Eh, eh ljudi, pa stvarno ne mogu da verujem!!!
Ja sam Riba, i stvarno se dicim time. U podznaku Devica, te ta suprotnost jos vise utice na mene.
Stvarno mi nije jasno ovde par stvari:
Kao prvo, kako mozete da generalizujete. Vi ste ovde kao oni dnevni horoskopi po novinama. Znaci, u jednom danu sve Ribe ce pogaziti tramvaj, a svi Jarcevi ce se obogatiti. U drugom, Ribe ce otici na mesec a Device popadati u reku... etc.
Kao drugo, bar iz licnog iskustva, tj alalizirajuci sebe, ne bih rekla da sam narcisoidna, dapace, kako neko pomenu, da sam vise cenila sebe bolje bih prosla u zivot. Ok, volim da sam u centru paznje, ali to nije narcisoidnost.
Isto tako, nikada mi niko nije rekao da je moj znak ljigav, sami mi mnogi kazu "Uh gde bas to, mnogo ces propatiti u zivotu zbog emotivnosti".
Trece, muskarci i zene jednog znaka mogu biti skroz karakterno razliciti. Recimo, kao teenagerka sam se cesto zaljubljivala u muske Ribe, i svaki put sam propatila zbog njihove povucenosti u sopstveni svet.
Sada me najvise privlace muskarci Device, mada sam trenutno u necemu sto najvise lici na vezu sa jednim Bikom. Uh, za njih mogu reci, opet izvlaceci iz karaktera muskih Bikova sa kojima sam "imala posla", da su jako jako teski i cudni, ali mene BAS to i privlaci tj odrzava moju zainteresovanost za njih.
Samantha, pa zar i ti tako o nama