Da li su Ukrainski civili legitimna meta kada preko telefonske aplikacije daju koordinate Azovskoj artiljeriji?

nesko101

Elita
Poruka
20.751
AUTORSKA
Ako je ovo tačno a i sami Ukrainci se hvale time da preko mobilne aplikacije pristupaju vezi sa vojskom Ukraine koja podatke prosleđuje svojoj artiljeriji za uništenje Ruskih jedinica.
Tada po mom mišljenju ti civili postaju legitimna meta i pravo Rusa iako su agresori jer i oni imaju svoje zakone koji okupirani moraju poštovati zar ne?

AUTORSKA
Ako je ovo tačno a i sami Ukrainci se hvale time da preko mobilne aplikacije pristupaju vezi sa vojskom Ukraine koja podatke prosleđuje svojoj artiljeriji za uništenje Ruskih jedinica.
Tada po mom mišljenju ti civili postaju legitimna meta i pravo Rusa iako su agresori jer i oni imaju svoje zakone koji okupirani moraju poštovati zar ne?
Drukaro...

AUTORSKA
Sta je Nesko, prpa da ti FSB ne zakuca na vrata?

:per:

Ма какви, цела украјинска војска је азовски батаљон....
А нека и има на хиљаде цивила који су укључени у ратне операције, то по теби оправдава да милиони цивила постану легитимна мета?

Ма какви, цела украјинска војска је азовски батаљон....
А нека и има на хиљаде цивила који су укључени у ратне операције, то по теби оправдава да милиони цивила постану легитимна мета?
Nisam rekao da su svi civili legitimna meta nego Ruski hakeri mogu da otkriju lokaciju odakle je poslata poruka i onda ravnanje tog objekta.

Nisam rekao da su svi civili legitimna meta nego Ruski hakeri mogu da otkriju lokaciju odakle je poslata poruka i onda ravnanje tog objekta.
То се онда подразумева.
Сваки цивил који је укључен у ратне операције, није више цивил.

Koliko mozes da budes molouman da podrzis Rusiju koja je napala i okupirala delove Ukrajine a isto to ti se desilo u pokrajini u kojoj ti zivis ali od strane nato i siptara.
Ti ćeš meni da govoriš, meni koji sam na licu mesta i znam da razlikujem babu od žabe.
Ti niti si ikada živeo u okupaciji niti ćeš ikada ratovati protiv okupatora a ja možda i moraću.

blanko brain

Screenshot 2022-04-20 104044.jpg

Back