Da li su Srbi dovoljno "preplanuli"?

Može li Srbin biti predsednik Hrvatske?

• Može, za 200 godina

• Može, za deceniju, dve

• Nema šanse

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Iste shanse kao da Hrvat bude predsednik Srbije....znahi za jedno 100 godina

Daleko smo, i mi i Hrvati od Slovenaca gde je gradonachelnik Ljubljane Srbin

mislim da ovoga puta grijesis...
prema raspolozenju "naroda" mislim da bi i pri sljedecim izborima Srbin mogao biti predsjednikom...naravno da se profilira u nekoj stranci (ne manjinskoj, jer to nebi proslo) kao sposoban...od busanja u prsa hrvatstvom se ne zivi i vjerujem da tako razmislja vecina Hrvata

mislim da ovoga puta grijesis...
prema raspolozenju "naroda" mislim da bi i pri sljedecim izborima Srbin mogao biti predsjednikom...naravno da se profilira u nekoj stranci (ne manjinskoj, jer to nebi proslo) kao sposoban...od busanja u prsa hrvatstvom se ne zivi i vjerujem da tako razmislja vecina Hrvata

E to je vec napredak!

ako je to stav vecine, znachi da ste *siti patriJotske patetike, onda samo mogu da vam zavidim

umesto srba imaju vetj izumrlu vrstu na chelu drzave,to je mnogo mnogo bolja zvaka da se pokazu kao fol tolerantne zivotinje

x94138148835982306.jpg

http://www.forum.hr/showthread.php?t=392960

što se mene tiče zašto ne.

nego da li bi albanac mogao biti predsjednik srbije???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Naravno da bi mogao, teoretski, ali, ako uzmemo u obzir mogućnost da ljudi glasaju za njega, mislim da će ona još dugo biti jako mala...
Kad uđemo u EU i mi i Albanci, pa onda prođu 2 decenije, mislim da će tada biti nebitno i ljudima ko je predsednik, ako je državljanin Srbije.

Back