Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
To moze svasta da znaci, recimo da je polozaj zvezda danas takav da pogoduje otvaranju vise od 40 tema na politickim internet forumima.
A mozda ima veze i sa mesecevim menama, suncevim pegama, ili globalnim zagrevanjem i nedostatkom snega u januaru ....
Mada, mozda znaci i nesposobnost nadleznih ovde
Nego odoh i ja da otvorim neku temu, stvarno bi bio red
Manje je naslova u dnevnim novinama nego tema na politici, ko još može to sve pohvatati, a plus ima ih mnogo istih samo drugo pakovanje . Ja to zovem " ne znam svoj posao da radim a bavim se tuđim".
То је све демократски.Или ти мислиш да си паметнији од постављача 43 теме,па можеш да знаш која ће бити конструктивна(донети занимљиву дискусију),а све остале да побришеш?А што се тиче модова,мислим да су О.К.,осим што се понекад занесу и почну да филозиофирају,али кад би све било само посао не би било добро.
Manje je naslova u dnevnim novinama nego tema na politici, ko još može to sve pohvatati, a plus ima ih mnogo istih samo drugo pakovanje . Ja to zovem " ne znam svoj posao da radim a bavim se tuđim".