Hellen
Buduća legenda
- Poruka
- 29.969
Моји се никада нису изјашњавали по том питању. Поштовали су мој избор, а шта су мислили - то не знам.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim na vas izbor partnera, decka, muza...
Mozda je ova tema bila ali nisam videla
Moja mama nije bila zadovoljna mojim izborom, jer je smatrala da sam mogla da nadjem bolju priliku, jer ona kao intelektualka nije mogla da se pomiri sa tim da moj muz bude bokser a ne neki doktor ili advokat...
Inace ja sam svojim izborom prezadovoljna, hvala Bogu imam solidan brak i moja mama tek sada uvidja da je bila nepravedna prema mom muzu i da to sto on nije intelektualac nije toliko vazno, jer ima ogromno![]()
![]()
Majka nije i to je i pokazivala. Pored toga što ga je "milo" gledala dva puta je glasno, da on čuje, telefonom objašnjavala svome bratu kako "nam je došao onaj njen zubar na ručak" . Na tatino obraćenje njemu sa kolega, uzdahnula bi i uradila ovo. Bilo je tu svega u početku. Sad se oboje prisećaju tog perioda sa humorom
.
Tata je smatrao da sam mlada i da treba da sačekam.
Mojim izborom su zadovoljni ne samo mama, nego i tata
mogu sasvim jasno i glasno da kazem da imam muza kakvog niko nema
zaista nisam videla, u zivotu ili na filmu, procitala u knjizi... nigde i nikad nije bilo boljeg muza, cak i u obliku ideje!