Da li su žene veštiji manipulatori od muškaraca?

Da li su žene veštiji manipulatori od muškaraca?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Reče mi jedna ženska - ijao oped jedna od "onih" tvojih priča, čime mi je automatski zviznula žig na čelo kao osobi koja priča "ono", sad šta je to "ono" pitaj boga, ali budući nevičan, tražim savet forumskog auditorijuma ko je veći manipulant i kako se odbraniti od takvih kategorizacija.Hvala na odgovorima dobrih ljudi.:)

da li su - JESU,
a kako se odbraniti od "takvih kategorizacija" - ignore:manikir:

- - - - - - - - - -

jao sto si stavio javnu anketu sad ne smem da glasam :lol:

sta ja znam mislim da su vestije u tim stvarima od nas
mi smo prakticniji one su vece diplomate a mozda i manipulatorke

lepo receno:lol:

jao sto si stavio javnu anketu sad ne smem da glasam :lol:

sta ja znam mislim da su vestije u tim stvarima od nas
mi smo prakticniji one su vece diplomate a mozda i manipulatorke

Šta misliš da li su manipulaciji sklone inteligentne žene, priproste ili sve zajedno? :lol:

Ja iskreno mislim, a i imam iskustvo da što je žena inteligentnija manje je sklona manipulaciji, delom zbog visoke duhovne svesnosti, delom zbog visokog nivoa samopouzdanja.

Poslednja izmena:
Ne dam se, ali me čisto zanima šta se tu dešava, mehanizam, razlog itd.

Đavo zna,teško je tu biti expert i odgonetnuti...
samo znam da ako je žensko jače od muškarca i manipuliše nayeba je taj za cijeli život
evo pođi od sebe bi li ti poštova žensku kojom možeš da upravljaš kako poželiš...a tek u obrnutom slučaju je katastrofa..

Đavo zna,teško je tu biti expert i odgonetnuti...
samo znam da ako je žensko jače od muškarca i manipuliše nayeba je taj za cijeli život
evo pođi od sebe bi li ti poštova žensku kojom možeš da upravljaš kako poželiš...a tek u obrnutom slučaju je katastrofa..

Ima logike.:think:
Ne želim krpu pored sebe, a opet jako mi je neprijatno da me ženska fercera.:lol:
Mada iskreno iz mog životnog isksutva što žena manje zna o muškarcima, što više mrzi nekog muškarca , ili sve i što je gluplja sklonija je tom ferceranju.

Šta misliš da li su manipulaciji sklone inteligentne žene, priproste ili sve zajedno? :lol:

Ja iskreno mislim, a i imam iskustvo da što je žena inteligentnija manje je sklona manipulaciji, delom zbog visoke duhovne svesnosti, delom zbog visokog nivoa samopouzdanja.

ne bih bas znao reci, mislim da ona koja shvati da to ume i da tako bolje prolazi

da trebalo bi da bude tako da su inteligentni i samopouzdaniji al po meni inteligentni nisu auutomatski pametni a neki su i naivni po meni ipak i stvar karaktera a mozda i odgoja i vaspitaja

Reče mi jedna ženska - ijao oped jedna od "onih" tvojih priča, čime mi je automatski zviznula žig na čelo kao osobi koja priča "ono", sad šta je to "ono" pitaj boga, ali budući nevičan, tražim savet forumskog auditorijuma ko je veći manipulant i kako se odbraniti od takvih kategorizacija.Hvala na odgovorima dobrih ljudi.:)

Ne bih rekla da su zene veci manipulatori od muskaraca, cak naprotiv.

Back