Da li tinejdžeri mogu da se prijave sami za hotelsku sobu?

Johnnyboi

Početnik
Poruka
8
Zdravo svima! Ne znam da li je ovo pravo mesto za ovakvo pitanje, ali nemam gde drugo da pitam, pa ću ovde. Dakle, imam prijatelje koje bih voleo da posetim, međutim daleko su mi (300km da budemo precizniji). Pitanje je o južnoj Srbiji. Iako put do tamo i nazad nije problem, jer sam već duplo toliko putovao sam, problem u pitanju je smeštaj. Moji roditelji nisu u stanju da idu sa mnom, pa sam hteo da pitam da li je moguće da se oni prijave za neki hotel, a da ja budem u toj sobi bez njihovog prisustva. Ja imam 16 godina.
Hvala! :)

Imas li neki dokument? Najbolje ti je nazvati konkretan Hotel i pitati. U pravilu ne moze, ali vjerujem da ce neko i progledati kroz prste. Rizicno je samo otici dole, bez provjere s hotelom, bez obzira kakav odgovor dobijes ovdje.
Hvala na odgovoru! Naravno, imam ličnu i zdravstvenu kartu kao i pasoš. Pozvaću i videti ako je moguće. Hvala!

Zdravo svima! Ne znam da li je ovo pravo mesto za ovakvo pitanje, ali nemam gde drugo da pitam, pa ću ovde. Dakle, imam prijatelje koje bih voleo da posetim, međutim daleko su mi (300km da budemo precizniji). Pitanje je o južnoj Srbiji. Iako put do tamo i nazad nije problem, jer sam već duplo toliko putovao sam, problem u pitanju je smeštaj. Moji roditelji nisu u stanju da idu sa mnom, pa sam hteo da pitam da li je moguće da se oni prijave za neki hotel, a da ja budem u toj sobi bez njihovog prisustva. Ja imam 16 godina.
Hvala! :)

Pre svega o tome moraš razgovarati sa svojim roditeljima, ako se oni ne protive, onda sve to oni mogu završiti.
Nikako bez njihove dozvole.

Back