Da li su ribe ljigave...?

amanzaman:
0pusti se...procesljaj teme naci ces nesto i za svoju dusu.
u pocetku sam mislila isto kao i ti...a kasnije sam pocela lepo da se zabavljam :)
pozz
:lol: izivni što se smejem...ali ovde sam dovoljno dugo i znam da se povremeno pojavi neka tema o Ribama kako su fuj , pa Vodolijama kako su super pa Vagama kako su lepe etc. .... u suštini sve je to sranje...

e dobro me podseti, baš ću da potražim onu Lexinu temu ... za svoju dušu...
pozdrav!

Samantha Jouns:
Ne volim zenske ribe,...jer su dvolicne,lazljive iskomplexirane,...a muskarci ribe su super ljubavnici u krveteu....mada za ozbiljnu vezu bitno je uhvatit ribu koja "pliva uzvodno" a ne "nizvodno"...jer riba koja pliva uzvodno celog zivota vodi put u bogaststvo,srecu i ljubav,..a ova sto pliva nizvodno vodi u bol,tugu,patnju....nazalost ja ufatila ovu drugu :(
A jel' ti sada teško da je DRŽIŠ ?!? :lol:

crnobelo:
Hehehe

Ja jednu ribu, i to super ribu vidjam svakog dana....
u ogledalu...

Neko rece da su ribe narcisoidne?!?!?! :-P

19.gif

evo jedna skorpija da malo brani ribe...
dva muskarca koji se provlace godinama kroz moj zivot su ribe, i ja im se stalno nekako vracam, znaci ipak su nesto posebno, mada tesko je sa njima, priznajem al valjda sam vec navikla. najbolji drug mi je riba, i ne znam da li ikome na svetu vise tolerisem sve sto me inace izludjuje...
sta cu slaba sam na ribe :-)

[SIZE=3]Stanite malo ! Ja sam Ovan - podznak Riba. Mislim da trebam da reagujem ipak podznak je mozda i bitniji. Ako je iko iskren to sam ja, prezirem lazove i nemam zivaca sa njima da se druzim. Naravno zavisi sa kojim ljudima i koliko oni zasluzuju istrenost, sve po zasluzi! Sto se lazi tice Blizanci ruse rekorde. Mada je praksa da se za njih kaze kako su bleferi a to je po meni isto. Moram priznati da znam ribe koje su da se najezis, stvarno deluju se ponasaju kao da ne misle na onog gore, ali znam i ribe koje da su malo ljigavije, bezobraznije mnogo bi bolje prosle u zivotu ovako im ostaje samo da oplakuju svoj njanjavi karakter. Kad smo kod ljigavosti (ma sta to znacilo), sta kazete na lavove koji znaju da se druze samo sa osobama od kojih ima vajde. A sto se tice onog "povlacenja "na dno tu su skorpioni majstori, uniste vam zivot ako to zele. Cak i diplomatija vaga ,koje inace jako volim se moze protumaciti svakako , sta je to uopste diplomatija ako ne zavlacenje itd. Ostavite jadne ribe na miru, da su tako opasne bolje bi se snalazile u zivotu!

Meni su Ribe diiivne, imam sjajna iskustva. Vole dozu maštovitosti i tajanstvenosti i uz to ih je bajka imati. Ne očekujte da žive u skučnom materijalnom svetu, prepunom realnih egzistencijalnih problema i uživajte. Ljubav je u njima.

ja sam rak i mnoge mi stvari ne odgovaraju kod riba i skorpija.ipak hteo ili ne,s njima se najbolje slazem.ribe me nekad nerviraju,ali nedam na njih i skorpije,uvek sam tu da ih stitim.uvek su prve na meti.niko nije savrsen,zato ih pustite na miru.koga nerviraju emocije vodenih znakova,nek znaju da je to u nama.takav uzitak vi ne mozete osetiti,to je samo vas gubitak.ako neko ima nesto protiv riba nek pogleda u magazinu u oci sharon stone.tipovi,da li mislite da je zasluzujete? devojke,da li mozete biti kao ona? na kraju,ko od vas ne bih zeleo da poseduje ajnstajnovu inteligenciju na samo jedan dan?

E hvala Bogu da neko i za nas ribe kaže nešto lijepo, pa makar i na temi sa ovakvim naslovom... Čini mi se da je na ovom forumu najviše ružnih stvari izgovoreno baš za ribe.... ali dobro... ne mogu svi da nas vole.... Pozdrav za sve rakove i skorpije!!!! :)

Eh, eh ljudi, pa stvarno ne mogu da verujem!!!
Ja sam Riba, i stvarno se dicim time. U podznaku Devica, te ta suprotnost jos vise utice na mene.
Stvarno mi nije jasno ovde par stvari:

Kao prvo, kako mozete da generalizujete. Vi ste ovde kao oni dnevni horoskopi po novinama. Znaci, u jednom danu sve Ribe ce pogaziti tramvaj, a svi Jarcevi ce se obogatiti. U drugom, Ribe ce otici na mesec a Device popadati u reku... etc.

Kao drugo, bar iz licnog iskustva, tj alalizirajuci sebe, ne bih rekla da sam narcisoidna, dapace, kako neko pomenu, da sam vise cenila sebe bolje bih prosla u zivot. Ok, volim da sam u centru paznje, ali to nije narcisoidnost.

Isto tako, nikada mi niko nije rekao da je moj znak ljigav, sami mi mnogi kazu "Uh gde bas to, mnogo ces propatiti u zivotu zbog emotivnosti".

Trece, muskarci i zene jednog znaka mogu biti skroz karakterno razliciti. Recimo, kao teenagerka sam se cesto zaljubljivala u muske Ribe, i svaki put sam propatila zbog njihove povucenosti u sopstveni svet.

Sada me najvise privlace muskarci Device, mada sam trenutno u necemu sto najvise lici na vezu sa jednim Bikom. Uh, za njih mogu reci, opet izvlaceci iz karaktera muskih Bikova sa kojima sam "imala posla", da su jako jako teski i cudni, ali mene BAS to i privlaci tj odrzava moju zainteresovanost za njih.

Samantha, pa zar i ti tako o nama ;)

Samantha Jouns:
Ne volim zenske ribe,...jer su dvolicne,lazljive iskomplexirane,...a muskarci ribe su super ljubavnici u krveteu....mada za ozbiljnu vezu bitno je uhvatit ribu koja "pliva uzvodno" a ne "nizvodno"...jer riba koja pliva uzvodno celog zivota vodi put u bogaststvo,srecu i ljubav,..a ova sto pliva nizvodno vodi u bol,tugu,patnju....nazalost ja ufatila ovu drugu :(
Tako barem kaze Linda Gudmen u svojoj knjizi :"suncevi znaci"

Sad ti Samantha uzmi stap za pecanje a za mamac durdubak, pa kad zabacis ima da se fataju oni sto pice uzvodno. Durdubak je najbolji za to. :lol:

sve ovo sto ste do sada rekili je tacno i nije tacno.Zapravo osbine znaka ribe tj.da li ce preovladavati njene mane ili vrline zavisi od mnostva faktora::::od osobe do osobe,od drusva u kome zivi,od iskustva koje poseduje,od sredine u kojoj zivi,od sredine u kojoj radi,od vaspitanja,od...itd.Stoga odnos znaka ribe prma vama pre svega zavisi od vas samih.Ako se postavite iskreno i druzeljubivo(to ribe odlicno osecaju),ne zaboravite da ce vam se trostruko vratiti(ribe su jako intuitivne tako da vrlo brzo dolaze do srzi problema i ako osete da su ugrozene,onda to nije dobro po okolinu)...

Back