Da li su Srbi poreklom Kelti ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam te zamolio da se okanes gluposti ali ti i dalje nastavljas pa sam mor'o i ja da kazem koju rec.

PONOVO WILKOLAK PRICA O SVOJOJ DRZAVI VALJEVIJI. MANI SE BRE GLUPOSTI MILE. NEMOJ DA SI PROTIV TRANZICIJE.

Pogledaj kako ljudi zive u Warsawi a kako u Gdanjsku. Kako u Berlinu a kako u Lajpcigu.
Ako si gledao EvroNET pretprosle nedelje video bi.

Gde to ima da drzava u otvorenoj trzisnoj ekonomiji pomaze i gura fondove u nedovoljno razvijena mesta. NIGDE

I SVEDJANI I NEMCI SU SE TOGA MANULI jer gube trku SA UK i SAD.

SerbiaUnited:
Kelti/irci - crvena talasasta kosa, ostra izduzena faca.

Si ti video negde Kelta osim u crtacu? Kelt je vise kulturoloska nego rasna kategorija!

SerbiaUnited:
Shiposi - vecina odraslih bez kose, smedji ili crni, ostra dugacka glava, ostre crte lica, veliki nos

I zene su bez kose? Gen celavosti je dominantan tako da imas mnogo celavih Nemaca a opet ... oni nisu Siptari. Uostalom, dosta danasnjih Siptara su islamizirani Srbi tzv. Arbanasi tj. Arnauti. A sto se tice velikih noseva ... sta bi sa Francuzima? I oni su celavi, smedji i crni i imaju veliki nos... Sve siptarcine mam im ga! heheheheheh

Blago tebi kada tako razmisljas! Tebi je bas superiska, ne treba ti odmor, nista. Samo sednes i vrtis varijante.

SerbiaUnited:
PONOVO WILKOLAK PRICA O SVOJOJ DRZAVI VALJEVIJI. MANI SE BRE GLUPOSTI MILE. NEMOJ DA SI PROTIV TRANZICIJE.

Vilkolak seko prica o svom kraju koji se sistematski pljacka vec 50 godina! Vilkolak prica o tome da se pare KRADU a ne o nekoj drzavi!

SerbiaUnited:
Pogledaj kako ljudi zive u Warsawi a kako u Gdanjsku. Kako u Berlinu a kako u Lajpcigu.
Ako si gledao EvroNET pretprosle nedelje video bi.

Bio sam u tim zemljama! Bio sam i u Slovackoj koja je imala problem sa centralizacijom! Decentralizacija je kod njih trajala 6 godina! Poljska je izdeljena na vojvodstva (wojewodstwa) i grad Varsavu! Svako vojvodsvo ima svoj grb, zastavu svoje oznake na tablicama itd. Decentralizacija je i tamo izvrsena pa ne postoji samo cenatr Varsava vec i Lodz, Gdanjsk, Torun, Vroclav, Katowice, Krakow itd ... Pogledaj samo koliko vojvodstava imaju!

SerbiaUnited:
Ti si klasichan shiptar i ako imash staru knjigu Istorija BPalanke i okolnih sela videces odakle su dosli ljudi koji danas zive u tvom selu. I licis na shipose. Za moju familiju pise da se doselila sa severa!. Chitaj. Ako ne znash ja cu. Umesto da citas tu knjigu ti se zajebavas sa Gospodarem Prstenova. Ja po izlgledu i po ponasanju nemam veze sa turcima jedno sto sam isao jednom u tursku na more. Ni sa keltima niti rimljanima.

Kelti/irci - crvena talasasta kosa, ostra izduzena faca.
Grci/turci - mali crni debeli, kovrdzava kosa
Sloveni - svetlo smedja kosa, okrugla glava, ravna kosa, meke crte lica
(najlepsa grupa naroda, gle kakve su nam zenske: srpkinje, poljakinje, ruskinje, hrvatice)
Shiposi - vecina odraslih bez kose, smedji ili crni, ostra dugacka glava, ostre crte lica, veliki nos

.Pa bezi negde u mislima.

zato moje zovu Cuzinci i sa stare planine su
a kevini Latini i ima ih u spisima vezanim za dobijanje statusa vladichanske varoshi Mokre iz doba Samuilovog carstva i osamostavljivanja ohridske arhiepiskopije, pominju se kao zashtitnici manastira

a tvoje zovu Turci, zato shto, da te citiram, ste lepi :D :D :D

a onu matematiku i genetiku shto si izvodio cu da sachuvam za 10 godina mature :D

kako beshe

y+y=y x+y=xy
y+xy= 2/3 y i 1/3x
:D :D :D

e kako bokche na vreme ne chu ovu glupost... sad je kasno ...

Wilkołak:
Vilkolak seko prica o svom kraju koji se sistematski pljacka vec 50 godina! Vilkolak prica o tome da se pare KRADU a ne o nekoj drzavi!

Bio sam u tim zemljama! Bio sam i u Slovackoj koja je imala problem sa centralizacijom! Decentralizacija je kod njih trajala 6 godina! Poljska je izdeljena na vojvodstva (wojewodstwa) i grad Varsavu! Svako vojvodsvo ima svoj grb, zastavu svoje oznake na tablicama itd. Decentralizacija je i tamo izvrsena pa ne postoji samo cenatr Varsava vec i Lodz, Gdanjsk, Torun, Vroclav, Katowice, Krakow itd ... Pogledaj samo koliko vojvodstava imaju!

brate :D
prichash fanu Voje i Velje

brzobrodjanin (selo pored nisha) koji pravda upropashtavanje nisha i ostatka u korist beograda :???: :???: :???:

mislim... 8)
zar treba komentar?!

crow:
zato moje zovu Cuzinci i sa stare planine su
a kevini Latini i ima ih u spisima vezanim za dobijanje statusa vladichanske varoshi Mokre

XA XA XA XA XA XA

KEVINI LATINI

:D :D

Na kraju ce ispasti da je Mokra varosh a ti plav ki upisan.
(citiram: ja sam bio plav kad sam se rodio a moja sestra od tetke je smedja
pa shto onda trazis iglu u plastu sena kad si sam rekao da ne vodimo "severno" poreklo)
XA XA XA XA :D :D :D

crow:
brzobrodjanin (selo pored nisha) koji pravda upropashtavanje nisha i ostatka u korist beograda :???: :???: :???:
Ne, nego tebi pise ruka sta ti masta kaze a ne mozak. Pravdam upropascavanje nekonkuretnih u korist konkurentnih (bilo sta da je u pitanju). Open Market Economy. Ne zato sto ja tako hocu nego zato sto je to realnost, buducnost itd itd. I tata bi sine socijalu al veliki brat kaze NE.

I ti bi otisao iz City of BPalanka ali ti se ne da. Takvi ljudi i ne treba da odu. Sto da kvare prosek.
To je sve prirodno uredjeno.

Shto se tice ekonomije malih mesta. I indjija je malo mesto, i futog i vrsac i kikinda donekle. Shta njima fali. I backi jarak i backi.... i banatsko novo selo (ako ga ima uopste).
Nisu u pitanju fondovi brate, niti zavera vlade vec ljudi kao sto si ti. Sedis i filozofiras umesto da das doprinos drustvu :) :) :)

Ali kao shto si mi rekao jednom kada sam citirao veoma dobrog profesora sa ek.fakulteta koji je govorio o Ek.Tranzicije (kritikovajuci Dinkicevu "sok terapiju") da nije kompetetan jer smo mi zadnja ekonomija u evropi.

I ti si u ekonomski poslednjoj opstini u zemlji a obrazovanje ti je (visa poslovna slola - nivo Osnovne Skole u nekom selu) tako da necu vishe o tome da pricam jer nisi kompetentan da pricas sa mnom. :) :) :) :)

Dzaba mi tupimo ovde Crow-e. Malko se svadajmo ali nije na odmet.
Normalno je da mi nismo istog porekla. Ima, sto kazes, ovde svakakve meshanije.
Mozda si latin ili grk (crna kosa, taman ten) al gde mene stavi u turke kad su me u Turskoj i Grckoj zvali "Nemac", cela familija mi plava (ajde de, da ga ne tupi Crow, svetlo smedja:) Kako da kazem da sam etrurac ili latin ili kelt.
Mislim stvarno je nebulozno.
Sloven sam glavom i bradom :) :) :) :) :)

GLUPO JE TO SHTO SVI TRAZE NESTO DRUGO (citiram boboa "nesto divlje" XA XA). AKO SE VEC IDENTIFIKUJETE SA NEKOM DRUGOM GRUPOM NARODA NEMOJTE DA TO ZNACI AUTOMATSKO ISKLJUCIVANJE IDENTIFIKACIJE SA SRBIJOM.

SerbiaUnited:
Mozda si latin ili grk (crna kosa, taman ten) al gde mene stavi u turke kad su me u Turskoj i Grckoj zvali "Nemac", cela familija mi plava (ajde de, da ga ne tupi Crow, svetlo smedja:) Kako da kazem da sam etrurac ili latin ili kelt.

GLUPO JE TO SHTO SVI TRAZE NESTO DRUGO (citiram boboa "nesto divlje" XA XA). AKO SE VEC IDENTIFIKUJETE SA NEKOM DRUGOM GRUPOM NARODA NEMOJTE DA TO ZNACI AUTOMATSKO ISKLJUCIVANJE IDENTIFIKACIJE SA SRBIJOM.

pa po tvom opisu i ovde mogu da te zovu nemac :D

da si slusho znao bi da me klevecesh
nikad nisam sporio najveci udeo slovenske krvi u srpskom narodu

al OK, prichaj ti samo...

p.s. a jel sam lagao za Turci?
a odakle... to ti vidi 8)
znash da je prvi srbin usho u Crvenu Reku sa vojskom kralja Milana?
8) 8) 8)

SerbiaUnited:
XA XA XA XA XA XA

KEVINI LATINI

:D :D

Na kraju ce ispasti da je Mokra varosh a ti plav ki upisan.
(citiram: ja sam bio plav kad sam se rodio a moja sestra od tetke je smedja
pa shto onda trazis iglu u plastu sena kad si sam rekao da ne vodimo "severno" poreklo)
XA XA XA XA :D :D :D

da si prochitao neshto u zivotu osim ono.. ono kako da stavish zilet da se naoshtri u piramidi

znao bi

ovako

probaj sa rastkom i samuilovim carstvom na www.rastko.org.yu

tu ima za mokru

a kad nadjem knjige, malo detaljnije od rastka, za Latine, mogu da ti dam da pogledash

a da familiju tvoje keve zovu turci
iz od osnivanja do oslobodjenja 100% turskog mesta crvene reke
to stoji
pa da si ti josh 100 puta smedjiji 8)

ma razumem ja to

lepo je reko onaj vitez ;)
a ja da dodam
"ako je srbin do oguvina, "srbin je do kotbusa"!"

ako ti je da prichash samnom, svrati nekad na pivo i meze
shto smo shkolski
mani blaznih narod svojim nebulozama, blamirash me pred svetom

SerbiaUnited:

Oj, junace Slavenski! Kako neznas da su Sloveni bili crvenokosi? Znaci ti nisi Sloven... Hihihihihi...

crow:
a da familiju tvoje keve zovu turci
iz od osnivanja do oslobodjenja 100% turskog mesta crvene reke
to stoji
pa da si ti josh 100 puta smedjiji 8)

Nisam upoznao ni jednog smedjeg Turchina ili Turkinju.

A tvoju SIPTARI (vidi knjigu) - mada se i po izgledu vidi (celavi, veliki nosevi, ruzni)
a ti si PLAVI DECHKO SA KEJA, neka ti bude
:D :D :D :D :D

ma crn sam sine ko noch :D :D
za tebe sam sve Lutko. :D :D :D :D XA XA XA XA XA

utepujes se sa nekim vojskama kralja milana kod crvene reke
ODLEPIO SI TOTALNO SIPCHE

Wilkołak:
SerbiaUnited, vidim da druge castis sa epitetom Sipac pa bih zeleo da te upitam da li znas za pojavu u psihologiji koja se zove projekcija? Meni izgleda da se ti projektujes u njega!

A STA TO TEBE BRIGA PICAJZLO POTKAZIVACHKA :D :D

Jakov Grim je u predgovoru "Maloj gramatici Vuka Karadzica" napisao .. "da nema slavnijeg imena koje bi se moglo upotrebiti za sve Jugo-Slovene i da ni jedno drugo pleme nema takvu istoriju koja bi se mogla uporediti sa srpskom".

EVO TI NA ...ANTI SRBKO...
STA JA IMAM TEBI, BOBU I CROWU DA OBJASNJAVAM
IMA OVDE MILOVANA, MARQEAUXA, BOGARTA I OSTALIH PAMETNIH I NE-EKSTREMNIH RAZMISLJANJA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back