0077
Elita
- Poruka
- 24.748
Uvek aktuelna tema...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mima, u kojoj firmi radiš ?!?Verovatno je da svaki čovek ima svoju cenu. Ljudi se prodaju za mnogo manje stvari a ne kada je u pitanju život...
E sad, problem je u današnjem vremenu i društvu kada se poremetio sistem vrednosti gde ljudi za veoma niske cene plaćaju svojim moralnim vrednostima.
Najbanalniji primer (banalan do mere klišea, ali postoji i dan danas): spavanje sa šefom radi dobijanja posla ili napredovanje u istom.
Ponos i poštenje su precenjene stvari... To se danas ne ceni, to se danas ne nagrađuje.
I ko nije naučio da grabi, da uzima sve ali sve što mu život pruža i ne pruža... Ne može da opstane.
Mima, u kojoj firmi radiš ?!?![]()
Ahhhh !!! Kada apsolviraš, razgovaraćemo PONOVO, najavi se sekretarici u kabinet, zbog slobodnog TERMINA !!!Student.
Ah! Ne prodajem ja tako lako svoje telo...![]()
Ahhhh !!! Kada apsolviraš, razgovaraćemo PONOVO, najavi se sekretarici u kabinet, zbog slobodnog TERMINA !!!![]()
... onda, možda, pređemo i na " per tu " ?!?Pa rekla sam da ne prodajem tako lako svoje telo!!!
Ali.. Zainteresovana sam onim što ste napisali u drugoj temi.. Da imate novi brod.. Hehe. Možda se i javim.![]()
Najviše ljudi može se kupiti na rasprodajama, po sniženim cenama...
novac najvece zlo
materijalno bogatstvo je je samo maska za neke ljude,trenutno uzivanje
duhovno i one prave vrednosti koje covek nosi u sebi nemaju cenu![]()
Postoji li prag nakon kojeg cemo pokleknuti i za pare dati nesto sto mislimo da nebi nikada dali.... (poput nepristojne ponude sa Robertom Redfordom)...![]()
![]()
...vrlo sam povoljan...sniženje je u toku...
Vidim da je tema stara, ali nije loša. Smatram da svaki čovek ima svoju cenu, ali ona ne mora biti u novcu...
Tacno, moze i u zlatnim polugama!