Da li su sve devojke

• Začetnik teme Začetnik teme sis
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

sis

Aktivan član
Poruka
1.168
Evo imam jedan problem sa svim devojkama koje su iz manjih sredina pa su otisle u neki drugi grad sa uce skolu . Moj problem je taj da te devojke su licemerne na strani su najvece radodajke , a jednom postenom decku nezele da pridju iz svoje rodne sredine pod pritiskom svoje porodice i prave se velika nevinasca . Da li je bolji neki lenjivac iz veceg grada nego vredan i posten decko sa sela ? Pa nezele da zapocnu neku vezu sa njim.

Hmmm...da!Sorry ali tako je.Devojke su u tim manjim mestim ceo zivot i onda smugnu u grad da bi malo "prozivele",provele se,videle nesto novo,a to sto ti imas da im pokazes i das-one su vec odavno izgustirale.Ali opet,ima izuzetaka.

hmmm...... lepo se i ti skockash..... ako nemash auto iscimash ortaka.... i paljba taj veliki grad..... muvaj se pored njih.... pa kad tad ima da te primete..... i da skapiraju da i ti momci sa sela vrede nechemu.....

Ma zaljubila sam se u tebe.
Pa te jurim.

Jeste, bas sam bezobrazna, ej na javnom, pazi na javnom forumu, da se usudim da otvorim topic. Ajd' otvorila, pa jos pljasss...replika! Mislim, eto, necu vise. Odoh da se stidim.....

P.S. Istina boli. Auuuu....

sis:
Evo imam jedan problem sa svim devojkama koje su iz manjih sredina pa su otisle u neki drugi grad sa uce skolu . Moj problem je taj da te devojke su licemerne na strani su najvece radodajke , a jednom postenom decku nezele da pridju iz svoje rodne sredine pod pritiskom svoje porodice i prave se velika nevinasca . Da li je bolji neki lenjivac iz veceg grada nego vredan i posten decko sa sela ? Pa nezele da zapocnu neku vezu sa njim.
Istinu brate zboriš i svaka ti reč na mestu.Ako ti otac nije viđeniji gazda u selu,nema ti spasa . :roll: Jedino prodaj to malo sirotinje što imaš i pođi u veliki grad.... ako i ne uspeš uvek se možeš vratiti svome selu ... 8-)

Joya!:
Ma zaljubila sam se u tebe.
Pa te jurim.

Jeste, bas sam bezobrazna, ej na javnom, pazi na javnom forumu, da se usudim da otvorim topic. Ajd' otvorila, pa jos pljasss...replika! Mislim, eto, necu vise. Odoh da se stidim.....

P.S. Istina boli. Auuuu....
Joya znam da se sprdaš sa njim,ali problem nije samo njegov,dođi da vidiš kako su nam opustela sela.Lako je tebi se sprdati kada živiš napolje i boli te dupe za Srbiju ! :roll:

Jao Yoya ti juris postavljaca a ja simbada vooolem pa to ti je!:) E a ti si neki srbin sa sela jel??? Ako nisi trebao bi kad se mlad i jedar ozenis da uzmes zenu za rucicu pa da je povedes lepo tamo da dizete natalitet.......

Svi ste ovde ordinarne seljacine, ma gde da zivite, a ove sto pljuju ovog lika sa sela mogu samo da mi popuse moj gradski pravoslavni pivopijski ****.

EDIT:
UPRAVA NAPOLJE!
Ne postoje reči kojima bi se opisala naša mržnja prema gamadi koja je uzurpirala NAŠ klub!
Stoko marš iz Partizana!

:lol: kome to za NE ZELE ili NEZELE!!!

Onda Simbade izvini molim te za onaj drugi deo no coment....mislila sam da i ti od nekud komentarises nasu oronulu srbiju....ah.......a to sto ne skriveno pokazujem simpatije prema tebi nemas komentar???? :(

sis:

Hahah dobrodosao u stvarni svet!

suochimo se sa realnoshtju...mi sa sela uprkos humoru mashtovitosti kreativnosti lepoti...u startu imamo hendikep okolisha...razmisli i pokazhi razumevanje za one koji gledaju kako da pobegnu iz blata sela srbije...

Ma daj, momci, nije tako. I ja sam imala predrasude (priznajem - glupost) dok nisam upoznala tipa koji mi je otvorio oci i pokazao da je lepsi, bolji, pometniji, iako je iz Pozarevca, nego neki momci koji zive osamdesetak kilometara dalje.... Sve je to individualno. A, udati se za nekog da bi se pobeglo iz odredjene sredine? E to mi je bljack....Vise razumem prostitutke koje zazmure na pola sata, nego nekog ko 'zmuri' godinama.

sis:

Baš sam gledao top-listu zanimanja koja su najbolje plaćena... poljoporivrednik nije ni u prvih 100... :confused:
Poštenje? Ma šta će im to... bitno je da se ima kinte... :lol:

Joya!:
A, udati se za nekog da bi se pobeglo iz odredjene sredine? E to mi je bljack....

E pa tebi je bljak, ali kada bi znala da 90% devojaka sa sela tako razmislja......

A onda da se vratim na pricu.

Ribe sa sela recimo koje odu u grad i studiraju i tamo se tandare sa svima a na selu glume neku finocu...... Ima i obrnutih situacija. Ribe se na selu tandare sa svima a recimo kada upozna nekog momka iz grada onda konta da tu moze da bude neka ozbiljnija veza, po mogucnosti da se uda za njega i ode u grad, pa mora da glumi finocu...

Procao mi drugar... Otisli njoh dvojica iz BG u Lajkovac. I kaze im ortak iz Lajkovca da ce im nabaciti neke ribe cisto da nesto krsnu dok su tu a da on bude pravi domacin ;) i upozna ih sa nekim ribama koje su se tandarile sa svima i ribe skotaju situaciju i mogucnosti i hhahahahaha krenu da izigravaju neke smerne ribe!!! :D:D:D

Back