bla, bla...

Mm sve fino kulturno, te komšija ovo, te komšija ono (kontao je verovatno tek smo stigli nije fazon da se svađamo ha ha).

A onda sam ja fino izašla :batina: i zapretila njegovom dupetu i njegovom sinu da ću ukoliko on bude zvao te slepce, ja zvati socijalno i obavestiti ih da dete od deset godina

ostavljaju samo u stanu na četvrtom spratu, bez nadzora u proseku od 8-10 sati dnevno, molim lepo. Kako ti meni, tako ja tebi.

Pobegao je komšija tada glavom bez obzira, ali vratio se posle zbog nove gluposti:

Napravio nam je problem kada je njegov klinac bacao sa terase voće, povrće, kiseli kupus (listove kiselog kupusa da, da...), jaja, kese sa vodom i tako to.

Ispod naše zgrade su lokali normalno :lol: tako da je mali manijak umuljao izloge jajima i zamalo da pogodi jednu ženicu (radnicu) jabukom u glavu (zamalo da je ubije jbt!).

Žena nije videla ko je i krene redom sa te strane gde su terase. Mi nismo bili kući, klinac nije otvorio njegov stan. A ćale ludak sutradan po celoj zgradi pričao da je moj muž

bacao ta sranja. :eek: :pop: I ko zna, možda bi i dan danas ljudi u to verovali da u tom momentu nismo bili sa prvom komšinicom u drugom gradu.

Ladno nam moron poslao policiju (valjda da se sveti za ono napušavanje) i natovario na grbaču jednog debelovratog vlasnika lokala koji da se razumemo,

razgovara samo pesnicama. Tu smo situaciju jedva nekako rešili, da ne dužim dalje.

Komšija umalo da dobije batine i od mene i od mm i od vlasnika lokala i od našeg kuma (koji je slučajno navratio tada kod nas) ma šoooou :zcepanje:

Nema više, ne dolaze, ne smaraju, svi se fino jave, pomaze psa (koji im je svima u početku jako smetao), ponude se da pomognu oko unošenja kesa, maaaa idi, milina:lol:

Al se raspisa buhahah :zcepanje:

Kod mene ispod imam debile,znaci mladja zena ostavila majci da joj cuva decu ...

Ima i kod mene jedna takva nesretnica. Najbolje i jeste kada nije tu. Ne trpi ni dete, ni roditelje (koji joj pomažu), a ni sebe samu ne trpi... paćenica...

Kada je tu, mnogo je navalentna, jedna od onih kojima stalno nešto treba (šećer, kafa, prevoz do prodavnice, prevoz do švalera, prevoz do muža u Mitrovici ju nou vot aj min :zcepanje:).

Lepo to odhebeš jednom i neme više da te cimaju (dobro pokušaće još par puta, moraš biti dosledan :lol:).

A da: ogovaraće te do besvesti, al zabole te. Msm, ta će početi sa opanjkavajem kad-tad, tako da bolje odmah i da ti ne traći dragoceno vreme za badava.

Ne znam ja ne *ebem zivu silu ako mi smeta podviknem bilo da je godiste od 7-77 .

Priznaj da podvikneš i na one mlađe :zper: :zcepanje:

Generalno, klinci su ok da se razumemo :cool: ali te raspuštene, divlje klince (kojih je izgleda sve više i više :sad2:) ne mogu da podnesem.

Tako im i kažem. I njima i njihovim majkama. :cool: Dalje od mene iš. Nemam ja živaca to da gledam, ni da slušam. :manikir:

Back