- Poruka
- 388.266
Pitanje je u naslovu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve je to intimno.Pitanje je u naslovu
Pogledajte prilog 1749689
Nisam a rekao da li je cist ili prljav seks i sta sve ukljucuje. Samo sam rekao ne.a šta samo čist seks i ništa više![]()
Nisam a rekao da li je cist ili prljav seks i sta sve ukljucuje. Samo sam rekao ne.
Prodire u tebe pogledom?Osećaj da muškarac prodire u mene ne može biti manje intiman nego da se ljubimo. Naravno da je intiman!
Mazite se i ljubite a posle nadjete neku sirovinu za sekszagrljaji maženja i poljupci svakako bude neke drugačije emocije od samoga sexa, bar kod mene![]()
pa nije mi intimnije grljenje i ljubljenje od seksa, kakav god da je. Jbg-aili seks namazan nutelom
a ok ok
ima ***** brate.Kažu da prostitutke doživljaju poljubac kao mnogo intimniji čin od samog sexa pa se zato i ne ljube sa mušterijama. Može oralno, vaginalno , analno a ne može poljubac. Ima tu nešto.
Mazite se i ljubite a posle nadjete neku sirovinu za seks![]()
kod mene normalno zna biti i poljubaca i maženja bez sexa, jedno ne uvjetuje drugo![]()
Oni dani?kod mene normalno zna biti i poljubaca i maženja bez sexa, jedno ne uvjetuje drugo![]()
Slazem sekod mene normalno zna biti i poljubaca i maženja bez sexa, jedno ne uvjetuje drugo![]()
nema veze s onim danima nego s raspoloženjem i trenutkomPosle
Oni dani?
Ili sexom Ili frustracijom pa ti birajnema veze s onim danima nego s raspoloženjem i trenutkom
bilo bi mi nenormalno da kad god se zagrlim, poljubim ili mazim s partnerom sve završi sexom