Da li su sve zene iste ?

Apsolutno se ne slažem sa tom praksom. Niti sam čuo da neko primenjuje. Po meni je to put u sigurnu katastrofu.
Zašto bih davao sav novac ženi,pa onda od njoj da polažem račune da li mi treba za benzin,farmerke,novi procesor,kafanu...ne ide to tako.Šta treba da pišem dopis i priložim specifikaciju troškova :think: Završilo bi se loše,pre ili kasnije bi se pokačili.Važi i obrnuto naravno,kada bih ja uzimao njene pare.
.
Zajedničke troškove iz zajedničkog fonda,podela odgovornosti...pisao sam baš pre neki dan na nekom podforumu o tome. Za 6 godina braka ni jedna jedina čak ni sitna svađa nije izbila zbog novca. A ni meni ni njoj ne manjka ničega.

Oook,moze i tako...

Ali, ako je ona zaduzena za finansije - a tu su i tvoje pare...
pa nece se ona ponasati kao da ti udeljuje milostinju :eek:

Fora je da se zna u kuci na sta se trose pare ^^

Oook,moze i tako...

Ali, ako je ona zaduzena za finansije - a tu su i tvoje pare...
pa nece se ona ponasati kao da ti udeljuje milostinju :eek:

Fora je da se zna u kuci na sta se trose pare ^^

Fora je da ostavite sebi malo finansijske slobode,taman toliko da ne morate da objašnjavate šta će vam još memorije ili ona meni koji će joj nove čizme kada ih ima već n pari. Dokle god ne trpe obaveze i zajednički fondovi(za letovanje,za novu garnituru,ugradnu rernu...) koje imate, sve što se potroši na neki sitan hir je ok. Bez obaveze pravdanja istoga. Kada bi finansije bile u jednim rukama,ta vrsta opuštenosti bi nestala,a meni bi to zaista bio problem.

Fora je da ostavite sebi malo finansijske slobode,taman toliko da ne morate da objašnjavate šta će vam još memorije ili ona meni koji će joj nove čizme kada ih ima već n pari. Dokle god ne trpe obaveze i zajednički fondovi(za letovanje,za novu garnituru,ugradnu rernu...) koje imate, sve što se potroši na neki sitan hir je ok. Bez obaveze pravdanja istoga. Kada bi finansije bile u jednim rukama,ta vrsta opuštenosti bi nestala,a meni bi to zaista bio problem.

A ta vrsta kontrole ima i svojih dobrih strana...

Dve glave su pametnije od jedne.
A sta ako se desi da neko upadne u neki porok... a ovaj drugi ne zna nista o tome.
Recimo - muz pocne da se kocka. I to radi sa svojim delom novca, o kom zena nista ne zna.

Ili zena pocne da iznajmljije sobe po hotelima, da bi se vidjala sa svalerima?

Da su oboje imali uvid u trosenje celokupne zarade,mozda ovi poroci ne bi imali toliko sanse da nas kusaju ?^^

A ta vrsta kontrole ima i svojih dobrih strana...

Dve glave su pametnije od jedne.
A sta ako se desi da neko upadne u neki porok... a ovaj drugi ne zna nista o tome.
Recimo - muz pocne da se kocka. I to radi sa svojim delom novca, o kom zena nista ne zna.

Ili zena pocne da iznajmljije sobe po hotelima, da bi se vidjala sa svalerima?

Da su oboje imali uvid u trosenje celokupne zarade,mozda ovi poroci ne bi imali toliko sanse da nas kusaju ?^^

Pa ako oseti potrebu da se švaleriše,odsustvo zajedničkog fonda neće biti najveći problem koji imamo.
Niti je postojanje istog može sprečiti u nakani.

A i još se nije toliko ofucala da mora nekom đuvegiji da plaća sobu :D

Ode ti predaleko a i dalje ne vidim nijedanu prednost takvog aranžmana.

Pa ako oseti potrebu da se švaleriše,odsustvo zajedničkog fonda neće biti najveći problem koji imamo.

Pa zavisi za koga... vama ide super ovako kako je - pa ne treba da menjate.

Htela sam samo da ti prenesem ovu misao,

da kontrola nekad moze da bude i zastita,
a ne samo ogranicenje ;)

Uzivajte! :znamiguje:

Ti ne vidiš, ali pošto je ona žensko, a po njenoj teoriji ženi treba davati sve pare, ona itekako vidi brojne prednosti u tome.

I meni je to normalno. Da uvijek u džepu imaš toliko para da možeš popiti piće u gradu,uplatiti dopunu za mobilni ili neke druge sitnice. Ako neko vozi normalno je da imaš toliko da sipaš gorivo i slično. Glupo mi je da pare stoje samo kod jedne osobe. Mislim da je i poželjno da oboje rade. I moja majka i moj otac su radili. Znalo je se za šta se pare troše. Ali su uvijek oboje u novčaniku imali nešto para samo za sebe.

Posto sam zensko, a i nisam ginekolog ....

Interesuje me da li se zene razlikuju? ^^

Bilo bi lepo da odgovore oni sa vise iskustva....

Da li zena moze da bude lepa, manje lepa, ili ruzna na taj nacin ?

I da li to zavisi od genetike vise.... ili nekih "zivotnih iskustava" :0

Hvala na odgovorima.. i ako moze bez ili sa sto manje vulgarnosti :mrgreen:

P.S. - i sa kultivisanim recnikom se moze apsolutno sve objasniti ;)

z:)
ovakva pitanja i razmisljanja su opasna vode u zagrljaj zenama..
cisto da proveris
hmh..

josh se ceka prvi odgovor :whistling:

a odgovor..
nisu,nikada nisam sreo dve da su im iste...osobine

Posto sam zensko, a i nisam ginekolog ....

Interesuje me da li se zene razlikuju? ^^

Bilo bi lepo da odgovore oni sa vise iskustva....

Da li zena moze da bude lepa, manje lepa, ili ruzna na taj nacin ?

I da li to zavisi od genetike vise.... ili nekih "zivotnih iskustava" :0

Hvala na odgovorima.. i ako moze bez ili sa sto manje vulgarnosti :mrgreen:

P.S. - i sa kultivisanim recnikom se moze apsolutno sve objasniti ;)

z:)
Za mene su sve žene lepe, svaka na svoj način. Ali nije svaka za svakog. :lol:

Žene su onoliko kakrakterne u lepoti, koliko su zadovoljne, sexualno i materijalno. :lol:

U svom životu, neznam nijednu ženu koja mi nije bila naklonjena, osim jedne, učiteljice u osnovnoj školi, komunjare... :lol:

Poslednja izmena:

Back