DA LI TO SVE POSKUPLJUJE?! Cene skaču bukvalno u celom svetu: Da li teška korona godina i milijarde pomoći stižu na NAPLATU

Кад добије уговор за стално, увек може да узме кредит за стан и разведе се од мужа.

Отказни рок за уговор на одрежено је исти као код уговора на стално .. имали не имали кредите ... Тек да Вас информишемо

U Srbiji ima dosta sela i u njima kuca da se naseli gradska sirotinja u povratku na dedovinu.
Okolo tih kuca moze da se uzgaja hrane i sakupi ogreva da se prezive teska vremena.

Треба порез платити .. струју .. комуналије ...

Из окућнице нема дрва са парама .. да се то плати ...

Откуп производа откућнице је 1/10 на цене у маркетима ....а и ћиме да купи сиротиња у граду ?!

Па она је одувек 'живела' од провијанта добављенога од 'сиротиње'са села ( још једна урбана легенда )

Треба порез платити .. струју .. комуналије ...

Из окућнице нема дрва са парама .. да се то плати ...

Откуп производа откућнице је 1/10 на цене у маркетима ....а и ћиме да купи сиротиња у граду ?!

Па она је одувек 'живела' од провијанта добављенога од 'сиротиње'са села ( још једна урбана легенда )
Nema porez, pojede inflacija
Nema racun za struju, pravi sam

Мудро Франак.

Увек си доносио мудре финансијске одлуке.

Чак и твој ницк на форуму говори о твојим финансијским успесима.

Srećom sam promašio voz i obreo se u Cirihu.Franak je dobar i ja se uhvatio za njega.Tada kada sam promašio voz sumnjao sam u dolar i pokazalo
se da sam u pravu.Za jedan dolar mi je trebalo 4,30 franaka a sada znaš kolko vredi dolar.Pa sad reci Alter jesam li bio u pravu?

Srećom sam promašio voz i obreo se u Cirihu.Franak je dobar i ja se uhvatio za njega.Tada kada sam promašio voz sumnjao sam u dolar i pokazalo
se da sam u pravu.Za jedan dolar mi je trebalo 4,30 franaka a sada znaš kolko vredi dolar.Pa sad reci Alter jesam li bio u pravu?
To je zato što je pre 50 godina ukinut zlatni standard. Ali recimo u zadnjih 1 mesec si izgubio pare držeći franak.

Back