Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.977
Sta mislis ciji je ovo show bio ?I zdravstveni radnici. Kon se tako ponašao i prije Vučića.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta mislis ciji je ovo show bio ?I zdravstveni radnici. Kon se tako ponašao i prije Vučića.
A čuj je šou bio sa svinjskim ili ptičijim gripom?Sta mislis ciji je ovo show bio ?
Ovakav show na tv-u nije bio ... ti se secas da jeste ?A čuj je šou bio sa svinjskim ili ptičijim gripom?
Zahvaljući u dobroj mjeri zdravstvu. Zgadili su se ljudima.Ovakav show na tv-u nije bio ... ti se secas da jeste ?
Generalno ceo svet je bio pogubljen... a u Kini je i dalje pakao , nisi video ?
Mnogi su videli da korona nije bila najveci uzrok umiranja ... to su bile druge bolesti , pretezno kancer.Zahvaljući u dobroj mjeri zdravstvu. Zgadili su se ljudima.
Evo sad guraju da države potpišu neki ugovor sa SZO da je u slučaju epidemije on nadležan faktički preuzeti svu vlast u državi i donositi raznorazne mjere koje zadiru u ljudska prava i slobode.
Dala baba dinar da udje, ali sada je cena dva da izadje. Tesko da ce iko izaci sad, Srbija je mislim vec potpisala.Amerika je htela da izadje odatle, Rusija je sad izašla. Mogli bi i mi.
Da se narod pita, da mogli bi!Amerika je htela da izadje odatle, Rusija je sad izašla. Mogli bi i mi.
Kina i Bjelorusija takođe nisu u SZO, zato kineska vakcina nije bila ni priznata od strane SZO u vreme pandemije. Samo su priznali ove genetski modifikovane: Fajzer i Modernu.Amerika je htela da izadje odatle, Rusija je sad izašla. Mogli bi i mi.