Meni je u KBC Visegradska(ili kako se vec zove) posle deset sati pokusavanja porodjaja,usled opasnosti da umrem uradjen hitan carski rez( minuti su bili u pitanju)...to je bio moj drugi porodjaj...kada sam se probudila iz anestezije,sestra mi je rekla da sam imala srece..sutradan je dosao taj hirurg koji me je operisao i suptilno vise puta napomenuo da mi je spasio zivot,i gurkao mi tu svoju vizit-kartu u ruke insistirajuci da ga nazovem sta god da mi treba i u bilo koje doba...da nisam izgledala kao da me je poplava izbacla,pomislila bih da mi se nabacuje?...ali avaj,tu je bila jedna med.sestra koja mi je razjasnila situaciju,trazi pare!!Ja kazem:"pa dobro,casticu ga 100 eura"(pre 4 g. za mene je to bilo puno novca),na sta se ona nasmeja pa mi kaze da bez 500 eura,nista.To mu je tarifa!"Moze,ali da se on poradjao!!"Dodje on opet i sutra i prekosutra sa istom pricom,mislim doktor,i ja mu kazem da cu mu se oduziti,ali kad izadjem iz bolnice,jer kod sebe nemam nista,i da cu doci da mi on skine konce,a on ni trepnuvsi" samo mi se javite da budem u smeni"...lepo...ja lepo odoh kod mog doktora koji mi je vodio trudnocu,skinem konce (isto je iz Visegradske),ni njega nista nisam htela da castim,jer sam ga upozoravala da cu tesko da se porodim prirodnim putem,tako mi je u porodici nasledno,ali on kao drugorotka,sta pricate...sada je bio posramljen,i samo mi je rekao:"ko bi pomislio da cete biti u pravu?"A kasnije sam saznala da taj cuveni dr.Glisic svima trazi pare,sticajem okolnosti upoznala sam zene koje su morale da mu plate...A sto se tice medicinskih sestara,babica i ostalog prateceg osoblja na odelenju carskog reza u Visegradskoj,samo reci pohvale...i ljubazne,i nezne,pune razumevanja,iu ponoc skacu na vase dozivanje,nista im nije tesko....e,njih sam castila!!Cak je jedna dolazila kuci i bebu da mi kupa i sredi pupak...