Da li su Srbi satanizovani???

KENMEK

Ističe se
Banovan
Poruka
2.110
Uz vise pokusaja da se postavi tema o faktu satanizovanih Srba, namece se potreba debate da li su Srbi uopste satanizovani, ...mozda ja gresim!!!
U tom smislu postavio bi par pitanja:

kako je bilo moguce da se Srbi proglase skoro iskljucivim krivcima za ratna zbivanja 90ih, o cemu svjedoce haske presude,
kako je bilo moguce da se tako okvalifikuju oni koji su bili jedini ustavobranitelji postojece drzave,
kako je bilo moguce da se tako okvalifikuju, djelom, oni koji su jedini medju narodima bivse SFRJ izgubili status istorijsko politickog konstitutivnog naroda
i koji su, KAO NAROD, prognani ne samo iz Ustava, vec i sa svog istorijskog zivotnog prostora, a na drugoj strani neki po prvi put dobili svoje nezavisne drzave, kao i statuse naroda???

Da li je bilo moguce na medijskom planu sve to pripremati i ostvariti bez srpskog insajderstva???
Koji su kljucni pokazatelji srpskog insajderstva na autosatanizovanju???

Poslednja izmena:
То си одлично приметио. Само то исто ниси тврдио 1991.г. Тада су такозвани хрвати били већина !!! А ту нема равноправности.

Ne znam o čemu govoriš: što sam ja to govorio 91.?

I koji su to takozvani Hrvati? Ako se slažeš da su bili ravnopravni, onda bi trebali biti i takozvani Srbi.

Citaj, shvati, ...nemoj samo da slova gledas!!!
Ti Srbi su jedini kojima je ta ravnopravnost, RATOM oduzeta!!!

Тај лик уопште не капира шта је написао. А написао је истину.
Само то је тек сада доказ да су они све до сада лагали каво је право стање те његове фантомске-вампирске државе.

Тај лик уопште не капира шта је написао. А написао је истину.
Само то је тек сада доказ да су они све до сада лагали каво је право стање те његове фантомске-вампирске државе.

Kada sam ja to tvrdio da se Hrvatska 91. ponašala u skladu s ustavom SFRJ?

Nije.

Ne znam o čemu govoriš: što sam ja to govorio 91.?

I koji su to takozvani Hrvati? Ako se slažeš da su bili ravnopravni, onda bi trebali biti i takozvani Srbi.

Ти "такозвани Срби" у континуитету овде живе већ миленијумима и они нити су нека нова нација, сурогат неке ко зна које или придошлице као Авари, твоји полупреци.
И оно што ти зовеш хравтима нестало је још пре једног миленијума, 1050.г.
Зато статус Срба и такозваних хрвата не може никако да буде исти јер ви сте се појавили ни од куда и не зна се како пре 150 година. У суштини папа вас је изасрао да би имао неку нову играчку у руци.

А 91.г. ви такозвани хрвати сте на силу одузели статус народа Србима.

Сад једно просто питање за тебе. Што се то правиг глуп да не знаш шта си урадио 1991.г. ? Ето, урадио си ово горе болдовано.

Poslednja izmena:
Anglo-germansko-katolička koalicija je uradila dobar propagandni posao. Pored toliko para i brojnih država Srbija nije imala šanse da izbegne satanizaciju čistom propagandom, čak je i pružila dosta materijala za satanizaciono preterivanje.

Kako smo upali u tu klopku, kada je bilo jasno da su sve ravnoteže narušene, je sasvim drugo pitanje kao i pitanje odgovornosti za dovođenje celog naroda pod propagandni malj.

Anglo-germansko-katolička koalicija je uradila dobar propagandni posao. Pored toliko para i brojnih država Srbija nije imala šanse da izbegne satanizaciju čistom propagandom, čak je i pružila dosta materijala za satanizaciono preterivanje.

Kako smo upali u tu klopku, kada je bilo jasno da su sve ravnoteže narušene, je sasvim drugo pitanje kao i pitanje odgovornosti za dovođenje celog naroda pod propagandni malj.

Тако што смо оно, чега се и они сами стиде и крију, уздигли на ниво друштвених вредности, а све мислећи да ћемо због тога бити на истом нивоу са њима.

Uz vise pokusaja da se postavi tema o faktu satanizovanih Srba, namece se potreba debate da li su Srbi uopste satanizovani, ...mozda ja gresim!!!
U tom smislu postavio bi par pitanja:

kako je bilo moguce da se Srbi proglase skoro iskljucivim krivcima za ratna zbivanja 90ih, o cemu svjedoce haske presude,
kako je bilo moguce da se tako okvalifikuju oni koji su bili jedini ustavobranitelji postojece drzave,
kako je bilo moguce da se tako okvalifikuju, djelom, oni koji su jedini medju narodima bivse SFRJ izgubili status istorijsko politickog konstitutivnog naroda
i koji su, KAO NAROD, prognani ne samo iz Ustava, vec i sa svog istorijskog zivotnog prostora, a na drugoj strani neki po prvi put dobili svoje nezavisne drzave, kao i statuse naroda???

Da li je bilo moguce na medijskom planu sve to pripremati i ostvariti bez srpskog insajderstva???
Koji su kljucni pokazatelji srpskog insajderstva na autosatanizovanju???

Sto se nezavisne drzave tice, odgovor je da za sve postoji prvi put.
A sto se satanizovanja tice, ne znamo mi mnoge stvari koje su dovele do satanizovanja, a ne zelimo ni da ih saznamo i ispravimo. Tako ce tek tamo neka peta generacija biti oslobodjena satanizacije.

Тако што смо оно, чега се и они сами стиде и крију, уздигли на ниво друштвених вредности, а све мислећи да ћемо због тога бити на истом нивоу са њима.

Vise je tu bilo SMISLENOSTI nego naivne spontanosti, a osmisljenost je isla sa najvisih profesionalnih instanci, ...evo dacu ti samo jedan primjer:

Vukovar 91. i pored izricitih naredbi, stavova, apsolutne saglasnosti na svim nivoima o JEDNOOBRAZNOSTI UNIFORMI I OBILJEZJA
imas snimke onih " statista", opste prepoznatljivih po filmovima Veljka Bulajica, cija je namjena bila apsolutno jasna i koja se danas do maximuma raubuje,
samo zato sto su nadlezni tada "zazmurili" na tu smislenost, koja je ocigledno skuvana u insajderskim autosatanizatorskim kuhinjama!!!

Ти "такозвани Срби" у континуитету овде живе већ миленијумима и они нити су нека нова нација, сурогат неке ко зна које или придошлице као Авари, твоји полупреци.
И оно што ти зовеш хравтима нестало је још пре једног миленијума, 1050.г.
Зато статус Срба и такозваних хрвата не може никако да буде исти јер ви сте се појавили ни од куда и не зна се како пре 150 година. У суштини папа вас је изасрао да би имао неку нову играчку у руци.

А 91.г. ви такозвани хрвати сте на силу одузели статус народа Србима.

Сад једно просто питање за тебе. Што се то правиг глуп да не знаш шта си урадио 1991.г. ? Ето, урадио си ово горе болдовано.

Naravno, i naravno da Srbi ne mogu imati SFRJ status naroda u samostalnoj Hrvatskoj, niti Hrvati mogu biti narod u samostalnoj Srbiji.

U SFRJ je svaki narod imao svoju nacionalnu državu: Hrvatima je to bila Hrvatska, Srbima Srbija, itd.
Raspadom Juge su narodi koji su bili u drugim državama prevedeni u statis nacionalne manjine - osim, naravno u BiH, koja nije bila nacionalna država jednog naroda.

Drugim rječima, sve republike su napravile istu stvar, a jedino to zamjeraš Hrvatima? :roll:

Sto se nezavisne drzave tice, odgovor je da za sve postoji prvi put.
A sto se satanizovanja tice, ne znamo mi mnoge stvari koje su dovele do satanizovanja, a ne zelimo ni da ih saznamo i ispravimo. Tako ce tek tamo neka peta generacija biti oslobodjena satanizacije.

Vidis postupci frustracija naroda su u kontinuitetu, tako da si u pravu, ...narod je u svojevrsnom nokdaunu!!!

Back