Значи на селу не перу јаја...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci na selu nema lepote , dobijes sirovo kako jeste ...Значи на селу не перу јаја...
Znaci na selu nema lepote , dobijes sirovo kako jeste ...
Neko pere neko ne ... ne pravi se lud.
Do pre 2 godine bila je ta ista cena...Ovo je tekst iz 2013 , obratite paznju na cene.
Sada je najslabija klasa cene kao onda ona najbolja.
Pogledajte prilog 1216673
https://potrosac.info/novosti/344-u...ja-b-klase-cuvaju-rashladena-i-po-sest-meseci
Kada kupujete ta iz prodavnice , iskoristite sto pre... bolje kupovati po manje a cesce ... sumnjam i u taj njihov rok.
U Lidlu ne valja ništa... sve je foliraža... preskupo meso, mesne prerađevine.. neke krpice sa vašara i neke alatke za kuću...Iz lidla nista ne valja,jaja nesto malo stajala krenem da lupam zalepljena zumanca za ljusku,nikad to nisam u zivotu video,druga mogu dugo da stoje u frizideru
Ma kakvi zdravo garantujem da je sve otpadU Lidlu ne valja ništa... sve je foliraža... preskupo meso, mesne prerađevine.. neke krpice sa vašara i neke alatke za kuću...
Ne može Lidl da se poredi sa mojom samoposlugom u komšiluku... Drži je privatnik, nema šta nema, a sve prvoklasno i jeftinije nego
u Maxi-ju i ostalim giga-mega otimačima iz džepa... U toj "mojoj" samoposluzi je voće i povrće lepše nego na pijaci... i jeftinije nego
što preprodavci prodaju...
Ostaje jedno jedino pitanje: koliko je šta zdravo i da li je uopšte... ali, to je druga tema...
Odlučila sam: ovog meseca ću da napravim kokošinjac i kupiću par kokica... i nekoliko morki...Ma kakvi zdravo garantujem da je sve otpad
Odlučila sam: ovog meseca ću da napravim kokošinjac i kupiću par kokica... i nekoliko morki...
A sledeće godine ću da zasadim organik baštu i svašta nešto u njoj...
Zvaću vas na degustacije...
Bravo,ima svuda oko nas domacinstava gde se moze kupiti normalna namirnica,ako ne moze se jednom mesecno otici do nekog sela i kupitiOdlučila sam: ovog meseca ću da napravim kokošinjac i kupiću par kokica... i nekoliko morki...
A sledeće godine ću da zasadim organik baštu i svašta nešto u njoj...
Zvaću vas na degustacije...
To bi bilo dobro rešenje... Mislim da se može naručiti u nekom domaćinstvu toliko i toliko toga i toga, pa se tokom cele godineBravo,ima svuda oko nas domacinstava gde se moze kupiti normalna namirnica,ako ne moze se jednom mesecno otici do nekog sela i kupiti
Pa da jesu malo skuplji jer imaju manje kolicine,po vojvodini suvo meso,po sumadiji mlecni proizvodi,imaju dzemove,tursije,med,pronadje se po ukusu pa onda znas da je konstatan kvalitet,na 500m od mene imaju koze i ovce i sve proizvode od njihTo bi bilo dobro rešenje... Mislim da se može naručiti u nekom domaćinstvu toliko i toliko toga i toga, pa se tokom cele godine
snabdevati tamo... Dobro i seljaku, dobro i nama... Ja bih takvu uslugu platila i skuplje nego što bih za to potrošila u prodavnici...
Bogu hvala, pa nam je narod ostao tradicionalan...Pa da jesu malo skuplji jer imaju manje kolicine,po vojvodini suvo meso,po sumadiji mlecni proizvodi,imaju dzemove,tursije,med,pronadje se po ukusu pa onda znas da je konstatan kvalitet,na 500m od mene imaju koze i ovce i sve proizvode od njih