Da li su sve devojke

• Začetnik teme Začetnik teme sis
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Joya!:
Ma daj, momci, nije tako. I ja sam imala predrasude (priznajem - glupost) dok nisam upoznala tipa koji mi je otvorio oci i pokazao da je lepsi, bolji, pometniji, iako je iz Pozarevca, nego neki momci koji zive osamdesetak kilometara dalje.... Sve je to individualno. A, udati se za nekog da bi se pobeglo iz odredjene sredine? E to mi je bljack....Vise razumem prostitutke koje zazmure na pola sata, nego nekog ko 'zmuri' godinama.
Joya izvini ali nisi u pravu :roll: U selu ti je sve ili crno ili belo i nema druge . 8-) I ja ne pokušavam da pričam o tome kakav je karakter ljudi gde ti živiš, i zato molim te nemoj da pišeš o Srpskom selu kada ne živiš u njemu i nemaš pojma o tome kako se ovde živi :roll:

sis:
Evo imam jedan problem sa svim devojkama koje su iz manjih sredina pa su otisle u neki drugi grad sa uce skolu . Moj problem je taj da te devojke su licemerne na strani su najvece radodajke , a jednom postenom decku nezele da pridju iz svoje rodne sredine pod pritiskom svoje porodice i prave se velika nevinasca . Da li je bolji neki lenjivac iz veceg grada nego vredan i posten decko sa sela ? Pa nezele da zapocnu neku vezu sa njim.

To ti je na zalost surova realnost.
Medjutim nemoj zaboraviti da medju onim devojkama koje odu iz nekog manjeg mesta u veci grad ima i onih koje se ne promene.Odnosno nije im bitno da li je decko iz njenog mesta ili iz grada,vec im je bitno kakav je on i da li im se svidja.
Ali ipak ima vise onih koji ne zele nista da imaju sa momcima iz manjih mesta.
Cudno je to...... :???:

sis:
Evo imam jedan problem sa svim devojkama koje su iz manjih sredina pa su otisle u neki drugi grad sa uce skolu . Moj problem je taj da te devojke su licemerne na strani su najvece radodajke , a jednom postenom decku nezele da pridju iz svoje rodne sredine pod pritiskom svoje porodice i prave se velika nevinasca . Da li je bolji neki lenjivac iz veceg grada nego vredan i posten decko sa sela ? Pa nezele da zapocnu neku vezu sa njim.

One uglavnom rado daju ovima iz gradova, da bi se udomile. U selo neće da se vraćaju.

Uspavana Lepotica24:
Dacu ti odgovor na postavljeno pitanje ako ti meni odgovoris, zasto je svaka devojka koja dodje u selo "bolja" od mestanki pa makar bila i corava i copava i kako vi kazete tandarila sa celim gradom iz kog dolazi?!
Zato što je nova faca i ne zna koje ko i ko ima veće imanje. 8-) A kad vidi i upozna selo e onda bude kao i ostale meštanke. :wink:

sis:
ima istine u tome,.
ali to nije pravilo,..

Back