Da li su roditelji zadovoljni vasim izborom?

Mislim na vas izbor partnera, decka, muza... :)
Mozda je ova tema bila ali nisam videla :think:
Moja mama nije bila zadovoljna mojim izborom, jer je smatrala da sam mogla da nadjem bolju priliku, jer ona kao intelektualka nije mogla da se pomiri sa tim da moj muz bude bokser a ne neki doktor ili advokat... :aha:
Inace ja sam svojim izborom prezadovoljna, hvala Bogu imam solidan brak i moja mama tek sada uvidja da je bila nepravedna prema mom muzu i da to sto on nije intelektualac nije toliko vazno, jer ima ogromno :heart: :manikir:

Moji su uvek bili zadovoljni mojim izborom... čak su me i savetovali da budem bolja prema momcima... ali naravno nisam ih slušala...:rumenko:

Sada su prezadovoljni... mama mi jednom rekla:"Čičak, ako ga zajebeš, nikad više takvog nećeš naći."

U suštini, nije mi bitno njihovo mišljenje... znam da će uvek stati na moju stranu...;)

Majka nije i to je i pokazivala. Pored toga što ga je "milo" gledala dva puta je glasno, da on čuje, telefonom objašnjavala svome bratu kako "nam je došao onaj njen zubar na ručak" . Na tatino obraćenje njemu sa kolega, uzdahnula bi i uradila ovo :roll:. Bilo je tu svega u početku. Sad se oboje prisećaju tog perioda sa humorom :D.

Tata je smatrao da sam mlada i da treba da sačekam.

Majka nije i to je i pokazivala. Pored toga što ga je "milo" gledala dva puta je glasno, da on čuje, telefonom objašnjavala svome bratu kako "nam je došao onaj njen zubar na ručak" . Na tatino obraćenje njemu sa kolega, uzdahnula bi i uradila ovo :roll:. Bilo je tu svega u početku. Sad se oboje prisećaju tog perioda sa humorom :D.

Tata je smatrao da sam mlada i da treba da sačekam.

Krvave su mi te roditeljske upadice ...i uvek se setim pozorišta u kući ...... Sva sreća moji nisu bili takvi (bar se nisu glasno izjašnjavali pred njim).

E, nikada mi nije palo na pamet da se zapitam da li su moji zadovoljni mojim izborom! :eek: (možda je trebalo, ali nisam se setila...:confused:)

Ako me vole, moraju da prihvate i moj izbor, pa ako im se ne sviđa, nek' prevrću očima kad mi odemo, ali ja smatram da je moj izbor moja stvar, i da moji roditelji, rođaci i prijatelji mene ne prihvataju, ako loše reguju na moj izbor.

Ja tako radim sa svojom decom - dok je njima dobar, meni mora da bude zlatan, kakav je,da je! Ako njima ne valja, i da je najbolji na svetu - žao mi je, ali...

sto se tice moga muza, nije me interesovalo sta ce tko reci za njega. mama i tata ga vole, a pok. baba je samo jednom spomenula da sam mogla naci malo zgodnijeg posto samj ja vitka a on kao grizli. a ja ti njoj odvratim" pa baba da nije tako jak ne bih ga ni pogledala!!!!" a jos ima i crni pojas u karate vestini. sta ces volim krupne momke, a ne bi mi smetalo i da je malo podeblji. imala jednom jako mrsavog momka i rekla nikad vise!!!!!!!!!!!!!!!!! hahaha!!!!!!!!!!!!!!!

a moj me svekar obozava, a svekrva ne moze da prezali sto sam sa njezinim sinom. kaze svekar zato sto joj ne dam da mi komandira i sto sam sposobnija od nje!!! sta joj ja mogu kad me moji navikli da se borim za to sto hocu, a ona uvek ocekivala od roditelja da joj sve sredu, a posle morao i svekar!!!

Kod mene je situacija išla iz krajnosti u krajnost :lol:
Doduše, ja sam svega dva dečka dovela kući da ga upoznaju moji roditelji, onako "zvanično", sve po propisima. Sadašnji dečko je sa sela, tako da je mama bila vrlo rezervisana kada je saznala da se zabavljamo. Plus, ja sam tada upisal fakultet, a on je uveliko radio, pa je mama strepela da ću da "odbegnem" :lol::lol::lol:
Tata je mudro ćutao, diskretno dodajući da bi bilo najpametnije da završim fakultet.
A onda, preokret... Dragan čeka da ja završim fakultet, tata srećan, mama počela da obožava selo... Tako da često dodjem u situaciju da kada se Dragan i ja posvadjamo, mama mi visi nad glavom da se pomirimo, da "uvučem rogove",
gde god ode, hvali zeta, tata i on idu na pecanje, peku roštilj, prave nameštaj, idu na vikendicu... A za to vreme ja učim... :hahaha::hahaha::hahaha:

Back